2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ama belki bebek 1 numara bezi bir hafta kullanabilecek, iri olacak dimi? O ihtimal de var yani, doğru mu anladım canım?

Bende onu dusundum ya benim kardesim dort bucuk kilo dogmus bir numara bez 5 kg a kadar ya benim de iri olursa bebegim zaten onden gidiyor bastan beri diye dusundum. O yuzden ben 1 numara cok almam da 2 numara cok alirim belki

Ya değişik bir şey geğirme öğürme oluyor midemde baskı hissediyorum

o normal hamilelik bulantısı gibi olabilir mi? ya da üşüttüğün için midende gaz oluyor olabilir?
çok baharatlı/Acı/tuzlu/sıcak/yağlı yiyorsan ağır geliyor olabilir :)

genelde ağır bir şey yersem öyle hissediyorum ben, normal hayatta yani - hamilelik sonrası ağzıma ağır hiçbir şey atmadım - aynı hızda geri gelir :)

Kötü olmuş 12 bin nedir
Ben 2010 da evlendim tv yi düğün telaşından aceleye getirmeyelim araştırıp öyle alalım demiştik. Neyse biraz okumaya araştırmaya başladık kafalar duman oldu. oled ler amoledler yok ama led lcd ler fahiş fiyatlardaydı. Kredi kartımız yoktu tv yi taksitle alabilelim diye karta başvurduk filan Anannemin eski tüplü tv sini kullandık bir süre sonra da plazma alıp geçtik pioner ın kuro diye efsanevi bir serisinden bahsediyorlardı ikinci elleri bile karaborsaymış, onunla f/p yarışabilecek bir plazmanın teşhirini aldık. Şans işi midir nedir hiç sorun da yaşamadık. Şimdi kendi evime taşınacağım mutfak için bir lcd almak istiyorum. Keşke yine düşeş bir teşhir denk getirebilsem

Slm kızlar uzun süredir takip edemiyodum burayı oğlum 2 yaşında 2018 Ekim annesiyim o zamanlar aktifdim doğumdan sonra haliyle takip edemedim özlemişim burayı hepinize hayırlı doğumlar diliyorum tekrar hamileyim hiç beklemediğim Bi şekilde çünkü ilki için çok beklemiş ve çok uğraşmıştım rabbim bana ikinci kez bu duyguyu tattırdı bin şükür. İlk hamileliğin meğerse çok kolay geçmiş bu çok farklı çok bulantı var ve artık ilaç ta fayda etmiyor ilkinde sadece koku hassasiyeti vardı o da bu haftalarda azalmıştı şimdi hem koku hem bulantı üstelik azalıcağı yere artıyor var mı benim gibi olan nasıl geçti sizlerin

Kizlar idrar testi cikti dun 46 lokosit varken simdi 3 4 cikti nasil is anlamadim bir sterilize mendil bu kadar etkilermi ya idrar kulturu 3 gun sonra cikicakmis nasil bir seyse, neyse sevindim enfeksiyon olmamasina

Eklentiler

• SmartSelect_20201111-150749_WhatsApp.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 47
Zaten uygun mu durumun bebeğin durumu normale uygun mu açıklık var mı vs herşeye bakıyor sonra sana bağlı Nası istersen

Kizlar idrar testi cikti dun 46 lokosit varken simdi 3 4 cikti nasil is anlamadim bir sterilize mendil bu kadar etkilermi ya idrar kulturu 3 gun sonra cikicakmis nasil bir seyse, neyse sevindim enfeksiyon olmamasina
Ah çok sevindim... bu kadar farketmesine bende çok şaşırdım iyiki tekrarlandı testin

Ben de doktorumun hemşiresine sordurdum cumadan önce çıkmazmış ikili test sonucum

Bende herşeyin doğal olanından yanayım ama eskilerdeki gibi değil durumumuz beslenme şeklimiz yaşam tarzımın vs eskisiyle aynı değil doğal olarak normal doğum zorlaşıyor bizler için çok istiyorum ama korkuyorum da

ilk idrarı kaba yapmamak çok etkiliyor, bu sefer ona dikkat ettin galiba.. sevindim sorun olmamasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…