- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.501
Ben de öyleydim canım ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum, gece bile ağrısından ağlayarak uyanıyordumAy varya ağlıyorum tuvalettetuvalete çıkmak istemiyorum inanki. Sıcak iyi gelir evet deneyeyim. Çok teşekkür ederim
İkinci gebeliği olan arkadaşlar daha bu haftalarda karinlarinda sertleşme kaburgaya baskı sonucu nefes darlığı yasiyormu ilkinde 6 aylıkken falan başlamıştı bunlar öyle olunca karnımın içi aciyor resmen yatakta sağdan sola dönerken keskin acı hissediyorum kızımda doğuma gittiğim gün bile yerleri elimle siliyordum bu sefer makinadan bi çamaşır çıkartip yerdeki oyuncakları toplasam bile karnım taş gibi oluyor yürüyüş yapan arkadaşlar var ben evi silmeyip sadece supursem bile nefes nefese kalıyorum yaşında etkisi varmı acaba diye düşünmeye başladım doktorumu aradım ikinci gebelikte normal çok rahatsız olursan gel dedi
Eki Görüntüle 2723808 kizlar sonunda gen testi sonucun cikmis cocugu oglum oglum diye severken ters kose yapip kiz oldugunu öğrendik suan cok mutluyum herseydeb öncede saglikli ildugunu bilmek icimi rahatlattı sonucumu paylastim anlayan bi arkdsmz varsa o da double check yaparsa cok mutlu olurum :)KirazHanim cum erkegin yerini kiz yap
Gözün aydın canım çok sevindim sonucun güzel gelmesineEki Görüntüle 2723808 kizlar sonunda gen testi sonucun cikmis cocugu oglum oglum diye severken ters kose yapip kiz oldugunu öğrendik suan cok mutluyum herseydeb öncede saglikli ildugunu bilmek icimi rahatlattı sonucumu paylastim anlayan bi arkdsmz varsa o da double check yaparsa cok mutlu olurum :)KirazHanim cum erkegin yerini kiz yap
Eltim bir sene önce ikinci çocuğunu dünyaya getirdi altlı üstlü oturuyoruz aile apartmanı şimdi bir yaşında bıcır bıcır bişey dolaşıyor ortalıktaBenimde erken başladı. Eğilip kalktığımda nefes nefese kalıyorum. Yatakta dönerken keskin acım oluyor. İkinciler hep böyle zor mu oluyor
Gözün aydın canım çok sevindim maşallahhh bı prenses daha geliyoEki Görüntüle 2723808 kizlar sonunda gen testi sonucun cikmis cocugu oglum oglum diye severken ters kose yapip kiz oldugunu öğrendik suan cok mutluyum herseydeb öncede saglikli ildugunu bilmek icimi rahatlattı sonucumu paylastim anlayan bi arkdsmz varsa o da double check yaparsa cok mutlu olurum :)KirazHanim cum erkegin yerini kiz yap
Gözün aydın canımmmm. Çok güzel çıkmış sonuçlar. Prenses haberiyle ikiye katlanmıştır sevincin çok mutlu oldumEki Görüntüle 2723808 kizlar sonunda gen testi sonucun cikmis cocugu oglum oglum diye severken ters kose yapip kiz oldugunu öğrendik suan cok mutluyum herseydeb öncede saglikli ildugunu bilmek icimi rahatlattı sonucumu paylastim anlayan bi arkdsmz varsa o da double check yaparsa cok mutlu olurum :)KirazHanim cum erkegin yerini kiz yap
Nefes nefese kalmak dışında karnımın aşırı sertleşmesi ve içinin acımasi rahatsız ediyor beni kaburgalarim batıyor o kadar sisiyorum sırtıma da vuruyor ağrısı oyle oluncada hiç bı iş yapamiyorum ilk hamileliğimde 9 aylık hamileyken bile fıldır fıldır temizlik yapardimBenim ilk gebelik ama nefes nefese kalma durumu bende de var. Ozellikle egilip kalktigim zamanlarda oluyor. Mesela kirlileri ayirip makineye atiyorum sonra birden ayaga kalkinca nefes nefese kalmis oluyorum. Hatta esim de naptin ki simdi neden bu kadar nefes nefese kaliyorsun filan diyorduama kolay kolay yorulmuyorum, nefes nefese kalsam da devam ediyorum her ne yapiyorsam
Belki de yaşla ilgilidir. İlk gebeliğim öyle rahat geçti ki karnımın büyüklüğü dışında bir problem yaşamadım. Şimdi garip geliyor böyle olunca banadaEltim bir sene önce ikinci çocuğunu dünyaya getirdi altlı üstlü oturuyoruz aile apartmanı şimdi bir yaşında bıcır bıcır bişey dolaşıyor ortalıktaoda aynı şeyi söyledi ama benim karnımın içi acimiyordu sisiyordum rahatsızlık vardı ama sadece nefes darlığı cekiyordum dedi bende karnımin içi baya acıyinca acaba biseymi var diye düşündüm bugün doktorumu aradım normal ama çok rahatsızlık hissedersen gel mutlaka dedi yakın arkadaşımda bir sene önce ikinci çocuğunu doğurdu ama o çok rahattı yaşı benden 6 yas küçük acaba diyorum bende yastan dolayida oluyor olabilirmi
Nefes nefese kalmak dışında karnımın aşırı sertleşmesi ve içinin acımasi rahatsız ediyor beni kaburgalarim batıyor o kadar sisiyorum sırtıma da vuruyor ağrısı oyle oluncada hiç bı iş yapamiyorum ilk hamileliğimde 9 aylık hamileyken bile fıldır fıldır temizlik yapardim
Aynen son aylardaki o gerginlik içinin acıma hissi var azıcık eğilip kalkmada,sanki bebek bı yerde toplanmışta oradan ittiriyor gibi bı his ani bi harekette bıçak saplanmasi gibi bi acıBen de aynı durumdayım, evin içinde azıcık iş yapsam nefes nefese kalıyorum.
