- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.601
Hayırlı olsun lütfen kendinize dikkat edin mümkünse çalışan arkadaşlar ilgilensin hep ama onlarla da temas halinde olacaksınız Allah hepimizi korusunBen de artık merhabalar diyeyim hep okuyordum ama totem yaptım kendime iyice herşey belli olmadan yazmıyacam diye artık baya ilerledik yazabilirim sanırım malesef bende eczacıyım ve bu gece de nöbetçiyim eczanede ve pandemi de dolu dizgin gidiyor hastane eczanemin tam karşısında tüm gelen reçeteler covit reçetesi hamilelik 13+5 cinsiyet henüz belli olmadı
Seninki erkek benimki kız cikiyomus bı deYa sorma normalde iki üç hafta ancak dayanıyordum ama mecbur dayanıcam insanları riske atamam belki bu sayede sabırlı olmayı öğrenirim tek düşündüğüm şey kızım iyi mi acaba inşallah iyidir
Öğrenmiş olduk asssiri saçma bir kural olsa da kuralmis böyleymişBen de niye ban yedin merak ettim profiline baktım Mayıs annelerinden başka yere de yazmamışsın
Ay sağlıklı olsunlar da geçen gün yine erkek gördüm rüyamdaSeninki erkek benimki kız cikiyomus bı de
AminHayırlı olsun lütfen kendinize dikkat edin mümkünse çalışan arkadaşlar ilgilensin hep ama onlarla da temas halinde olacaksınız Allah hepimizi korusun
Baya temizlik yapmışsınız maşallah ben eve bir haftadir süpürge açamıyorum kahvaltıdan sonra mutfağı topla yataklari topla daha iş yapmadan şişip kalıyorum bugün temizliğin çok niyetine girdim güç bela utuledigim çarşaflar vardı sandıklı koltugumun altındaki hurclara yerleştireyim hazır hurclarida çıkartınca bı silivereyim iki karış yeri dedim iki eğilip kalktım oturdum kaldım akşam yemeğini zor yaptım ilkinde bende 9 aylık gobekle kapi cam lamba genel temizlik herşeyi yapıyordum bu kadar rahatsız olmuyordumAynen tam tarif ettiğin gibi benim de.
Daha şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak diyorum ben de.
Ben de ilk gebeliğimde hareketliydim Doğuma kadar yerleri elimle sildim hiç ağrım olmazdı
Ay ben de Doğumdan tam bir ay önce duvarları silmiştim
Doğuma kadar yerleri elimde sildim hiç rahatsız olmadım ama Pazartesi günü yerleri elimle sildim, camları sildim perdeleri yıkadım astım bak hala kolumu kaldıracak halim yoksancılar da bonus
Yaa kızın çok küçükmüş canım ilk doğumun sezaryen mi oldu?ben de şu an 30 yaşındayım nasip olursa 31 de anne olacam eşim de kardeşler arasında çok yaş farkı olmasın diyor şimdiden ikinciyi düşünüyor
Halbuki sende altın bilezik görmüştün demi ? Sonrasında erkek çocuğa gelen başka rüyalar da gördüm ama sonuçta bı oğlum var ya belki ona çıkmıştır diye eminde olamıyorumAy sağlıklı olsunlar da geçen gün yine erkek gördüm rüyamda
Bende ilkinde 30 yasindaydim bunda 32 olucam tam nasipseNormal doğum oldu canım
Yaşlarının yakın olması hem zor hem güzel olur
Biz doğumdan 5 ay sonra ikinci olsa mı demeye başladık ama benim kontrollerimden dolayı bir yıl beklemem gerekiyordu, son kontrolden sonra hemen bebek yaptık
Ay altın bileziği hatırladımHalbuki sende altın bilezik görmüştün demi ? Sonrasında erkek çocuğa gelen başka rüyalar da gördüm ama sonuçta bı oğlum var ya belki ona çıkmıştır diye eminde olamıyorumherkes erkektir diyor ama ben yine de her an yasayabilecegim bir şoka hazır gidicem yarın
Özeldeki doktor kesin kız dedi canımBende ilkinde 30 yasindaydim bunda 32 olucam tam nasipsesenin cinsiyet netleşti mi kız mı kesin ?
