2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin
Artik yuz ustu yatinca belime agri giriyor gece yatamiyorum hic sizinde oyle mi

Dun bahsettigim arkadasim dun gece dogum yapmis normal hemde zor muydu dedim geciyor gidiyor anlamiyorsun dedi ama fazla ikinmis dikisi varmis. Bebegi de cok saglikli, cok guzel masallah insallah hepimiz kolayca dogumu gerceklestirip kucagimiza aliriz

Çok sevindim Cansucum, allah sağlıkla analı babalı büyütsün

N95 mantıklı aslında, bir ara bulunmuyordu ya şimdi bulunuyorsa alayım ben de..
siperlik zaten neden zorunlu değil anlamıyorum, bence siperliğin de maske gibi zorunlu olması lazım - sırf ağız / burundan değil gözden de bulaşıyor bu meret.. ne var ki hepimiz o özel corona gözlüklerinden ya da siperliklerden taksak :)

ben de sanırım eşin gibiyim, zaten hastanede asansör kullanmıyorum, arada kapı falan açmam gerekirse de ömrümden ömür gidiyor bu gerginlikle, birisi dalga geçerse suratına fıslarım artık kolonyayı

ben de sanırım eşin gibiyim, zaten hastanede asansör kullanmıyorum, arada kapı falan açmam gerekirse de ömrümden ömür gidiyor bu gerginlikle, birisi dalga geçerse suratına fıslarım artık kolonyayı

Haha yok yok herkes cok endiseli artik, akli basinda kimse dalga gecmez

Bu aralar benim de deli dehşet uykum var ama evde minnak da var uyumak ne mümkün

Bebişi gördüm canım iyi çok şükür.
Doktor bana da gyneferon verdi, bir de muayene sırasında sağ kasığıma bastırdıkça çok fazla ağrım oldu, bu yüzden de progestan verdi günde bir kez vajinal alınacakmış ama kullansam mı emin değilim.

İdrar tahlilim temiz çıktı, tsh baktı iyi dedi ama 3 küsürlerde çıkmış, bunu da haftaya özele gittiğimde doktora sorcam, belki fırsatım olursa üniversite hastanesinde endokrine giderim en iyi bilgiyi o verir.
Bizde haberler böyle

Sen nasılsın canım, oğluş nasıl hissetmeye başladın mı

Ayyyy iyi çok şükür sevindim her şeyin yolunda olmasına ben de iyiyim canım çok şükür doktor kontrolüm 11 Aralık’ta henüz var baya. Oğluş sanki kendini hissettiriyor ama damarım mı atıyor yoksa bebek mi bilemiyorum ilk olunca o histen emin değilim bebek diye düşünüyorum

Gece Nası yattığımı bilmiyorum canım Sanırım 20. Haftaya kadar filan yatılıyor sonrasında istesen de yatamıyorsun demişlerdi emin değilim ben bacağımın arasına minder koyuyorum hareket çok etmiyorum zaten

maşallah arkadaşına insallah bize de nasip olur hem bizim hem yavrumuzun sağlıklı olduğu bir doğum

Normal dogumun gerceklerini hatirlayip yuruyusten gelen bir anne kiloyu direk basenlerden aliyorum ya simdi matimi serip birazcik pilates ve bacak hareketleriyle yerlerde yuvarlanicam
Ben de basenlerden alıyorum. herkes kızda öyle olur diyor popo , basen büyürmüş hiç de inanmam öyle şeylere..
bu arada epidural normal doğum yapan ya da tanıdıklarından yapan var mı ? şimdi doğum yapan birini duysam öyle yapıyor, çok rahatmış. Aslında öyle olursa ben de düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…