- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.561
Kuzum ancak yazabiliyorum ama zaten gerek de kalmamış, kızlar bilgilendirmiş, hayırlı olsun bu arada, güzel sonuçlarını da da almışsınArkadaslar, ozellikle nifty veren @bibalprensesiAiglethe4th S SarI NisaN @sirkencubin , benim kafama bisey takildi. Nifty yaptiranlar uclu testi yaptirmasa oluyor mu? Sanirim onda da genetik rahatsizliklara bakiliyormus. Diyelim yaptirdik ve yine kan testi riskli geldi, ee bi daha mi nifty vericez? Hic anlamadim
Simdi ben artik nihayet ve sonunda doktorumu degistiriyorum. Ancak haftaya randevu almistim yine eski doktordan, nifty kagidim vs onlarda, bana telefonda soylenmisti sonuc. Mecburen gidicem. Tabi doktor bilmiyor artik ona gitmeyecegimi..Ya bu gidisimde uclu testi yapmak isterse. Diger doktora ne zaman baslamam lazim hic bilmiyorum. Ondan cikip digerine mi gideyim ayni hafta icinde sizce?
Baya anestezi uzmanı filan karından bastırmıştı çok da zorladık ama olmayınca olmadıBenimde üç kere bebek geri kaçmıştı biraz ebenin karından desteği küçük bı epizyomi kesisiyle normal doğdu kızım evet kanalda çok kaldığı için üç dört saat yoğun bakımda oksijen desteği almıştı sadece aman onlar sağlıklı olsunda gerisi anne için önemsiz kalıyor o an benim ameliyat korkum olduğu için sezeryandan çok korkuyordum normal doğum için herşeye katlanmaya razıydım
Ultrasondan nasıl emindiniz .. kese şekli duruşu felan mı ..Kizlar bende ikili test yaptrdm bugun 11+5 im 12 gorundu ultrasonda gordm benimki kiz doktor cinsiyetle ilgili bisey demedi ama eminim ben aslinda ultrasndan once erkek hissediyodum cunku kizimdan farkli geciyodu hersey ama ultrasnda gordum benimki kiz saglikli suanda hersey guzel allah herkese hayrlisiyla istedigini versin 3 hafta sonraya cagirdi tekrar sonuclarada o zaman bakilcak
Ya bu detayli ultrasona takildim bende tam kovitin gobegine denk geldik iyi miBenim de hiiiiç aklıma gelmezdi. Kızlar detaylı ultrason için alsak mı vs deyince hatta ben de düşünmeye başlamıştım ki az evvel bunu gördüm.
Ramzi teorisine gore kese sekli erkek cikiyodu ve hemen hemen butun belirtiler ben kese sekline gore demiyorum doktor ikili test yaparken netten ogrendigim kadariyla erkek ve kiz bebklerinin 11 12. Hafta videolarindan benimkinin kiz oldugunu anladim tabi kesin sonuc bu ayin sonunda belli olurUltrasondan nasıl emindiniz .. kese şekli duruşu felan mı ..
Usutmus olabilir misin cnm ya da yedigin birsey dokunmus olabilir mi.devam ederse dr a bir gorun istersen.14 haftayı bitirdim sabahtan beri ne yesem kusuyorum sizce normal mi anlamadım
Ismi ne bu uygulamanin merak ettimBen de kullanıyorum bu uygulamayı
Dr. Banu Çiftçi canımIsmi ne bu uygulamanin merak ettim
Aynen tam tarif ettiğin gibi benim de.Aynen son aylardaki o gerginlik içinin acıma hissi var azıcık eğilip kalkmada,sanki bebek bı yerde toplanmışta oradan ittiriyor gibi bı his ani bi harekette bıçak saplanmasi gibi bi acı
Ay ben de Doğumdan tam bir ay önce duvarları silmiştimDoğuma gideceğim akşam banyoları temizledim fayanslarını fln sildim o koca göbeklegeçen gün yerleri elimle aldım 2 gün belim kasıklarım ağrıdı çok fark var cidden...
