- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.341
Eşimin saçları az birazAlet isler ev ovunurmusharika valla tebrik ederim. Sanirim bir tiras makinesi kullaniyorsunuzdur degil mi? Eger kullaniyorsaniz marka model nedir acaba? Adamin saclar luluk luluk oldu biz de boyle bi girisimde bulunalim.
Benim bekleme sansim olsaydi bekleyecektim ama artik 37 yas cok dusuk amh tek tup over bi de kayip derken bana mart sonu nisan basinda bile doktor asla korunmamalisin diyordu. Dedigin gibi su an elimden gelen tek sey evde takilmak.Bazen diyorum, aptallık mı ettim böyle zamanda hamile kalarak. Böyle olacağı belliydi çünkü. Salgının ortasında, riskli olacağımız, korka korka yaşayacağımız, kısıtlamaların olacağı... Evet bebek belki ha deyince ,isteyince hemen olan bir şey değil, belki yıllarca uğraşacaktık ama bu riski almaya değer miydi acaba diyorum. Bu saatten sonra, kendimi en iyi şekilde korumak vazifem artık, bebeğim için
Bizimkinde bes insan saci var eger kizimizin saclari ona cekerse yasadik:))Eşimin saçları az biraztıraş etmesi kolay oluyor, yani tepe kısmı yok denecek kadar az, diğer tarafları da yukarıyla eşitlemek için çok çok kısa kesiyoruz. Makinenin markası fakir, baya da eski bişey, 4-5 sene önce almıştık.
Evet canım sadece istanbul için geçerli ama yukarda arkadaş yazmış yakında bütün hastaneler olacak diye. Daha 5-6 ayımız var o zamana kadar kim bilir neler değişecek, dediğin gibi şimdiden strese sokmayalım kendimiziAma simdi tum ozel hastaneler pandemi hastanesi olmadi mi hatta burada listesi paylasilmisti. Istanbul muydu sadece acaba? Bir de burdaki hastanelerde hem esine hem kendine pcr testi yapiliyor diye biliyorum normal dogumda olsa son haftalarda ama emin de degilimbir sekilde dogacak bebek ya cok da kendimizi strese sokmayalim
Evet canım sadece istanbul için geçerli ama yukarda arkadaş yazmış yakında bütün hastaneler olacak diye. Daha 5-6 ayımız var o zamana kadar kim bilir neler değişecek, dediğin gibi şimdiden strese sokmayalım kendimizi
Peki bunu nasıl öğrendin? Pandemi hastanesi olsa bi dert olmasa ayrı dert .benim doktorum da bugün corona pozitif bi hastanın doğumuna girmiş, önümüzdeki cuma randevumuz var çok tedirgin oldum elimde olmadaaan
O zaman senin işin zor, evde halledemezsiniz modelli istiyorsa, ama 4 e 5 e vurursunBizimkinde bes insan saci var eger kizimizin saclari ona cekerse yasadik:))
Aaa serpil hocaya mı gidiyo iyi çok sevindim. Benim evime 10dk o hastaneArkadasim cok memnun ama ben hic gitmedim bu doktora, onlar avrupa yakasinda oturuyor o yuzden ona yakinben anadolu yakasindayim cok uzak bize ama banada guven verdi hem de bir ekiple calismasi da cok guzel dogumdan once ebeyle tanisip egitim aliyorsunuz esinizle. Bizde boyle bir sey var mi egitim ekip filan ben onu bile bilmiyorum mesela insallah memnun kalirsiniz sizde
Mutlaka arıza çıkaran yerler vardır ancak bir kişi gebelik süreci boyunca bir hastaneye gidip,sıra doğuma gelince biz doğurtamayız gibi cevap geliyorsa , kesinlikle dava açmalı şikayette bulunmalı.(sonuçta covit son dakika çıkan bişey değil) ozaman takipteki hastalarını ,doğumu biz yaptıramayacağız diye son dakika değil önceden bilgilendirmeli ,bilgilendirmediyse yasak sonuçlara razı olmalı...(sizin demek istediğinizi çok iyi anladım çokta haklısınız,burası türkiye ,kesinlikle iş başa düşüyor çünkü çoğu insan söylenene razı oldugu için,mağdur oluyoruz.haklarımızı bilirsek mağdur olmayız aslında.yine de dediğiniz gibi tedbirli olmakta fayda vardır.Bu konuda mağdur olan çok kişi var. vajinal doğumda durum nasıl ilerliyor bilmiyorum ama sezaryende bu şekilde. özel hastaneler pandemi hastanesi olmadıysa pozitif hastayı asla kabul etmiyor. Birebir şahit olduğum kişi var. O yüzden dikkat etmek çok önemli. Bazı şeyleri önceden bilip önlem almakta fayda var.
