2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de öyleyim canım aç bile olsam durum bu

Haklısın canım kullanmak istememende normal bol su iç içebileceğin bitki çaylarını iç sanırım ıhlamur içilebilir ama 1 bardağı geçmeyecek, kızılcık suyu içilebilir mi bilmiyorum kuzum. Ama doktor kullan derse kullan erkenden çöz kuzum erken doğuma sebep olabiliyor bu illet.

Kuzum sleepy önermem benim bebişimi çok pişik yaptı her denemede farklı zamanlarda pişik oldu. Mesela goon almanı çok tavsiye ederim yuşacık yapısı dokusu fiyatı çok iyi. İlk etapta bebek çok kaka yaptığı ve çok cıvık yaptığı için bütün bezler hemen hemen çıkarıyor kuzum çok denedim ben. Günde 8 9 bez gider ilk etapta goon un boyutları biraz daha büyük yani 1 alırsan 2 numara gibi. 1 numara alacaksan az al diğer markalardan, migros un bezi minies i de tavsiye ederim. Ben çok uzun süre onu kullandım ne pişik yaptı ne bişey fiyatına göre kalitesi çok iyi. Pirimayı yeni kullanıyorum sıvı tutma kapasitesi çok yüksek kaliteli ürün ama ilk etapta kullanma bence çünkü çok sık değiştireceksin yazık olacak o kadar çok bez değiştirdim ki, tavsiyem goon ve minies

Tmm canım aklımda İş arkadaşımın biri de goon dediydi. Deneyecez görecez demek ki

Sagol ultrason goruntusunden anladim ben bile anladim kiz oldugunu ama doktor busey demedi cinsiyetle alakali eminim cok arastridigim icin
Altı sene lisans üstüne dört sene ihtisas okuyan usg ı Gözü kapalı kullanan hekimler dahi yanılabiliyorlarken senin anlaman pek olası değil. Ha içgüdüseldir sana öyle geliyordu anlarım. Bazı hekimler tercih meselesi tabi daha ileri haftalarda söylüyorlar. Benim önceki bebeğimde 16. Hafta öncesi doktorum sormama rağmen söylememişti hayır erken daha diye.

Canimm ben aldim bebek arabasi daha gelmedi baya uyguna bir sey aldik hemde, once internette en iyi bebek arabasi modelleri yazdim. Anneysen diye bir sitede siralamis iste ozellikleriyle. Ilk sirada yoyko vardi youtubedan videosunu izledik esimle. Tek begendigim ozellik tek tusla kapanmasi, normalde iki elle ugrasiyorsun sanirim gorumceminki fisher pricedi o zor kapatiyodu. Baktim gorunusu de fena degil bir de mama koyma aparati hediye diyordu. Ilerde bir gun otele, restauranta gidersek arabadan indirmem kahvaltisini bebek arabasinin aparatina koyarim gibi bir hayal kurdum fiyatida 1300 tl gibi bir sey olunca esim biraz gaza getirdi oo cok iyi vs alalim mi dedi iyi alalim dedim simdi cok sukur bebek arabasini ucuza getirdik diye evde mutlu dolasiyo umarim pisman olmam

Biliyorum canım sen video bile atmistin bende eşime gösterdim snra araştırdı birz acele etmeyelim diyince öyle kaldı ben hala indirim görünce bakıyorum ama bu arada güle güle kullan bebisinle insallah canım

Biliyorum canım sen video bile atmistin bende eşime gösterdim snra araştırdı birz acele etmeyelim diyince öyle kaldı ben hala indirim görünce bakıyorum ama bu arada güle güle kullan bebisinle insallah canım

Eveet atmistimm ben biraz aceleye getirdim ya bir de hic bilinmeyen bir marka japon mu turk mu ne oldugunu da bilmiyorum ama sonra iki yaz kullanicaz diye de dusundum 2 yasinda scooter a geceriz diye kendimi rahatlattim

Nasıl anlıyorsun peki canım?
Baya izledim videolari kiz erkegi nasiayirt ediyoruz videolara falan baktim nub teorisi ve skll kafa sekli teorisi olsun bunlara iiyice calstm gittim ikili yaparken doktor ben hepsine baktm ve kiz olduguna eminim ama oncesinde hep erkek hissediyodum ramzi teorisi kese sekli ve butun belirtiler erkek gosteriyodu tb ben ultrosanda gordugume inaniyorum

Ic gudusel olarak hep erkek hissediyodum bugun gorunce kiz dedim erkek bebekler bu haftalarda belli oluyo kiz belli olmuyo ilk bebebgim kiz ve 11 haftalikken soylemisti doktor

Eveet atmistimm ben biraz aceleye getirdim ya bir de hic bilinmeyen bir marka japon mu turk mu ne oldugunu da bilmiyorum ama sonra iki yaz kullanicaz diye de dusundum 2 yasinda scooter a geceriz diye kendimi rahatlattim
Valla kuzum bende hiç marka fln bilmiyorum bu konuda onun için bekliyorum kuzenimin iki bebisi var ondan bilgi alcam buraya da yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…