Anladım teorilerdense siz ultrosana odaklandınız.. bende biraz araştırayım o halde teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkınzdaRamzi teorisine gore kese sekli erkek cikiyodu ve hemen hemen butun belirtiler ben kese sekline gore demiyorum doktor ikili test yaparken netten ogrendigim kadariyla erkek ve kiz bebklerinin 11 12. Hafta videolarindan benimkinin kiz oldugunu anladim tabi kesin sonuc bu ayin sonunda belli olur
Ben de 30 yaşında ilk kez anne oldumİkincinin yanında yaslada ilgili düşünmeye başladım yakın arkadaşım 1 yıl önce ikinci çocuğunu doğurdu ama o çok rahattı 29 yaşındaydı ben kızımı bile 30 yaşında doğurdum şimdi 36 yaşındayım bebek doğduğu zaman 37 olacağım eşimde yaslanmisin be hatun diye tiye alıyor beni attığım bakışı görünce içine içine kacıyor tabi
Ben de verecek bir yer bulamadım, eşimin okulunda hizmetli köye götürürüm dedi ona verdik.Kızlar selam bebek doğmadan tasinicaz da nasipse böyle işe yaramayan az kullanılmış yada kullanılmamış kıyafet ayakkabı çanta o tür şeyleri ayiklayayim dedim ama sizde yapiyor musunuz verdiginiz bı kurum falan varmı elimde o kadar çok varki
Dr. Banu çiftçinin uygulaması, hafta hafta videolarla görüntülerle bebek gelişimini anlatıyor. Tavsiye ederim çok güzelIsmi ne bu uygulamanin merak ettim
Aaa geçmedi mi bulantıların?Bende 15+6 yım canm. Alacağıma daha 2 kilo verdim
Doğuma yakın yerden kazırlar beni iş güç yaparsamAynen tam tarif ettiğin gibi benim de.
Daha şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak diyorum ben de.
Ben de ilk gebeliğimde hareketliydim Doğuma kadar yerleri elimle sildim hiç ağrım olmazdı
Ay ben de Doğumdan tam bir ay önce duvarları silmiştim
Doğuma kadar yerleri elimde sildim hiç rahatsız olmadım ama Pazartesi günü yerleri elimle sildim, camları sildim perdeleri yıkadım astım bak hala kolumu kaldıracak halim yoksancılar da bonus
Tamam canım aklımda olsun mutlakaEvet canım, benim doktorum o zaman bitki çayı bile önermesi. Sadece parol ve bu tableti verdi. Ki o zamanki doktorum çok iyi çok bilgili bir doktoru. Ben de emzirme döneminde de çok kullandım. Memnun kaldım inşallah size de fayda eder. Ama tek püf noktası daha hastalığın başında içmek lazım. Hani hafif kırgınlık boğaz ağrısı vs hissedince
Ne anadan ne kaynana dan yüzün gülmemiş garibimbirdaha yaşamazsın inşallah. Allah muhtaç etmesin.
Kızlar iyisiniz dimi hepiniz? Pek okuyamadım da, kaçırdıklarım olabilir, aman iyi olun
Son bir hafta içinde karnım o kadar bariz çıktı ki eşimde bende hayretler içinde kaldik. Ve sertleşti de dediğin gibi benimde ikinci çocuğum karnımın içinde acı yok amaNefes nefese kalmak dışında karnımın aşırı sertleşmesi ve içinin acımasi rahatsız ediyor beni kaburgalarim batıyor o kadar sisiyorum sırtıma da vuruyor ağrısı oyle oluncada hiç bı iş yapamiyorum ilk hamileliğimde 9 aylık hamileyken bile fıldır fıldır temizlik yapardim
Yaa kızın çok küçükmüş canım ilk doğumun sezaryen mi oldu?Ben de 30 yaşında ilk kez anne oldumnasipse bu da 32 yaşında kucağımda olacak
Ben de verecek bir yer bulamadım, eşimin okulunda hizmetli köye götürürüm dedi ona verdik.
Hala da elimde bir sürü temiz eşya var, onları da kermeslere mi versem dedim ama pandemi nedeniyle kermes de olmuyor.
Bazı yerlerde belediyenin mağazası oluyor ücretsiz, ihtiyaç sahipleri gelip istediğini alıyor ya da kıyafet toplama yerleri oluyor belki sizin oralarda da vardır
Canım hepimiz diken üstündeyiz yasaklar gelmediği sürece daha çok artış olcak gibime geliyo Allah sonumuzu iyi etsin bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallahKızlar bizim çapraz dairede eşimle aynı okulda müdür yardımcısı bayan oturuyor, kocası pozitif çıkmış, kendinde henüz bir şey yok. Aynı katta olunca tabi tedirgin oldum ben de.
Allahtan eşim Cuma’dan sonra izinliydi, dün öğleden sonra gitti okula, o zaman da o hoca yoktu zaten.
Altıncı katta oturuyoruz,yorucu olduğu için asansör mecbur kullanıyorduk ama artık kızımla ben hiç çıkmicaz, eşim de asansör kullanmayacak.
Kocası başka ilçede milli eğitimde şube müdürü, bütün müdürler çalışanlar herkes pozitifmiş, milli eğitimi komple kapatmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?