- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.441
Sırf hareket olsun diye evde sevmediğim işleri bile aşkla yapar oldumAl benden de o kadar kendimi koala gibi hissediyorum
Ay harikasın valla havalar soğuyunca acayip üşenmeye başladım yürümek için
Ben de basenlerden alıyorum. herkes kızda öyle olur diyor popo , basen büyürmüşhiç de inanmam öyle şeylere..
bu arada epidural normal doğum yapan ya da tanıdıklarından yapan var mı ? şimdi doğum yapan birini duysam öyle yapıyor, çok rahatmış. Aslında öyle olursa ben de düşünebilirim
Gece Nası yattığımı bilmiyorum canımSanırım 20. Haftaya kadar filan yatılıyor sonrasında istesen de yatamıyorsun demişlerdi emin değilim ben bacağımın arasına minder koyuyorum hareket çok etmiyorum zaten
maşallah arkadaşına insallah bize de nasip olur hem bizim hem yavrumuzun sağlıklı olduğu bir doğum
Ay ben sadece temizlik günlük rutin işler dışarısı 2-3 derece ölümcül bi soğukSırf hareket olsun diye evde sevmediğim işleri bile aşkla yapar oldumsoğukta dışarı çıkıp yürümek çok zor geliyor
ben göbekten ve sanırım göbeğe destek veren belden alıyorum kiloyu..
Benim de belim kalınlaştıBelden de aliyorum bence bende, kalinlasmisim hissediyorum
Benim de belim kalınlaştıBenim de belim kalınlaştı
Benim de belim kalınlaştı
Bi kaç gündür ben de ara ara hisseder oldum ama henüz çok belirgin hareketler değil, daha çok karnımın için de kurtçuklar varmış gibi kımıl kımıl bişiGunaydin cnm yok erken degil bebisindir o bende erken hissetmeye basladim ayirt edebiliyor insan 2.sinde.
Bende hiç doğum hikayesi dinlemeyin okumayın. Kesinlikle stres yapıyor insan. Gerçekten yapsbileceğinize inanıyorsanız kimseyi dinlemeyin imkanınız varsa eğitimlere katılın sadece.
Ya epidural müthiş bişeyBen de basenlerden alıyorum. herkes kızda öyle olur diyor popo , basen büyürmüşhiç de inanmam öyle şeylere..
bu arada epidural normal doğum yapan ya da tanıdıklarından yapan var mı ? şimdi doğum yapan birini duysam öyle yapıyor, çok rahatmış. Aslında öyle olursa ben de düşünebilirim
Kesinlikle, bi de evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen. Ben normal doğum çok istedim ama 25.haftadan sonra riskli gebelik dendi önce yürüyüş yasaklandı sonra 37.hafta zorunlu sezeryan oldumBende hiç doğum hikayesi dinlemeyin okumayın. Kesinlikle stres yapıyor insan. Gerçekten yapsbileceğinize inanıyorsanız kimseyi dinlemeyin imkanınız varsa eğitimlere katılın sadece.
Aslında büyük şehirlerde yaşayanlar için, imkan da varsa çok iyi ebeler var. her an yanında olmaları, destek olmaları çok güzel. İnsanın o an heralde en çok ihtiyaç duyduğu şey bu konuda bilinçli hem de moral veren birinin olması.Popo buyusun de basene gitmese iyiydidogum yapan 2 arkadasim var biri sezeryan, biri de dun suni sancisiz normal dogum yapan arkadasim sezeryan yapan baya pilatese filan gitmisti normal olsun diye ama olmamisti. Dun dogum yapan arkadasim da son ay hurma yemis ve son zamanlari ananas yemis hep bebek gelsin diye. Bir de esiyle beraber dogum egitimine gitmislerdi, bebegin kordonunu babasi kesmis bizimkiler koronadan dolayi artik iceri bile almiyorlar babayi, kordon icin doguma girmesine sasirdim acikcasi. Sanirim bir de dogum icin ekibin olmasi cok onemli ve ebeyi onceden tanimak cok onemli. Doktordan cok ebe inanilmaz iyiydi diyor cok iyi yonlendirdi beni dedi.
Epidural icinde sanirim 4 cm olmasi gerek aciklik diye okumustum bir yerde daha cok aciklik varsa epidural olmuyormus sanirim. Herkese de epidural olmuyormus diye okumustum kemik yapin mi artik bir seyler varmis etkileyen ama cok emin degilimSunu da dusundum cok epidural verirlerse ve sen istemsiz ikinirsan cok dikis olur, dogum hikayelerini okudugumda bazi kadinlar bebegin ciktigini hissetmiyormus ve ikinmaya devam ediyormus o zaman cok yirtik oluyormus diye okumustum. Insallah bizde yapabiliriz ya ben cok istiyorum, Allah nasip eder insallah
Aslında büyük şehirlerde yaşayanlar için, imkan da varsa çok iyi ebeler var. her an yanında olmaları, destek olmaları çok güzel. İnsanın o an heralde en çok ihtiyaç duyduğu şey bu konuda bilinçli hem de moral veren birinin olması.
Arkadaşın için ne güzel olmuş kordonu babanın kesmesi, yanında olması. Benim gittiğim hastane de normal doğumda eşleri alıyormuş ama sezaryen olursa almıyormuş ne alakaysa.. ama eşimden kordon kesmesini isteseler düşer bayılır heraldesadece doğuma bile girse ben onu düşünmekten kendime odaklanamam
Aslında büyük şehirlerde yaşayanlar için, imkan da varsa çok iyi ebeler var. her an yanında olmaları, destek olmaları çok güzel. İnsanın o an heralde en çok ihtiyaç duyduğu şey bu konuda bilinçli hem de moral veren birinin olması.
Arkadaşın için ne güzel olmuş kordonu babanın kesmesi, yanında olması. Benim gittiğim hastane de normal doğumda eşleri alıyormuş ama sezaryen olursa almıyormuş ne alakaysa.. ama eşimden kordon kesmesini isteseler düşer bayılır heraldesadece doğuma bile girse ben onu düşünmekten kendime odaklanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?