- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.261
Geçmiş olsun canım hiç üzülme herkes de oluyo fitil vermesi iyi olmuş çabucak geçer inşallah bende ilk kullandigmda nasl yapcm fln dedim ama çok kolay merak etme eldiven varsa eldiven kullan hijyen amaçlı çok fazla ittirme içeri normal bı şekilde snra uzan hiç kalkma uyumadan önce yap ben öyle yaptm üç tane kullandm geçti çok şükürGunaydin kizlar
Ben doktordan ciktim simdi hadi bebege bakalim diyemedim biraz canim sikildidoktor muhtemelen lokosit olan seyde senin akintin karismistir dedi. Agri,sik idrara cikma yanma varmiydi dedi bende hic biri yok ama bazen ic camasirima sari akinti geliyor dedim. Vajinal muayene yapip akintimdan ornek aldi sanirim zaten vajinal diyince orda moralim bozuldu rahatsiz edici bir sey. Neyse sonra hadi bir de bebege bakalim diyemedim daha cuma gormustuk zaten. Sonra idrar testi verdim 3 sterilize islak mendil ve 3 kuruma mendili oncesinde kullanip. Bir de idrarin ilk bi kac damlasi ve son bir kac damlasi idrar kabina yapilmazmis bunlara dikkat ederekte yaptim. Doktor fitil verdi banada test sonucu cikana kadar vakit kaybetmemek icin vajinal muayenede de akintimi gordu zaten. Iyi ki erken geldin yoksa ilerde bebegin suyunun bitmesi gibi sorunlar oluyo uzulme en azindan simdi bunlari basina halledicez dedi. Bakalim ben bu fitili nasil kullancam yukarilara dogru yerlestir dedi de hic kullanmadim hayatimda boyle bir sey
Geçmiş olsun canım hiç üzülme herkes de oluyo fitil vermesi iyi olmuş çabucak geçer inşallah bende ilk kullandigmda nasl yapcm fln dedim ama çok kolay merak etme eldiven varsa eldiven kullan hijyen amaçlı çok fazla ittirme içeri normal bı şekilde snra uzan hiç kalkma uyumadan önce yap ben öyle yaptm üç tane kullandm geçti çok şükür
Rica edrm canım inşallah hemen geçerCok sagoleldiven iyi fikirmis bende oyle yapiyim bu gece yatarken, insallah gecer hemen benimde
Çok geçmiş olsun canım, tedavini yaparsan Allah zaten sahip çıkar hiçbişicik olmaz inşalalh içini ferah tutGunaydin kizlar
Ben doktordan ciktim simdi hadi bebege bakalim diyemedim biraz canim sikildidoktor muhtemelen lokosit olan seyde senin akintin karismistir dedi. Agri,sik idrara cikma yanma varmiydi dedi bende hic biri yok ama bazen ic camasirima sari akinti geliyor dedim. Vajinal muayene yapip akintimdan ornek aldi sanirim zaten vajinal diyince orda moralim bozuldu rahatsiz edici bir sey. Neyse sonra hadi bir de bebege bakalim diyemedim daha cuma gormustuk zaten. Sonra idrar testi verdim 3 sterilize islak mendil ve 3 kuruma mendili oncesinde kullanip. Bir de idrarin ilk bi kac damlasi ve son bir kac damlasi idrar kabina yapilmazmis bunlara dikkat ederekte yaptim. Doktor fitil verdi banada test sonucu cikana kadar vakit kaybetmemek icin vajinal muayenede de akintimi gordu zaten. Iyi ki erken geldin yoksa ilerde bebegin suyunun bitmesi gibi sorunlar oluyo uzulme en azindan simdi bunlari basina halledicez dedi. Bakalim ben bu fitili nasil kullancam yukarilara dogru yerlestir dedi de hic kullanmadim hayatimda boyle bir sey
Çok sağol canımOndan olabilir canım içini ferah tutduydum çünkü daha önce böyle örnekler.
Canım geçmiş olsunGunaydin kizlar
Bakma hiç internete baş ağrısı yazsan beyin tümörü diyo çok fazla kirli bilgi var en iyisi aklına yakışanı doktoruna danışmak canımDoktor da zaten bu haftalarda ileri olması normal dedi göbeğine falan baktı ölçtü o normalmiş yoksa şekerden dolayı olabilir dedi ama benim gende zaten şeker yok yani şüphelenme gibi bi durum da yok. İnternette bi daha araştırmıcam neler diyo ya.
