2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Telefonunu sessize al sen müsait olduğunda geri dönersin, belki o zaman anlarlar

bende ogrendigmde 54 kiloydum suan 52 kiloyum bebek besleneblyormu acaba bnm istahm yok
Ben tüp bebekle hamile kaldm canm. Tedavi sırasında çok almıştım zaten. 4 aylk olucaz cuma günü bende verdim 2 kilo. Mide bulantm ve kusmam çok oldu kusma hala da oluyor. Ama doktor bebeğin sağlıklı demişti. Besleniyorlardr bnce

anladm canim insAllah besleniyorlardir sagliklica kucagimiza aliriz cinsiyet bellimi

Bence aşırı bi kilo yoksa başlangıçta çok da takılmamak lazım. Kilo aldım diye üzülmeyip sevineceğimiz bi zaman bence hamilelik keyfini çıkarmak lazım. Bana da doktorum 25 hafta kilo almak yok dedi ama ben aldım çok da önemli bi durum değil. yeter ki gelişimi, beslenmesi yeterli olsun

Benim tedaviyle oldu canm ve tedavi sırasında çok aldm. Şuan için almadm daha ama alsam da pek takmyrm çünkü 8 sene bekledim ben mucizem icin önün sağlıklı olması herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…