- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.521
Tebrik ederim canım gözün aydın sağlıklı olmasına çok sevindimEki Görüntüle 2723808 kizlar sonunda gen testi sonucun cikmis cocugu oglum oglum diye severken ters kose yapip kiz oldugunu öğrendik suan cok mutluyum herseydeb öncede saglikli ildugunu bilmek icimi rahatlattı sonucumu paylastim anlayan bi arkdsmz varsa o da double check yaparsa cok mutlu olurum :)KirazHanim cum erkegin yerini kiz yap
Oh çok şükür yarın da göreceğiz bakalım busefer gösterecek mi kendini kıza benziyor demişti doktorGayet güzel canım 10binde 1 den düşük çıkmış ikisi de. Gözün aydın
Bende doğuma gittigim akşamın sabahı yemek masasının altına girip ellerimle yerleri silmistim koca gobekle birde ödemim vardı ama rahattım yine de sguat yapıyordum normal doğum için şimdi bir supurgede şişip kalıyorumDoğuma gideceğim akşam banyoları temizledim fayanslarını fln sildim o koca göbeklegeçen gün yerleri elimle aldım 2 gün belim kasıklarım ağrıdı çok fark var cidden...
İkincinin yanında yaslada ilgili düşünmeye başladım yakın arkadaşım 1 yıl önce ikinci çocuğunu doğurdu ama o çok rahattı 29 yaşındaydı ben kızımı bile 30 yaşında doğurdum şimdi 36 yaşındayım bebek doğduğu zaman 37 olacağım eşimde yaslanmisin be hatun diye tiye alıyor beni attığım bakışı görünce içine içine kacıyor tabi
Cok sagol arkadasim nedense bende de oyle oldu bi de ben bezbebekler yapiyorum falan hep kizim okursa ona yaparım diye icimden geciyodu gercektende gonlume gore verdi kiz erkek hepsi cok guzel Allah butun dogacak cocuklarimiza dogan cocuklarimiza saglik ve huzur versin bu ulkede kiz cocuk buyutmrk cok zor endisesi bence bi tik daha fazla ama ins bahtlari guzel olurTebrik ederim canım gözün aydın sağlıklı olmasına çok sevindimminik bir prenses daha eklendi Valla bana da doktor erkeğe Benziyor deyince erkeğe odaklanmıştım baya bi. Ama kız olunca ayrı bir sevindim nedense
Hahaha sanirim oyle canim benim cok teşekkür ederimGözün aydın canımMayıs 2021 kesinlikle kız ayı olacak
Oyle oldu valla arkadasim cok tesekkurederim hala ikilitarama cikmadi komedi :) amanartik cokta gerek yok :) suannhayal kuruyorum kizimla kahve iciyoruz falanGözün aydın canımmmm. Çok güzel çıkmış sonuçlar. Prenses haberiyle ikiye katlanmıştır sevincin çok mutlu oldum
Cok sagol arkadasim grubun kiz oraninda artis var :))) hepimizin evlatlari hayirlisiyla gelsinGözün aydın canım çok sevindim maşallahhh bı prenses daha geliyo
Hahaha nifty yaptirip erkek olan yok glb grupta :) cok sagol arkdsm ferahladim valla yaGözün aydın canım çok sevindim sonucun güzel gelmesinebu nifty sonuçları hep kız
Canim benim cok tesekkurediyorumHayırlı olsun canım
Sağlıkla gelsin minik prenses
Kuzum bide seninkini güya doktor görmüştü tam bacak açıktı erkek demişti dimiCok sagol arkadasim grubun kiz oraninda artis var :))) hepimizin evlatlari hayirlisiyla gelsin
Ya ben 11+3 teydim ve vajinal bakmisti doktor ve yani gorsen direkt erkek dersin bildigin bacak arasindan pipi gozukuyor dersin şoka girdik o kdr netti doktorada suc bulamiyorum o yuzden ama gecen hafta ikili tarama testii yapan doktor yuzde 80 kiz demisti bizde hic ihtimal vermemistik oglum diye seviyodum alismistim yani suab öğrenince cok sasirdim bence doktorlar uzunca bi sure tahminde bulunmasa iyi ederker insan kendini hazirliyor bi sekilde:) ben suan cik mutluym erkek olsada cok mutluydum ama her ailede ayni etki olmayablrKuzum bide seninkini güya doktor görmüştü tam bacak açıktı erkek demişti dimibanada geçen acile gittiğimde yüzde 70 erkek dedi ama şimdi seninkide değişince bı duraksadm eşimde çocuğu Abdurrezzak diye seviyo yazık evladima
Çok sağolunBende 29 a giricem cok yakinda belki de dediginiz gibi yasla da ilgilidirhaha erkekler hep oyle, hala cok gencsiniz ilk annelik heyecanini gunumuzde o yasta yasayan bir suru kadin var insallah bir an once agrilarinizda gecer
Kız yada erkek hiç önemli değil yeterki sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimiziYa ben 11+3 teydim ve vajinal bakmisti doktor ve yani gorsen direkt erkek dersin bildigin bacak arasindan pipi gozukuyor dersin şoka girdik o kdr netti doktorada suc bulamiyorum o yuzden ama gecen hafta ikili tarama testii yapan doktor yuzde 80 kiz demisti bizde hic ihtimal vermemistik oglum diye seviyodum alismistim yani suab öğrenince cok sasirdim bence doktorlar uzunca bi sure tahminde bulunmasa iyi ederker insan kendini hazirliyor bi sekilde:) ben suan cik mutluym erkek olsada cok mutluydum ama her ailede ayni etki olmayablr
Çok sağolunilk 30'da anne oldum diye mutluyum aslında rahat hamilelik rahat bir annelik geçirdim kızimda endiselerim efamlarım yoktu hiç yaşın verdiği bir bilinç durumu vardı ama ikinci çocuk hiç aklımızda yoktu kızım çok isteyince ikinciyi düşündük tek keşkem ikinci çocuk için biraz daha erken davranmamıs olmam ama eltim ikinci bebeğini dogurduktan sonra kizimdaki o mahsunluğu görmeseydim (kayınvalidem eltim altlı üstlü oturuyoruz hemen hemen hergün çocuklar bir arada) çocuk defterini kapatmistik eşimle
Ahhh evet tam da burada brnimde. Bişey hissetmiyorum ama sanki hafif şişlik var otarafta
Evet canım, benim doktorum o zaman bitki çayı bile önermesi. Sadece parol ve bu tableti verdi. Ki o zamanki doktorum çok iyi çok bilgili bir doktoru. Ben de emzirme döneminde de çok kullandım. Memnun kaldım inşallah size de fayda eder. Ama tek püf noktası daha hastalığın başında içmek lazım. Hani hafif kırgınlık boğaz ağrısı vs hissedinceBu tableti öneren çok kişi oldu, alsam evde hazır bulunsa mı acaba?
Gebeliğin başında çok ağır grip olmuştum, hastaneye gitmeye de korktuk, eşim eczaneye gidip tablet istedi ama gebelik çok yeni hiçbir şey kullanmasın demişti eczacı.
Ama bu söylediğin tamamen doğal sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?