2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Alet isler ev ovunurmus harika valla tebrik ederim. Sanirim bir tiras makinesi kullaniyorsunuzdur degil mi? Eger kullaniyorsaniz marka model nedir acaba? Adamin saclar luluk luluk oldu biz de boyle bi girisimde bulunalim.
Eşimin saçları az biraz tıraş etmesi kolay oluyor, yani tepe kısmı yok denecek kadar az, diğer tarafları da yukarıyla eşitlemek için çok çok kısa kesiyoruz. Makinenin markası fakir, baya da eski bişey, 4-5 sene önce almıştık.

Benim bekleme sansim olsaydi bekleyecektim ama artik 37 yas cok dusuk amh tek tup over bi de kayip derken bana mart sonu nisan basinda bile doktor asla korunmamalisin diyordu. Dedigin gibi su an elimden gelen tek sey evde takilmak.

Bizimkinde bes insan saci var eger kizimizin saclari ona cekerse yasadik:))

Evet canım sadece istanbul için geçerli ama yukarda arkadaş yazmış yakında bütün hastaneler olacak diye. Daha 5-6 ayımız var o zamana kadar kim bilir neler değişecek, dediğin gibi şimdiden strese sokmayalım kendimizi

Evet evet suan en kritik zaman bizim doguma kadar insallah biraz olsun duzelir

Aaa serpil hocaya mı gidiyo iyi çok sevindim. Benim evime 10dk o hastane benimde yakın arkadaşım başka bi doktorda orda dogum yaptı baya odada dogurdu normal. Bebeği direk koynuna falan koydular babaya da aynı şekil. Baya memnun ayrıldı . Ben de bi deneyeyim inş ben de memnun kalırım . Siz nereye gidiyosunuz?

Mutlaka arıza çıkaran yerler vardır ancak bir kişi gebelik süreci boyunca bir hastaneye gidip,sıra doğuma gelince biz doğurtamayız gibi cevap geliyorsa , kesinlikle dava açmalı şikayette bulunmalı.(sonuçta covit son dakika çıkan bişey değil) ozaman takipteki hastalarını ,doğumu biz yaptıramayacağız diye son dakika değil önceden bilgilendirmeli ,bilgilendirmediyse yasak sonuçlara razı olmalı...(sizin demek istediğinizi çok iyi anladım çokta haklısınız,burası türkiye ,kesinlikle iş başa düşüyor çünkü çoğu insan söylenene razı oldugu için,mağdur oluyoruz.haklarımızı bilirsek mağdur olmayız aslında.yine de dediğiniz gibi tedbirli olmakta fayda vardır.

Serpil degil adi instagramda gonderisini paylasmistim ya adi Belgin sanirim bir hastane ile anlasmalilar kendi ozel yerine gidiyor suan. Bende kozyatagi acibademe gidiyorum

Sorma bitanem ya dedigin cok dogru vucud error verdi benim resmen :) ben hamileligi daha kolay diye dusunuyordum hep degilmis megersem :) ins bu son olurda baska zor seylerle ugrasmam ve hicbirimiz ugrasmayiz diyelim yeterki bebisler saglikla kucaga gelsin

Ya bi de begenmiyolar ya tam komedi erkekker cok onem veriyor saclarina kadindan farklari yok valla :))) napsinlar bi saclari bi sakallari var ugrasicak:)))

Ya bi de begenmiyolar ya tam komedi erkekker cok onem veriyor saclarina kadindan farklari yok valla :))) napsinlar bi saclari bi sakallari var ugrasicak:)))

Haha kendisi benden bakimli olabilir su karantinada bir de sacinin arkasini goremedigi icin video cektiriyordu enseler nasil olmus diye

Peki bunu nasıl öğrendin? Pandemi hastanesi olsa bi dert olmasa ayrı dert .

kendisi paylaşmış instagram hesabında..
yani mantıken düşününce sadece doğum değil problem, kontrole gidilen doktor covid'li hasta da görüyor olabilir..
hasta covid'li olup dürüst davranmıyor olabilir ya da semptom göstermediği için iyi niyetiyle devam ediyor olabilir..

bugün canımı sıkmayacağım derken üstüne geldi biraz :)

Kızlar bide benim ara ara vajinamda zonklama, batma benzeri bir ağrı oluyor. Ama saniyelik, sonra geçiyor. Zaten uzun sürse dayanılmaz. Sizde de oluyor mu? İlk gebelik olunca herşeye takılıyorum böyle

Kızlar bide benim ara ara vajinamda zonklama, batma benzeri bir ağrı oluyor. Ama saniyelik, sonra geçiyor. Zaten uzun sürse dayanılmaz. Sizde de oluyor mu? İlk gebelik olunca herşeye takılıyorum böyle
Bende de oluyor bu durum ama anlık sizinki gibi. Üstünde durmadım pek.

Benim bekleme sansim olsaydi bekleyecektim ama artik 37 yas cok dusuk amh tek tup over bi de kayip derken bana mart sonu nisan basinda bile doktor asla korunmamalisin diyordu. Dedigin gibi su an elimden gelen tek sey evde takilmak.
Diger tupune ne oldu cnm alindi mi?
Kacinci gebeligin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…