2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
11 haftaligim ikinci gebelik uc gundur uzaninca bebegin hareketlerini hissediyorum sanki minik minik aranizda bu kadar erken hisseden var mi???
Zayıfsan hissedebilirsin bence bende hissediyorum sinirlendiğimde yada korktuğumda sağ kasığım sanki ateş açıyo pat pat pat vuruyo damar atması gibi sonrasında sakinken bakıyorum bişi yok ultrasondada gördüm zıplıyodu ve zıplarken bile hissettim aynı şekilde

Evet 1 bedenden 144x2 aldım 1 beden 2-5 kg yazıyor ama en az 1 ay 1 beden kullanılır diye düşündüm ilk zamanlar çok kirletiyorlar çünkü

Ben o zaman 1 paket 1 beden, 2 paket 2 beden aliyim yetmezse dogdugu zamana gore ilave ederiz bende ilk uc ay en azindan pure serisini denemek istiyorum

Kızlar ben bez almayı hiç düşünmüyorum en son alacağım şey olacak. Çünkü bez gerçekten her çocuğa farklısı iyi geliyor. İlk doğduğunda premium care almıştım hiiiiç beğenmedim. Beyaz paket olanlardan. Çok sertti. Sonra yine primanın yeşil paketlerinden almıştık. Onlar iyi gelmişti. Molfix can bebe hepsini denemiştim hep pişik yaptı ve sızdırdı. Şimdi bu bebeğimde be olur bilmiyorum o yüzden paket paket alıp deneyeceğim. 1 paket alınca zaten 3-5 ₺ pahalı yada ucuz almışım çok da etkilemeyecek beni. Ben birde şu koronadan çok korkuyorum. Son ana kadar bekleyeceğim

Bugun anneme de ayni seyi sordum o kadar sancin olucak ki o vajinal muayeneyi hic dusunmiceksin bir an once dogsun isticeksin dedi sizin dediginiz gibi bana verdiginin adi da vagi-hex diye bir seymis insallah en kisa surede gecer sizinde

Markanın modelinide verirmisin ben bakıyorumm şuan

Günaydın arkadaşlar bu ikili test sonuçları 10 günde çıkar dedi doktorum. Ama 10 iş günü mü acaba normal 10 gün mü aklıma takıldı. Sizlerin kaç günde çıktı veya doktor ne dedi?
nasıl ya o kadar uzun olmaması gerek benden bugün kan aldılarsa yarın sonucum çıktı anlamadım yani özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi

O zaman baba tarafına çekmiş merak etme canım ilerleyen haftalarda bebek yakalıyor tam gününü cinsiyete baktı mı ?
Pazartesi gidicem canımm o zaman inş belli olur ama bence erkek ya. Annem diyoki 15. Hftada bellidir yani cinsiyeti diyo 12 olsa derdim diyo değişiceğini. Bir de erkek bebeklerde kafa önden gidermiş hafta olarak öyle yazıyordu. Bilemedim valla belli olsa da kayınvalidem alışveriş yapmak istiyor bebeğe yapsaydık alışveriş❤

Canım geçmiş olsun iyiki önceden farkedildi böyle düşün. fitil hemen iyileştirir. Fitili gece uyumadan hemen önce koy böylece ayağa kalkmazsın sabaha kadar.

Cok sagol canim benim evet evet oyle dedi eczaci da, doktor eger yatarak yapamazsan squat pozisyonunda yapiyormus bazi hastalar dedi aman hocam ben yatarak hallederim dedim

Geçmiş olsun canım, akıntıdan başka bir şikayetin var mıydı?

Ya ben galiba cok kendimi dinlemiyorum biraz tezcanliyim, bir yerlerimi carpsam kanasa bile ustumu degistirirken farkediyorum. O yuzden belki de agrim olmustur farkedememisimdir ama bana gore idrarimi yaparken filan da agrim olmadi oyle kasiklarimda agrimiyordu

Cok sagol canim eveet artik daha dikkat edicem

Bu da degisik bir yontemmis bakalim bugun bir yatarak deniyim de olmadi en son care esime dicektim

Haklisin belki de ilk defa telaslandirdi o da beni eskiden hic boyle seyler yapmiyordu. Tahlilleri bile disarda yaptir diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…