2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tebrik ederim canım gözün aydın sağlıklı olmasına çok sevindim minik bir prenses daha eklendi Valla bana da doktor erkeğe Benziyor deyince erkeğe odaklanmıştım baya bi. Ama kız olunca ayrı bir sevindim nedense

Kızlar selam bebek doğmadan tasinicaz da nasipse böyle işe yaramayan az kullanılmış yada kullanılmamış kıyafet ayakkabı çanta o tür şeyleri ayiklayayim dedim ama sizde yapiyor musunuz verdiginiz bı kurum falan varmı elimde o kadar çok varki

Doğuma gideceğim akşam banyoları temizledim fayanslarını fln sildim o koca göbekle geçen gün yerleri elimle aldım 2 gün belim kasıklarım ağrıdı çok fark var cidden...
Bende doğuma gittigim akşamın sabahı yemek masasının altına girip ellerimle yerleri silmistim koca gobekle birde ödemim vardı ama rahattım yine de sguat yapıyordum normal doğum için şimdi bir supurgede şişip kalıyorum

Bende 29 a giricem cok yakinda belki de dediginiz gibi yasla da ilgilidir haha erkekler hep oyle, hala cok gencsiniz ilk annelik heyecanini gunumuzde o yasta yasayan bir suru kadin var insallah bir an once agrilarinizda gecer

Cok sagol arkadasim nedense bende de oyle oldu bi de ben bezbebekler yapiyorum falan hep kizim okursa ona yaparım diye icimden geciyodu gercektende gonlume gore verdi kiz erkek hepsi cok guzel Allah butun dogacak cocuklarimiza dogan cocuklarimiza saglik ve huzur versin bu ulkede kiz cocuk buyutmrk cok zor endisesi bence bi tik daha fazla ama ins bahtlari guzel olur

Gözün aydın canımmmm. Çok güzel çıkmış sonuçlar. Prenses haberiyle ikiye katlanmıştır sevincin çok mutlu oldum
Oyle oldu valla arkadasim cok tesekkurederim hala ikilitarama cikmadi komedi :) amanartik cokta gerek yok :) suannhayal kuruyorum kizimla kahve iciyoruz falan

Cok sagol arkadasim grubun kiz oraninda artis var :))) hepimizin evlatlari hayirlisiyla gelsin
Kuzum bide seninkini güya doktor görmüştü tam bacak açıktı erkek demişti dimi banada geçen acile gittiğimde yüzde 70 erkek dedi ama şimdi seninkide değişince bı duraksadm eşimde çocuğu Abdurrezzak diye seviyo yazık evladima

Ya ben 11+3 teydim ve vajinal bakmisti doktor ve yani gorsen direkt erkek dersin bildigin bacak arasindan pipi gozukuyor dersin şoka girdik o kdr netti doktorada suc bulamiyorum o yuzden ama gecen hafta ikili tarama testii yapan doktor yuzde 80 kiz demisti bizde hic ihtimal vermemistik oglum diye seviyodum alismistim yani suab öğrenince cok sasirdim bence doktorlar uzunca bi sure tahminde bulunmasa iyi ederker insan kendini hazirliyor bi sekilde:) ben suan cik mutluym erkek olsada cok mutluydum ama her ailede ayni etki olmayablr

Bende 29 a giricem cok yakinda belki de dediginiz gibi yasla da ilgilidir haha erkekler hep oyle, hala cok gencsiniz ilk annelik heyecanini gunumuzde o yasta yasayan bir suru kadin var insallah bir an once agrilarinizda gecer
Çok sağolun ilk 30'da anne oldum diye mutluyum aslında rahat hamilelik rahat bir annelik geçirdim kızimda endiselerim efamlarım yoktu hiç yaşın verdiği bir bilinç durumu vardı ama ikinci çocuk hiç aklımızda yoktu kızım çok isteyince ikinciyi düşündük tek keşkem ikinci çocuk için biraz daha erken davranmamıs olmam ama eltim ikinci bebeğini dogurduktan sonra kizimdaki o mahsunluğu görmeseydim (kayınvalidem eltim altlı üstlü oturuyoruz hemen hemen hergün çocuklar bir arada) çocuk defterini kapatmistik eşimle

Kız yada erkek hiç önemli değil yeterki sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi ben şuan 13+0 deyim iki üç haftaya netleşir herlde ikili sonucm da çıkmadı henüz ilk Bebek olunca heyecan geçmiyo

Bende kardesim olsun istedigim zaman herkese annemin karninda minicik bir sey var diye etrafta geziyormusum 3 yasinda herkes annemin gebeligini sakladigini dusunmus hamile degilim diyince insanlar inanmiyorlarmis sonra o ay hamile kalinca yalan soylemis gibi olmus gercekten cocuklar kardesi olsun cok istiyor. Bende cok ara vermek istemem, bakalim ilkini sag salim bir kucagimiza alalim da

Evet canım, benim doktorum o zaman bitki çayı bile önermesi. Sadece parol ve bu tableti verdi. Ki o zamanki doktorum çok iyi çok bilgili bir doktoru. Ben de emzirme döneminde de çok kullandım. Memnun kaldım inşallah size de fayda eder. Ama tek püf noktası daha hastalığın başında içmek lazım. Hani hafif kırgınlık boğaz ağrısı vs hissedince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…