2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

O da dogru artik tedbir alip gitmek lazim. Bende ayni sekildeyim surekli elimde limon kolonyali fisfisim gelince her seyi yuksek isida yikiyoruz. Bir de benim esim cok kaygili bu konuda, erken gitsek bile hastanede otutturmaz ayakta bekleriz, kendimi birakip bir de onu fisfislamakla ugrasiyorum o yuzden biraz cileye donusuyor bizim icin randevular. Benim siperligim yok ama olsa kesin takardim kesin, dalgasi kalmadi artik isin

Evet bence de maske çok önemli ama yeni yeni insanlarda bu bilinç oluştu. Yazın bi çok kişide maske yoktu sokaklarda, plajlar zaten tıklım tıklım doluydu. Böyle olacağı belliydi yani.. umarım bundan sonrası iyiye gider

Kızlar iyi akşamlaaaar valla yeme konusunda ben de haddimi aştım artık kilo almadım almadım pat diye 2 kg almışım artık durmam lazım ama Nası olcak bilmiyom
En son ben de 2 kg almıştım şimdi durum ne bilmiyorum

Kızlar iyi akşamlaaaar valla yeme konusunda ben de haddimi aştım artık kilo almadım almadım pat diye 2 kg almışım artık durmam lazım ama Nası olcak bilmiyom

Acaba ben kac kg oldum doktordan doktora tartiliyorum ama gobegim filan ayni zaten cikmisti ya bir degisiklik yok

Kızlar ya aşırı bunaldım şu an.Eşimin ailesi sürekli arıyor anlıyorum merak ediyorlar ama sürekli şunu yap bunu yap demeleri beni iyice sıktı sonuçta ben onun eşiyim ve yanındayım benden iyi kimse düşünemez onu.Şunu al şunu pişir şunu yap vs vs.. Ben sabah namazından sonra uykuya dalmakta zorlanıyorum sonra uyuyorum 10.30-11.00 gibi uyanıyorum bugün sabahtan abisi aramış eşim de uyuyordu ulaşamamış ona kahvaltısını geç saate bırakmışsın,bizi merakta bırakma diyor Eşime de bir şey diyemiyorum ama çok bunalttılar beni

Hayırlı olsun arkadaşım valla genel olarak herkes iyi gidiyo bi sıkıntı yok insallah ta olmaz

Kız merak ediyorlardır işte dk başı sunu yap bunu yap denmesini bende sevmem ama söylerler

Kahvaltı saatinizden onlara neymiş !! Alemler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…