Dün akşam karnım öyle bir kasıldı ki hani son haftalarda bebek poposnu ya da ayağını dayayınca karnın gerilir baskı hissedersin ya aynı baskıyı hissettim. Bebeğin henüz patates kadar olduğunu bilmesem içimde kocaman bebek var derdim.
Gözün aydın canımEki Görüntüle 2723808 kizlar sonunda gen testi sonucun cikmis cocugu oglum oglum diye severken ters kose yapip kiz oldugunu öğrendik suan cok mutluyum herseydeb öncede saglikli ildugunu bilmek icimi rahatlattı sonucumu paylastim anlayan bi arkdsmz varsa o da double check yaparsa cok mutlu olurum :)KirazHanim cum erkegin yerini kiz yap
Eki Görüntüle 2723808 kizlar sonunda gen testi sonucun cikmis cocugu oglum oglum diye severken ters kose yapip kiz oldugunu öğrendik suan cok mutluyum herseydeb öncede saglikli ildugunu bilmek icimi rahatlattı sonucumu paylastim anlayan bi arkdsmz varsa o da double check yaparsa cok mutlu olurum :)KirazHanim cum erkegin yerini kiz yap
Evet ilk gebeligimde kocaman bı karın dışında olması gereken olağan gebelik şikayetleri vardı hadi 5,6 aydan sonra başlasa tamam diyeceğim ama daha bu haftalarda başlayınca ilerki zamanlar nasıl geçecek diye düşünmeye başladımBelki de yaşla ilgilidir. İlk gebeliğim öyle rahat geçti ki karnımın büyüklüğü dışında bir problem yaşamadım. Şimdi garip geliyor böyle olunca banada
Doğuma gideceğim akşam banyoları temizledim fayanslarını fln sildim o koca göbekleEvet ilk gebeligimde kocaman bı karın dışında olması gereken olağan gebelik şikayetleri vardı hadi 5,6 aydan sonra başlasa tamam diyeceğim ama daha bu haftalarda başlayınca ilerki zamanlar nasıl geçecek diye düşünmeye başladım
Bende öyle eğilip kalkarken nefes nefese kalıyorum. Bir de bebek sol altta hissediyorum. Çok mu aşağıda diye endişelenmeye başladım. Normalde bu aylarda nerede olur ki bilemedim deBenimde erken başladı. Eğilip kalktığımda nefes nefese kalıyorum. Yatakta dönerken keskin acım oluyor. İkinciler hep böyle zor mu oluyor
Bende öyle eğilip kalkarken nefes nefese kalıyorum. Bir de bebek sol altta hissediyorum. Çok mu aşağıda diye endişelenmeye başladım. Normalde bu aylarda nerede olur ki bilemedim de
İkincinin yanında yaslada ilgili düşünmeye başladım yakın arkadaşım 1 yıl önce ikinci çocuğunu doğurdu ama o çok rahattı 29 yaşındaydı ben kızımı bile 30 yaşında doğurdum şimdi 36 yaşındayım bebek doğduğu zaman 37 olacağım eşimde yaslanmisin be hatun diye tiye alıyor beni attığım bakışı görünce içine içine kacıyor tabiIkinciler daha zor olacak demek kiIlk hamilelikten galiba ne agri ne sizi hic bir sey hissetmiyorum cok sukur .Bende evde enerjimi atamadigimdan esimi kum torbasi gibi kullaniyorum, boks calismalari yapiyoruz
Gayet güzel canım 10binde 1 den düşük çıkmış ikisi de. Gözün aydınKızlar ikili sonucun çıkmış anlayan var mı acaba bakabilir misinizEki Görüntüle 2723843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?