Yaa haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama ben de inşallah değişmez inşallah diyorum tabi ilk duam sağlıklı olsunÖzeldeki doktor kesin kız dedi canım
Dün devlette kontrolüm vardı, doktor kıza benzettim ama tam göremedim pozisyondan dedi.
Değişmez inşallah
Evet hatta sen erkek çocuk demiyo bulamadım demiştinAy altın bileziği hatırladımeşime anlatınca zaten sadece rüyanda görürsün hayatım demişti cinsiyeti öğrendikten sonra o zaman ileride kızına alırsın eğitim masrafları için kaldırırız dedim valla ben senden daha sabırsızım yarın etiketle lütfen beni
Ben de hep aldatılma rüyaları gördüm pembe dizi gibi mübarek hep aldatılıyordumEvet hatta sen erkek çocuk demiyo bulamadım demiştinya sonra ben ne rüyalar gördüm inanamazsin duvarda kırmızı sinekler . Kustugum rengarenk kurtcuklar ansızın Kabe yollarına düşmem falan hepsi mi mükemmel olur ruyalarin yani anlamları ahahahh eşin de bomba he öyle kolay degil tabi su devirde o bilezikler
Ya evet yalnızlık kötü bence. Ben 31 yaşındayım hala bir kız kardeşim olsaydi diye arada içlenirim. Öyle düşününce bende insllah bu da erkektir diyorumÖzeldeki doktor kesin kız dedi canım
Dün devlette kontrolüm vardı, doktor kıza benzettim ama tam göremedim pozisyondan dedi.
Değişmez inşallah
Ben iki aydır büyük süpürgeyi açmıyordum, kızım çok korkuyor ağlıyor. Günlük temizliği şarjlı dik süpürge ve sprey mopla yapıyorum.Baya temizlik yapmışsınız maşallah ben eve bir haftadir süpürge açamıyorum kahvaltıdan sonra mutfağı topla yataklari topla daha iş yapmadan şişip kalıyorum bugün temizliğin çok niyetine girdim güç bela utuledigim çarşaflar vardı sandıklı koltugumun altındaki hurclara yerleştireyim hazır hurclarida çıkartınca bı silivereyim iki karış yeri dedim iki eğilip kalktım oturdum kaldım akşam yemeğini zor yaptım ilkinde bende 9 aylık gobekle kapi cam lamba genel temizlik herşeyi yapıyordum bu kadar rahatsız olmuyordum
İlk gebelik ya ondanBen de hep aldatılma rüyaları gördüm pembe dizi gibi mübarek hep aldatılıyordum
Tabiki canım her şeyden önce sağlıklı olsun ama her annenin gönlünden geçen bir seçenek de vardır. Öğrenince vah tüh demeyiz ne olursa evlat elbet severiz ama işte kimisi kız bebek sever kimisi erkek bebek severYaa haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama ben de inşallah değişmez inşallah diyorum tabi ilk duam sağlıklı olsun
Sizin ilk bebeginizde küçükmüş daha anne kuzusu Allah güç kuvvet versin benim kızım haftaya 6 olacak bana çok zararı yok kendi işini kendi yapıyor söylenip her işi ben yapiyorum desede sağolsun getir götür isine yardım ediyorBen de 30 yaşında ilk kez anne oldumnasipse bu da 32 yaşında kucağımda olacak
Bende eşime bu sefer son aylarda böyle giderse beni yuvarlayip hareket ettirirsin anlaşılan diyorum yok sen yaparsın ağamsin paşamsin diye gaz veriyorDoğuma yakın yerden kazırlar beni iş güç yaparsambiraz sıkıntılı geçecek belli
Ne yalan söyleyeyim ben de çirkinleştiğimi hissediyorum kıyafetimi değiştirmeye bile metalim yok arada annem laf ediyor diye duşa giriyorum inşallah yakında düzelicemİlk gebelik ya ondano buhranlari bende yaşamıştım bilinç altımda hep cirkinlestim ya beni begenmezse diye üzülürdüm. Doğumdan sonra da devam etti o bı sure şimdi aklımın ucunun ucuna gelmiyor rüyalarıma da girmiyor artık yaşliyiz biz kocamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?