- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.621
Benim ikizim var, en yakın arkadaşım dert ortağım, her türlü sıkıntımı hiç çekinmeden açabileceğim tek kişiYa evet yalnızlık kötü bence. Ben 31 yaşındayım hala bir kız kardeşim olsaydi diye arada içlenirim. Öyle düşününce bende insllah bu da erkektir diyorum
Ooo temizlik işi bende de en buyuk nefes alma rehabilite olma aktivitesi. Oğlum o kadar seviyor ki benim temizlik yapmamı o ağlaması huysuzliugu bir anda yok oluyorBen iki aydır büyük süpürgeyi açmıyordum, kızım çok korkuyor ağlıyor. Günlük temizliği şarjlı dik süpürge ve sprey mopla yapıyorum.
Eşim izin almıştı, hazır o evdeyken dip köşe yapayım dedim
İşleri yaparken çok güzel enerjiktim ama sonrası baya kötü oldu, hala belim ağrıyor.
Benim de bazen iki iş yapsam nefesim kesiliyor bazen de hem iş yapıp yemekleri yetiştirip kızımı da dışarıya çıkarıyorum
Sizin ilk bebeginizde küçükmüş daha anne kuzusu Allah güç kuvvet versin benim kızım haftaya 6 olacak bana çok zararı yok kendi işini kendi yapıyor söylenip her işi ben yapiyorum desede sağolsun getir götür isine yardım ediyor
Bende eşime bu sefer son aylarda böyle giderse beni yuvarlayip hareket ettirirsin anlaşılan diyorum yok sen yaparsın ağamsin paşamsin diye gaz veriyor
Ahh ahh hep aynıyız hep. Degistigimiz bir gerçek ama cirkinlesmek şöyle dursun hem ahiretimiZ hem ruhumuz güzelleşiyor aslına bakarsanNe yalan söyleyeyim ben de çirkinleştiğimi hissediyorum kıyafetimi değiştirmeye bile metalim yok arada annem laf ediyor diye duşa giriyorum inşallah yakında düzelicembulantılarım,reflüm geçti çok şükür
Kız kardeş çok güzel bir şey,benim iki ablam var ve her şeyimi paylaşırım onlar da benimle paylaşır geçen gün annem güzel bir tespitte bulundu ablanlar olduğu için sen arkadaş edinmeye ihtiyaç duymuyorsun kesinlikle öyle onlar gibi kimse anlayamazBenim ikizim var, en yakın arkadaşım dert ortağım, her türlü sıkıntımı hiç çekinmeden açabileceğim tek kişi
Hep bunu düşünerek arayı çok açmadan kızımın bir kardeşi olmasını istedim, çok şükür nasip oldu
Aynı şeyi ben de hep söylerim. Eşim der senin için benimki gibi çocukluk arkadaşın, samimi dostun falan yok diye. E ihtiyaç duymadım ki kız kardeşlerim vardı benim derim. Gerçekten insan hiç ihtiyaç duymuyor arkadaşaKız kardeş çok güzel bir şey,benim iki ablam var ve her şeyimi paylaşırım onlar da benimle paylaşır geçen gün annem güzel bir tespitte bulundu ablanlar olduğu için sen arkadaş edinmeye ihtiyaç duymuyorsun kesinlikle öyle onlar gibi kimse anlayamaz
Biz de öyleydik canım hiç arkadaşa ihtiyaç duymazdık. Ama sonra öğretmenlerimiz ve ailem ortak görüş olarak ayrılmamız gerektiğini, tek başımıza arkadaşlık kurmayı öğrenmemiz gerektiğini düşündüler ve biz ortaokuldan sonra farklı şehirlere yatılı okula başladık liseye. O günden beri de ayrıyızKız kardeş çok güzel bir şey,benim iki ablam var ve her şeyimi paylaşırım onlar da benimle paylaşır geçen gün annem güzel bir tespitte bulundu ablanlar olduğu için sen arkadaş edinmeye ihtiyaç duymuyorsun kesinlikle öyle onlar gibi kimse anlayamaz
Evet yaa eşim de beni iş arkadaşlarıyla tanıştırdı ama ben gerçekten hayatımda öyle bi eksiklik hissetmiyorumAynı şeyi ben de hep söylerim. Eşim der senin için benimki gibi çocukluk arkadaşın, samimi dostun falan yok diye. E ihtiyaç duymadım ki kız kardeşlerim vardı benim derim. Gerçekten insan hiç ihtiyaç duymuyor arkadaşa
