2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum ancak yazabiliyorum ama zaten gerek de kalmamış, kızlar bilgilendirmiş, hayırlı olsun bu arada, güzel sonuçlarını da da almışsın

Baya anestezi uzmanı filan karından bastırmıştı çok da zorladık ama olmayınca olmadı sezaryanda zor gelmedi bana Allah sabrını veriyor her şekilde, sağlıkla doğmaları en önemlisi

Ultrasondan nasıl emindiniz .. kese şekli duruşu felan mı ..

Ultrasondan nasıl emindiniz .. kese şekli duruşu felan mı ..
Ramzi teorisine gore kese sekli erkek cikiyodu ve hemen hemen butun belirtiler ben kese sekline gore demiyorum doktor ikili test yaparken netten ogrendigim kadariyla erkek ve kiz bebklerinin 11 12. Hafta videolarindan benimkinin kiz oldugunu anladim tabi kesin sonuc bu ayin sonunda belli olur

Aynen son aylardaki o gerginlik içinin acıma hissi var azıcık eğilip kalkmada,sanki bebek bı yerde toplanmışta oradan ittiriyor gibi bı his ani bi harekette bıçak saplanmasi gibi bi acı
Aynen tam tarif ettiğin gibi benim de.
Daha şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak diyorum ben de.
Ben de ilk gebeliğimde hareketliydim Doğuma kadar yerleri elimle sildim hiç ağrım olmazdı

Doğuma gideceğim akşam banyoları temizledim fayanslarını fln sildim o koca göbekle geçen gün yerleri elimle aldım 2 gün belim kasıklarım ağrıdı çok fark var cidden...
Ay ben de Doğumdan tam bir ay önce duvarları silmiştim
Doğuma kadar yerleri elimde sildim hiç rahatsız olmadım ama Pazartesi günü yerleri elimle sildim, camları sildim perdeleri yıkadım astım bak hala kolumu kaldıracak halim yok sancılar da bonus

Anladım teorilerdense siz ultrosana odaklandınız.. bende biraz araştırayım o halde teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkınzda

Ben de 30 yaşında ilk kez anne oldum nasipse bu da 32 yaşında kucağımda olacak

Ben de verecek bir yer bulamadım, eşimin okulunda hizmetli köye götürürüm dedi ona verdik.
Hala da elimde bir sürü temiz eşya var, onları da kermeslere mi versem dedim ama pandemi nedeniyle kermes de olmuyor.
Bazı yerlerde belediyenin mağazası oluyor ücretsiz, ihtiyaç sahipleri gelip istediğini alıyor ya da kıyafet toplama yerleri oluyor belki sizin oralarda da vardır

Doğuma yakın yerden kazırlar beni iş güç yaparsam biraz sıkıntılı geçecek belli

Tamam canım aklımda olsun mutlaka

Ne anadan ne kaynana dan yüzün gülmemiş garibim birdaha yaşamazsın inşallah. Allah muhtaç etmesin.

Amin canım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben alıştım artık hayat böyle

Kızlar bizim çapraz dairede eşimle aynı okulda müdür yardımcısı bayan oturuyor, kocası pozitif çıkmış, kendinde henüz bir şey yok. Aynı katta olunca tabi tedirgin oldum ben de.
Allahtan eşim Cuma’dan sonra izinliydi, dün öğleden sonra gitti okula, o zaman da o hoca yoktu zaten.

Altıncı katta oturuyoruz,yorucu olduğu için asansör mecbur kullanıyorduk ama artık kızımla ben hiç çıkmicaz, eşim de asansör kullanmayacak.

Kocası başka ilçede milli eğitimde şube müdürü, bütün müdürler çalışanlar herkes pozitifmiş, milli eğitimi komple kapatmışlar.

Son bir hafta içinde karnım o kadar bariz çıktı ki eşimde bende hayretler içinde kaldik. Ve sertleşti de dediğin gibi benimde ikinci çocuğum karnımın içinde acı yok ama atanamayanogretmen in de dediği gibi sanki kocaman bir bebek var gibi. Hem nefes nefese kalma hali hem hani kasıklara çakılır ya bebek o his. Bende yarın kontrole gidicem yeniden ama senin doktor normal demiş ya rahatladı içim.

Yaa kızın çok küçükmüş canım ilk doğumun sezaryen mi oldu? ben de şu an 30 yaşındayım nasip olursa 31 de anne olacam eşim de kardeşler arasında çok yaş farkı olmasın diyor şimdiden ikinciyi düşünüyor

Canım hepimiz diken üstündeyiz yasaklar gelmediği sürece daha çok artış olcak gibime geliyo Allah sonumuzu iyi etsin bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…