2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bide benim ara ara vajinamda zonklama, batma benzeri bir ağrı oluyor. Ama saniyelik, sonra geçiyor. Zaten uzun sürse dayanılmaz. Sizde de oluyor mu? İlk gebelik olunca herşeye takılıyorum böyle
Bende de oluyor canım İlk 12 hafta hiç kilo almadım ama sonra iki hafta içinde iki kilo aldım şu an bilmiyorum yaklaşık iki haftadır tartılmıyorum dr muayenesinde tartılıcam

Bende aynı durumdayım ama midem bulanıyor...
Yani iyi bir tavsiye değil ama ,şeker vs gibi bir engelin yoksa çokta kasma ye bence.hele şu süreçte vucuda direnç lazım:)
Yok çok şükür hiçbir rahatsızlığım yok. 5 ay var önümde diye kendime her ay 2 kilo maks alabilrsin diye hedef koymuştum, aşıcam galiba onu of oturdum mu doymuyorum

Sürekli aç hissediyorum kendimi bugün bana geniş gelen pantolonumun kemerinin bağlamadığını gördüm ama bi yandan da hoşuma gitti
Valla yedikçe yiyorum aslında az sık yesem problem olmaz. O masaya oturunca sanki herşeyi yemem gerekiyo gibi bir açlık oluşuyo okullarda tatil oldu hareketim azalacak yürüyüş yapmam lazım belki öyle kilo veririim

Bende de oluyor canım İlk 12 hafta hiç kilo almadım ama sonra iki hafta içinde iki kilo aldım şu an bilmiyorum yaklaşık iki haftadır tartılmıyorum dr muayenesinde tartılıcam
Evet ya bi anda alıyor insan, bende de öyle oldu, son 2-3 hafta çok fena şiştim.

Hayirli aksamlar kizlar benimde bugün rahmimde zonklama batma gibi agrim var acaba enfeksiyon yaparmı oyle anlamadım arada oluyor kafama takildi.

Birde basur yani hemoroid bende de var ilk doğumumdan sonra oldu ama gercekten o kadar zorki rabbim dusmanima vermesin şuanda halen cekiyorum şimdi rahatım ama doğumdan sonra azar diye korkuyorum. Kabiz olmamak lazim işte doktor ameliyat dedi korktum olmadim 10 yildir idare ediyorum böyle bakalim doğumdan sonra kötü olmam insallah.

benim doktorum da bugün corona pozitif bi hastanın doğumuna girmiş, önümüzdeki cuma randevumuz var çok tedirgin oldum elimde olmadaaan

Istersen bir hafta daha ertele randevuyu bende bu hafta gitmicem haftaya artik dayanamazsam gidicem, ilaclarim da var aslinda sadece kalp atisini duyup rahatlamak istiyorum. Ayda bir gel demisti ama ben 3 hafta en fazla dayanabiliyorum

Istersen bir hafta daha ertele randevuyu bende bu hafta gitmicem haftaya artik dayanamazsam gidicem, ilaclarim da var aslinda sadece kalp atisini duyup rahatlamak istiyorum. Ayda bir gel demisti ama ben 3 hafta en fazla dayanabiliyorum

olabilir aslında ama bi yandan da diyorum ki önümüzdeki hafta tekrar girmeyeceğini nereden bileyim ...
ondan sanırım dalga geçilmeyi göze alıp şu corona için takılan gözlükler + maske + siperlikle gideceğim.
zaten her geldiğimde çamaşırlar makinaya, ben banyoya şeklinde dezenfekte oluyoruz..

sonra zaten bi daha detaylı ultrasona çağırır o da sanırım 1 ay sonra olur, hatta 27 ekimde gideceğim için 20 haftalıkken çağırıyolarsa bayaa gittiğimde ocak başı olacak

Zencefil limon bal ile çay yap cnm o iyi gelir.

Detaylı ultrasonda ben de n95 üstüne normal maske bir de siperlik takmayı düşünüyorum yaklaşık 1 saat sürüyor sanırım kontrol.
O dalga geçilme olayı da bizzat başıma geldi korona ilk çıktığı zamanlar bankaya gitmem gerekmişti. eşimle maske + siperlik takmıştık bankadaki görevli wuhandan mı geliyorsunuz diye bir espri yapıp kendi kendine gülmüştü. Acayip sinir olmuştum şu an aklıma geldi yine sinir oldum

Kızlar şimdiye dek kaç kilo aldınız? İştahlar nasıl?
Benim mide bulantım pek olmadığı için yememde pek bi değişiklik olmadı ama aşırı iştahlı falan değilim. Buna rağmen çok yürüyüş falan yapamadığımdan 3 kilo aldım

Cok mantikli bende hastanelere giderken cift maske takiyorum.wuhandan mi geldin diyen kisinin su anki psikolojisini merak ettim dogrusu.esimin ongorusu bayagi iyidir.pandemi cikmadan bayagi alisveris yapmistik surekli gitmeyelim disari diye.mesai arkadaslarim dalga gecmislerdi ya o kadr da degil diye yaklasik bir ay sonra hakliymissiniz bayagi ciddi birsey bizi bekliyor demeye basladilar.bastan isin ciddiyetinin farkina varsalardi keske insanlar.ya kafami disari cikaramiyorken maskesiz dolasan insanlari dusununce gercekten sinir oluyor insan.

Birde ilac kullanamiyorken bizim daha da dikkat etmemiz gerekiyor su kontrol zamanlari gercekten tedirginlik icinde gececek gonul isterdi ki rahat bir hamilelik gecirelim ama sahsim adina bu konuda fazla pimpirikliyim.marttan beri kimsenin evine dahi girmedim.arkadaslarla gorustumuzde yazin hep acik havada maskeyle oturduk.maske kesinlikle virusu engelliyor ona inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…