Aynen üç gündür göbeğim aldı başını gitti birden, kızımda 5 aylıkken falan anca böyle olmustu göbeğim benimde sol kasığımda kocaman bir bebek var gibi batma hissi var, ilkindede kocaman bir göbeğim vardı ama son 2 ayda bariz büyümüştü benden önce gidiyordu bu sefer şimdiden böyleyse son aylarda tostoparlak olurum diyorum minyon tipli de biriyim eşimde yokuş assagi yuvarlana yuvarlana gidersin artık diyorSon bir hafta içinde karnım o kadar bariz çıktı ki eşimde bende hayretler içinde kaldik. Ve sertleşti de dediğin gibi benimde ikinci çocuğum karnımın içinde acı yok amaatanamayanogretmen in de dediği gibi sanki kocaman bir bebek var gibi. Hem nefes nefese kalma hali hem hani kasıklara çakılır ya bebek o his. Bende yarın kontrole gidicem yeniden ama senin doktor normal demiş ya rahatladı içim.
Ben kendimi şimdiden yuvarlanan top olarak görüyorum boyum da kısaAynen üç gündür göbeğim aldı başını gitti birden, kızımda 5 aylıkken falan anca böyle olmustu göbeğim benimde sol kasığımda kocaman bir bebek var gibi batma hissi var, ilkindede kocaman bir göbeğim vardı ama son 2 ayda bariz büyümüştü benden önce gidiyordu bu sefer şimdiden böyleyse son aylarda tostoparlak olurum diyorum minyon tipli de biriyim eşimde yokuş assagi yuvarlana yuvarlana gidersin artık diyor
Bendeeee aynj durumdayım ya riskli dönemdeyim diye sadcee pijama değişiyorm normal kıyafet giymiyorm kafamda topuz ah vah diye evde dolaşıyorum eşimde beni beğenmez diye kurup duruyorm göbeğim acayip şişNe yalan söyleyeyim ben de çirkinleştiğimi hissediyorum kıyafetimi değiştirmeye bile metalim yok arada annem laf ediyor diye duşa giriyorum inşallah yakında düzelicembulantılarım,reflüm geçti çok şükür
Canim ben giyim kumbaralarina atiyorum birde apartman gorevlimizin ailesine veriyorum hic bi yer bulamazsan jumbaraya atarsın sende bu arada simdiden kolay gelsin tasinmak kokay degil dilerim sureciniz kolay gecerKızlar selam bebek doğmadan tasinicaz da nasipse böyle işe yaramayan az kullanılmış yada kullanılmamış kıyafet ayakkabı çanta o tür şeyleri ayiklayayim dedim ama sizde yapiyor musunuz verdiginiz bı kurum falan varmı elimde o kadar çok varki
Ben geçtim canım çok şükür ama tam olarak 4-5 gündür geçmiş hissediyorum mide bulantım bitti,öğürme vs bittiBendeeee aynj durumdayım ya riskli dönemdeyim diye sadcee pijama değişiyorm normal kıyafet giymiyorm kafamda topuz ah vah diye evde dolaşıyorum eşimde beni beğenmez diye kurup duruyorm göbeğim acayip şişsu tatlı ikinci trimestara geçsek rahatlasak
Benim kızım da süpürgeyi açınca hemen tekerini getiriyor hani şu uzun çubuklu oyuncak var ya o güya süpürgesiymiş, benim gibi eğilip yatağın altına sokuyor köşe bucak süpürüyorOoo temizlik işi bende de en buyuk nefes alma rehabilite olma aktivitesi. Oğlum o kadar seviyor ki benim temizlik yapmamı o ağlaması huysuzliugu bir anda yok oluyorsıkılıyor çocuk aşağı yukarı bir aydır falan Max iki üç kere çıktı hava almaya. Etrafta herkes covidmis gibi yoğun bir his taşıyorum ne kendim cikiyorum ne onu çıkarıyorum çok bunaldı ama yapacak bişey yok. Hastane odasında sikilmaktansa evde sıkılsın diyorum. Kış bitene kadar böyle malesef. Kardeşi en çok bu yüzden istedim Allah da hemen verdi şükür.