Aaa serpil hocaya mı gidiyo iyi çok sevindim. Benim evime 10dk o hastanebenimde yakın arkadaşım başka bi doktorda orda dogum yaptı baya odada dogurdu normal. Bebeği direk koynuna falan koydular babaya da aynı şekil. Baya memnun ayrıldı . Ben de bi deneyeyim inş ben de memnun kalırım . Siz nereye gidiyosunuz?
Sorma bitanem ya dedigin cok dogru vucud error verdi benim resmen :) ben hamileligi daha kolay diye dusunuyordum hep degilmis megersem :) ins bu son olurda baska zor seylerle ugrasmam ve hicbirimiz ugrasmayiz diyelim yeterki bebisler saglikla kucaga gelsinYa hamlilelik gerçekten zor bişey. Herkes de olmuyor tabi ama bazen tüm vücut error veriyorbenim de ilk gebelikte nadir görülen ne varsa çıkmıştı bu sefer daha iyi şimdilik çok şükür. İnşallah senin de başka bişey çıkmaz artık. Kabız olmamaya dikkat et ve mümkün mertebe ıkınma. Benim de son aylara doğru orda hemoroit gibi bi çıkıntı oldu ama sorun yaşatmadı çok şükür doğumdan sonra da geçti
Ya bi de begenmiyolar ya tam komedi erkekker cok onem veriyor saclarina kadindan farklari yok valla :))) napsinlar bi saclari bi sakallari var ugrasicak:)))Bizde ilk zamanlar evde yaptik ama kel model yapabiliyordum, bir de saclari normalde cok gur hic acilma filanda yok o halde cok komik oluyordusifir numarami artik 1 numarami yapinca kafasi kasiniyor geriliyordu, bebek yaglari suruyorduk sacina iki kez oyle denemistik artik yapmiyoruz kis geldi diye en son saci biraz uzunken yaptigimda enseyi dogal yap tamam mi dedi, her seyi de begenmiyor. Ben gittim dum duz ense yaptim recep ivedik gibi oldu, o gun bugundur daha tras makinesini acmiyoruz
Ya bi de begenmiyolar ya tam komedi erkekker cok onem veriyor saclarina kadindan farklari yok valla :))) napsinlar bi saclari bi sakallari var ugrasicak:)))
Peki bunu nasıl öğrendin? Pandemi hastanesi olsa bi dert olmasa ayrı dert .
Bende de oluyor bu durum ama anlık sizinki gibi. Üstünde durmadım pek.Kızlar bide benim ara ara vajinamda zonklama, batma benzeri bir ağrı oluyor. Ama saniyelik, sonra geçiyor. Zaten uzun sürse dayanılmaz. Sizde de oluyor mu? İlk gebelik olunca herşeye takılıyorum böyle
Diger tupune ne oldu cnm alindi mi?Benim bekleme sansim olsaydi bekleyecektim ama artik 37 yas cok dusuk amh tek tup over bi de kayip derken bana mart sonu nisan basinda bile doktor asla korunmamalisin diyordu. Dedigin gibi su an elimden gelen tek sey evde takilmak.
Benim 12. Haftadan snra mide bulantim gecti bazi seylerden hala tiksiniyorum ama eb azundan mutfaga girip yemek yiyebiliyorum bi bucuk kilo aldim cnmKızlar şimdiye dek kaç kilo aldınız? İştahlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?