- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.421
Benimki bitti ama arada olabiliyor. O kadar çektikten sonra bu hiç sayılırMide bulantısı hala devam eden var mı aranızda kızlar
Çok yiyince oluyor benim. Evet çok yiyebiliyorumMide bulantısı hala devam eden var mı aranızda kızlar
Benim hala devam ediyor sanırım ilaçlardanBenimki bitti ama arada olabiliyor. O kadar çektikten sonra bu hiç sayılır
Ben de sürekli açımÇok yiyince oluyor benim. Evet çok yiyebiliyorumpişmanlık bulantısı daha çok
Ben de öyleyim canım aç bile olsam durum buBenim hazımsızlığım asla geçmiyor, yağsız da baharatsız da yesem yok ağzıma ne atsam 8 aylık gibi şişiyorum. Sürekli bi yanma, bi geğirmeye çalışma modundayım baya rahatsız ediyo bu durum beni
Haklısın canım kullanmak istememende normal bol su iç içebileceğin bitki çaylarını iç sanırım ıhlamur içilebilir ama 1 bardağı geçmeyecek, kızılcık suyu içilebilir mi bilmiyorum kuzum. Ama doktor kullan derse kullan erkenden çöz kuzum erken doğuma sebep olabiliyor bu illet.Simdi idrar kulturu sonucum geldi ureme olmadi yaziyor doktorda sef 500 adinda bi antibiyotik yazmis dedim suan kultur cikti ureme olmadi ben bunu kullanmak istemiyorum bakalim ne dicek. Ben antibiyotiksiz cozcem bu isi hamile olmasak kolay cranberry iciyorum geciyodu hemensmdi kizilcik suyu fln alcam cnm zor is
Kuzum sleepy önermem benim bebişimi çok pişik yaptı her denemede farklı zamanlarda pişik oldu. Mesela goon almanı çok tavsiye ederim yuşacık yapısı dokusu fiyatı çok iyi. İlk etapta bebek çok kaka yaptığı ve çok cıvık yaptığı için bütün bezler hemen hemen çıkarıyor kuzum çok denedim ben. Günde 8 9 bez gider ilk etapta goon un boyutları biraz daha büyük yani 1 alırsan 2 numara gibi. 1 numara alacaksan az al diğer markalardan, migros un bezi minies i de tavsiye ederim. Ben çok uzun süre onu kullandım ne pişik yaptı ne bişey fiyatına göre kalitesi çok iyi. Pirimayı yeni kullanıyorum sıvı tutma kapasitesi çok yüksek kaliteli ürün ama ilk etapta kullanma bence çünkü çok sık değiştireceksin yazık olacakYa kızlar bu bezlere taktım şimdi kafayı da. Prima premium care, prima pure ve sleepy alıp bi denerim diye düşündüm. 1 numarayı 1 ay fln mı kullanır biraz küçükmüş galiba 1 numara. Bir de günde kaç kez alt değiştirilecek 8-10 falan mı ona göre bez sayısı hesabı yapacam. Çok stoklamamak için hepsinden 60-70 li paketlerden alayım gibi düşündüm. Sonuçta bebek doğmadan bi bez almak da gerekecek. Ne önerirsiniz?
Sagol ultrason goruntusunden anladim ben bile anladim kiz oldugunu ama doktor busey demedi cinsiyetle alakali eminim cok arastridigim icinGözün aydın canım. Ultrason görüntüsünden mi anladın kız olduğunu?
