2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben ilkinde de tamamen kendi rahatım için bir sene yaklastirmadim onda eşim de çekiniyordu baskı yoktu. Bunda sürekli tepemde ama yine yapmayacam sanki az derdim varmış gibi bı de onunla uğraşamam
Benim de düşüncem çocuk doğuncaya kadar olmaması

Ya biz hamileligin basindan beri hic beraberlik yasamadik esimle. Esin cok korkuyor kiyamiyor bende oyleyim isin komigi nutluyuzda boyle psikolojik olarakta bi istek yok bizde:)
Benim eşim de istiyo ama riskli diye uzak duruyo sesi çıkmıyor ama doktor serbest dese bı dk beklemez

Evet yaa eşim de beni iş arkadaşlarıyla tanıştırdı ama ben gerçekten hayatımda öyle bi eksiklik hissetmiyorum
Okul arkadaşım, iş arkadaşım yüzlerce oldu hala da var, ama ben öyle aşırı samimi can dostum kankam vs dediklerinden hiç ihtiyaç duymuyorum. 17 senelik arkadaşlarım var mesela, çok da severim, samimiyizdir. Ama uzun süre görmesem ölmem

Benim eşim de istiyo ama riskli diye uzak duruyo sesi çıkmıyor ama doktor serbest dese bı dk beklemez
Dr bana serbest demedi unuttu sanırım ben de her kontrole gittiğimde eşim sor diyor her seferinde unuttum sormayı diyorum

Tamam canım aklımda olsun mutlaka

Amin canım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben alıştım artık hayat böyle
atanamayanogretmen bitanem ne guzel 30 yasinda anne olmussun smdi iki yil snra yeniden bebegin oluyor eminim esinlede aran iyidir gerisini bosgec ya inan cekirdek aile en onemlisi kendine iyi bak uzme kendini valla aylardir senin bu durumun seni tanimasamda beni o kdr uzuyorki ins annisinkede hersey yoluna girercani gönülden dualarimdasin

Beni anlattin suan al benden De o kdr:)

Benim de vardı ama evlendikten sonra değiştiğimi düşünüp uzaklaştılar halbuki pandemi döneminde evlendim evime alışmaya çalıştım sonra gebe kaldım mide bulantılarım çok oldu arayıp soramadım vs vs aman

A Ayni yastaymisiz canim 89 lusun sende :) bizimkide ayni kafada ama korkuyorum cok :) bi tane bile kolay degil

Ya bu detayli ultrasona takildim bende tam kovitin gobegine denk geldik iyi mi
Öyle düşünme ya, bazen normal muayne de uzun sürüyor. Virüsün ne zaman nerde bulaşacğı belli olmaz inşallah hiç bulaşmaz. Biz olumlu düşünelim. En kötü ihtimal velevki korona kaptık, grip gibi atlatan hamileler de var bir sürü

Ay işte bu değiştin tribini yapacak insanlar hiç işim olmaz. Resmen sevgili tribi yapıyorlar o 17 yıllık arkadaşlarımın 17 yıllık olmasının sebebi böyle tripleri olmayışı, her durumda birbirimizi anlamaktan sevmekten vazgeçmeyişimiz. Bence insanlar genel olarak arkadaşlık nedir bilmiyor.

Merhaba arkadasim hayirli olsun bebisin isin cok zor allah yardimcin olsun bol bol korunmaya bakicaksin ekdennne gelirki

Ama evlenen insan gerçekten değişir yani sorumluluk artıyor önceliğimiz farklı oluyor bence gayet doğal bir durum gece yarısına kadar konuştuğum arkadaşımla ben eşimi odada saatlerce yalnız bırakıp konuşamam yani

Aslında yeni evliyiz eşime de haksızlık etmek istemiyorum ama çok korkuyorum
Kendini rahat hissetmiyorsan yapma tabi canım. Karşılıklı istek gerektiriyor neticede. Eşine haksızlık falan olmaz, üzülme. Senin de istemen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…