Ama herkes öyle diyor kilo olarak da ilkinden daha kilolu doğuyormus ikinciler. İlki tüm sıkıntıyı çekip içerde yer açıyor ikinci hazır yere konuyorAynen üç gündür göbeğim aldı başını gitti birden, kızımda 5 aylıkken falan anca böyle olmustu göbeğim benimde sol kasığımda kocaman bir bebek var gibi batma hissi var, ilkindede kocaman bir göbeğim vardı ama son 2 ayda bariz büyümüştü benden önce gidiyordu bu sefer şimdiden böyleyse son aylarda tostoparlak olurum diyorum minyon tipli de biriyim eşimde yokuş assagi yuvarlana yuvarlana gidersin artık diyor
Ya bide biz kardeş kardeş yatıyoruz mecburen yasak şuan onun da etksii var kendimi askerlik arkdsi gibi hissediyorum makyaj da yapmıyorum su süreç geçsin varya kim tutar beniBen geçtim canım çok şükür ama tam olarak 4-5 gündür geçmiş hissediyorum mide bulantım bitti,öğürme vs bittiEşim beni beğenmez diye düşünmedim ama biraz da bakmam gerektiğini biliyorum artık onun kıyafetlerini giymeye başladım dedim ya amca çocuğu olduk onunla
Ayy biz birincinin derdindeykeb bir de ilk cocuklarimiz tek olmak istemezse valla kardes isterse napariz bilmem :)ama gercktn ikinci cocuk istiyosak bence cik yas farki olmamali benim abimle besbucuk yas var kucukken cok iyi anlasamazdik zor olmuştu annem icin. Hem yakin yaslar birlikte rahat buyurde bu ekonomide ikinci cocuk cok korkutuyor beni daha ilkine nasil bi gekecek verecegimi bilemiyorum simdiden nerede okucak nasil yapicaz yetebilcekmiyix ya istediklerini yapamazsak ya iyi okullarda okutamazsak derdi yasiyorum :)Bende kardesim olsun istedigim zaman herkese annemin karninda minicik bir sey var diye etrafta geziyormusum 3 yasindaherkes annemin gebeligini sakladigini dusunmus hamile degilim diyince insanlar inanmiyorlarmis sonra o ay hamile kalinca yalan soylemis gibi olmus gercekten cocuklar kardesi olsun cok istiyor. Bende cok ara vermek istemem, bakalim ilkini sag salim bir kucagimiza alalim da
O konu ayrı yaa bana doktorum 3 ay yasakladı ama benim cesaretim yok bir süre daha öyle gidecek gibiYa bide biz kardeş kardeş yatıyoruz mecburen yasak şuan onun da etksii var kendimi askerlik arkdsi gibi hissediyorum makyaj da yapmıyorum su süreç geçsin varya kim tutar beni
Ya biz hamileligin basindan beri hic beraberlik yasamadik esimle. Esin cok korkuyor kiyamiyor bende oyleyim isin komigi nutluyuzda boyle psikolojik olarakta bi istek yok bizde:)Ya bide biz kardeş kardeş yatıyoruz mecburen yasak şuan onun da etksii var kendimi askerlik arkdsi gibi hissediyorum makyaj da yapmıyorum su süreç geçsin varya kim tutar beni
Ben ilkinde de tamamen kendi rahatım için bir sene yaklastirmadim onda eşim de çekiniyordu baskı yoktu. Bunda sürekli tepemde ama yine yapmayacam sanki az derdim varmış gibi bı de onunla uğraşamamY
O konu ayrı yaa bana doktorum 3 ay yasakladı ama benim cesaretim yok bir süre daha öyle gidecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?