Amin ins hepimizinki saglikla hayrlisiyla gelsinCanım çok erken sanki,sağlıkla gelsin bebişin
Tmm canım aklımdaKuzum sleepy önermem benim bebişimi çok pişik yaptı her denemede farklı zamanlarda pişik oldu. Mesela goon almanı çok tavsiye ederim yuşacık yapısı dokusu fiyatı çok iyi. İlk etapta bebek çok kaka yaptığı ve çok cıvık yaptığı için bütün bezler hemen hemen çıkarıyor kuzum çok denedim ben. Günde 8 9 bez gider ilk etapta goon un boyutları biraz daha büyük yani 1 alırsan 2 numara gibi. 1 numara alacaksan az al diğer markalardan, migros un bezi minies i de tavsiye ederim. Ben çok uzun süre onu kullandım ne pişik yaptı ne bişey fiyatına göre kalitesi çok iyi. Pirimayı yeni kullanıyorum sıvı tutma kapasitesi çok yüksek kaliteli ürün ama ilk etapta kullanma bence çünkü çok sık değiştireceksin yazık olacako kadar çok bez değiştirdim ki, tavsiyem goon ve minies
Altı sene lisans üstüne dört sene ihtisas okuyan usg ı Gözü kapalı kullanan hekimler dahi yanılabiliyorlarken senin anlaman pek olası değil. Ha içgüdüseldir sana öyle geliyordu anlarım. Bazı hekimler tercih meselesi tabi daha ileri haftalarda söylüyorlar. Benim önceki bebeğimde 16. Hafta öncesi doktorum sormama rağmen söylememişti hayır erken daha diye.Sagol ultrason goruntusunden anladim ben bile anladim kiz oldugunu ama doktor busey demedi cinsiyetle alakali eminim cok arastridigim icin
Nasıl anlıyorsun peki canım?Sagol ultrason goruntusunden anladim ben bile anladim kiz oldugunu ama doktor busey demedi cinsiyetle alakali eminim cok arastridigim icin
Kizlar bişey sorcam n11 de hepsi burada da indirim var bebek arabası baktım da ama ne alacağımı bilmiyorum sizin bı fikriniz var mı gerçi bi yandan almak da istemiyorum çok küçük daha ama bakmadan duramıyo insan
Biliyorum canım sen video bile atmistin bende eşime gösterdim snra araştırdı birz acele etmeyelim diyince öyle kaldı ben hala indirim görünce bakıyorum amaCanimm ben aldim bebek arabasi daha gelmedibaya uyguna bir sey aldik hemde, once internette en iyi bebek arabasi modelleri yazdim. Anneysen diye bir sitede siralamis iste ozellikleriyle. Ilk sirada yoyko vardi youtubedan videosunu izledik esimle. Tek begendigim ozellik tek tusla kapanmasi, normalde iki elle ugrasiyorsun sanirim gorumceminki fisger pricedi o zor kapatiyodu. Baktim gorunusu de fena degil bir de mama koyma aparati hediye diyordu. Ilerde bir gun otele, restauranta gidersek arabadan indirmem kahvaltisini bebek arabasinin aparatina koyarim gibi bir hayal kurdum fiyatida 1300 tl gibi bir sey olunca esim biraz gaza getirdi oo cok iyi vs alalim mi dedi iyi alalim dedim simdi cok sukur bebek arabasini ucuza getirdik diye evde mutlu dolasiyo umarim pisman olmam
Biliyorum canım sen video bile atmistin bende eşime gösterdim snra araştırdı birz acele etmeyelim diyince öyle kaldı ben hala indirim görünce bakıyorum amabu arada güle güle kullan bebisinle insallah canım
Baya izledim videolari kiz erkegi nasiayirt ediyoruz videolara falan baktim nub teorisi ve skll kafa sekli teorisi olsun bunlara iiyice calstm gittim ikili yaparken doktor ben hepsine baktm ve kiz olduguna eminim ama oncesinde hep erkek hissediyodum ramzi teorisi kese sekli ve butun belirtiler erkek gosteriyodu tb ben ultrosanda gordugume inaniyorumNasıl anlıyorsun peki canım?
Ic gudusel olarak hep erkek hissediyodum bugun gorunce kiz dedim erkek bebekler bu haftalarda belli oluyo kiz belli olmuyo ilk bebebgim kiz ve 11 haftalikken soylemisti doktorAltı sene lisans üstüne dört sene ihtisas okuyan usg ı Gözü kapalı kullanan hekimler dahi yanılabiliyorlarken senin anlaman pek olası değil. Ha içgüdüseldir sana öyle geliyordu anlarım. Bazı hekimler tercih meselesi tabi daha ileri haftalarda söylüyorlar. Benim önceki bebeğimde 16. Hafta öncesi doktorum sormama rağmen söylememişti hayır erken daha diye.
Valla kuzum bende hiç marka fln bilmiyorum bu konuda onun için bekliyorum kuzenimin iki bebisi var ondan bilgi alcam buraya da yazarımEveet atmistimm ben biraz aceleye getirdim ya bir de hic bilinmeyen bir marka japon mu turk mu ne oldugunu da bilmiyorumama sonra iki yaz kullanicaz diye de dusundum 2 yasinda scooter a geceriz diye kendimi rahatlattim
Hemde günde 3-5 kusmalı.Mide bulantısı hala devam eden var mı aranızda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?