2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de karnım 5-6 aylık hamile karnı oldu ama şişkinlik de var tabi

Her yere yayıldı maalesef eşimin çalıştığı yerde çok kalabalık pozitif çıkanlar çok oluyordu merkezinde buna rağmen hiç bir tedbir yoktu birde eşim tebligat memuru yani 10.30 dan 17.00 kadar hep dışarıda çalışıyor çok dikkat edin lütfen bugün 4.günümüz şükür bende belirti yok ama eşimde öksürük başladı,tat ve koku kaybı yaşıyor şu an çok sinir bozucu bir durum Allah beterinden korusun

Benim de karnım 5-6 aylık hamile karnı oldu ama şişkinlik de var tabi
Bendeki şişkinlik değil gram mide ya da bağırsak gazı yok sana doktora bı daha aylarca gitmem derken eşim kontrol hakkımızı kullanalim yarına randevu aldım git diye baskı yaptı yarın yine gidiyorum inşallah belki cinsiyeti de netlestiririz. Esin nasıl bu arada ?

Ben de dayanamam 3.haftada giderim diyordum ama maalesef gidemicem ya merakla bekliyorum ponçiğin cinsiyetini eşim iyi çok şükür ağrıları azaldı şu an tat ve koku kaybı yaşıyor ama onlar da beklenen şeylerdi

Ohh çok şükür. Vucudu antikor üretmeye başlamıştır bundan sonrasi daha kolay geçer hemen toparlar inşallah. İkilinin sonuçları da hala çıkmadı bu arada ama ciktiginda artık telefonla arar görüşürüm. İnşallah yolundadır her şey :) sen de karantina durumundan dolayı gidemiyorsun dimi ? Evdeki hesaplar uymadı çarşıya ikimizinde

Bu arada kendi mesajını silmek ban yeme sebebi imiş kizlar öğrenelim
Kendi mesajimi silmek için kendi mesajimi şikayet ettim açıklamaya öyle yazmışlar

İstmosel mi var acaba

Ben de artık merhabalar diyeyim hep okuyordum ama totem yaptım kendime iyice herşey belli olmadan yazmıyacam diye artık baya ilerledik yazabilirim sanırım malesef bende eczacıyım ve bu gece de nöbetçiyim eczanede ve pandemi de dolu dizgin gidiyor hastane eczanemin tam karşısında tüm gelen reçeteler covit reçetesi hamilelik 13+5 cinsiyet henüz belli olmadı

Ya sorma normalde iki üç hafta ancak dayanıyordum ama mecbur dayanıcam insanları riske atamam belki bu sayede sabırlı olmayı öğrenirim tek düşündüğüm şey kızım iyi mi acaba inşallah iyidir

Bu arada kendi mesajını silmek ban yeme sebebi imiş kizlar öğrenelim
Kendi mesajimi silmek için kendi mesajimi şikayet ettim açıklamaya öyle yazmışlar
Ben de niye ban yedin merak ettim profiline baktım Mayıs annelerinden başka yere de yazmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…