Canım şu deneme paketi gibi oluyor ya içinde 5-10 tane olan ben ilk olarak bi kaç markanın alcam öyle bakcam hangisi iyi geliyo ona göre karar vercem pişik yapıyo diyorlar sızdırıyor diyorlar ya da bebeğe iyi gelmiyor alerji yapıyo o yüzden doğumdan bi kaç gün önce alırım bi kaç paket farklı marka diye düşünüyorumYa kızlar bu bezlere taktım şimdi kafayı da. Prima premium care, prima pure ve sleepy alıp bi denerim diye düşündüm. 1 numarayı 1 ay fln mı kullanır biraz küçükmüş galiba 1 numara. Bir de günde kaç kez alt değiştirilecek 8-10 falan mı ona göre bez sayısı hesabı yapacam. Çok stoklamamak için hepsinden 60-70 li paketlerden alayım gibi düşündüm. Sonuçta bebek doğmadan bi bez almak da gerekecek. Ne önerirsiniz?
Ben de çok kararsız kaldım. Günde 8-10 değiştirilecek ilk zamanlar. En sonunda ilk ay için Prima pure aldım onu deniycem. Şimdilik 144 lü 2 paket aldım. Bir ay idare eder zaten o da. Daha sonrasında bakıcam duruma göreYa kızlar bu bezlere taktım şimdi kafayı da. Prima premium care, prima pure ve sleepy alıp bi denerim diye düşündüm. 1 numarayı 1 ay fln mı kullanır biraz küçükmüş galiba 1 numara. Bir de günde kaç kez alt değiştirilecek 8-10 falan mı ona göre bez sayısı hesabı yapacam. Çok stoklamamak için hepsinden 60-70 li paketlerden alayım gibi düşündüm. Sonuçta bebek doğmadan bi bez almak da gerekecek. Ne önerirsiniz?
Ben de böyle düşünüyorum. Denememiz lazım. Fazla fazla alıp pişik yaptığı için elinde kalanlar çok oluyor.Canım şu deneme paketi gibi oluyor ya içinde 5-10 tane olan ben ilk olarak bi kaç markanın alcam öyle bakcam hangisi iyi geliyo ona göre karar vercem pişik yapıyo diyorlar sızdırıyor diyorlar ya da bebeğe iyi gelmiyor alerji yapıyo o yüzden doğumdan bi kaç gün önce alırım bi kaç paket farklı marka diye düşünüyorum
Canım akıntın açık sarı mı koyu sarı mi? Bence doktor korkutmuş ya. Rengi açık sarımsı ve kokusu yoksa bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Zaten bir şey varsa da fitille düzelir. Bence korkulacak bir şey yokGunaydin kizlar
Canım akıntın açık sarı mı koyu sarı mi? Bence doktor korkutmuş ya. Rengi açık sarımsı ve kokusu yoksa bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Zaten bir şey varsa da fitille düzelir. Bence korkulacak bir şey yok
Rica edrm canım inşallah hemen geçerbide fitili kullanmadan önce buzdolabına koy öyle çok daha kolay oluyo eriyince yapış yapış oluyo kayiyo zorlasiyo
Çok geçmiş olsun canım, tedavini yaparsan Allah zaten sahip çıkar hiçbişicik olmaz inşalalh içini ferah tut
Canım geçmiş olsunmerak edilecek bişe yok gebelikte herkeste olabiliyor neyseki tedavisi var böyle şeylerin sıkma canını hemencecik düzelirsin inşallah
Canım akıntın açık sarı mı koyu sarı mi? Bence doktor korkutmuş ya. Rengi açık sarımsı ve kokusu yoksa bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Zaten bir şey varsa da fitille düzelir. Bence korkulacak bir şey yok
bence de, en kötüyü söylemesine gerek yok bu kadar ya..
peçetede gördüğün sarılık idrarın rengi olabilir mi? yoksa bayağı jelimsi akıntıdan mı bahsediyorsun?Spring05
Benim de akıntım çok fazla fitil de kullandım ilk zamanlar ama akıntım azalmıyor hiç. Bazen beyaz bazen kremsi oluyor. Peçeteye sildiğimde gelmiyor. Doktora söylediğimde de normal diyorYani aslinda cogu zaman beyazdi bazen ic camasirima sari da geliyordu ama lekelenme gibi goruyordum. Aslinda doktor hic oyle korkutucak biri degil, eski doktorum hep korkuturdu benihatta bir kere beyaz akintinin icinde kahverengi kan gormustum mesaj atmistim bosuna gelme o eskiden gelen kandir demisti rahattir yani o konuda. Ama bu enfeksiyon tarzi seyler onemliymis ya oyle anladim ben erken doguma kadar gidiyormus, allahtan saglik ocaginda ki hemsire idrar tahlili istemis. Bence tsh i olctururken sende ayda bir idrari iste ben oyle yapicam artik
Ben de çok kararsız kaldım. Günde 8-10 değiştirilecek ilk zamanlar. En sonunda ilk ay için Prima pure aldım onu deniycem. Şimdilik 144 lü 2 paket aldım. Bir ay idare eder zaten o da. Daha sonrasında bakıcam duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?