- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.661
Valla canım hayırlısıyla bebeğim doğsun da ikinci gebelikte de çok bulantım olursa bebeğime yeterince zaman ayıramamaktan korkuyorum şu an önceliğim bebeğimYa.ben simdi 31 im dogru ya hahahha kendimi kucultmusum kuzum :) guzel bisey az yas farki bebce ikinci cocuk istiyosak cok arayi acmamak lazım
Bende gözü karartıp hapirsamda köpürsemde yapacağım o temizliği haftaya kızımın doğum günü anneanne dede gelecek İnşallah memleketten gün gün yapmaya çalışacağım artık oturduğum ev aile apartmanı küçük bir bahçemiz var babaannesi sağolsun kızımla kuzeni bahçede oynarken başlarında bekliyor o bakımdan şanslıyımBen iki aydır büyük süpürgeyi açmıyordum, kızım çok korkuyor ağlıyor. Günlük temizliği şarjlı dik süpürge ve sprey mopla yapıyorum.
Eşim izin almıştı, hazır o evdeyken dip köşe yapayım dedim
İşleri yaparken çok güzel enerjiktim ama sonrası baya kötü oldu, hala belim ağrıyor.
Benim de bazen iki iş yapsam nefesim kesiliyor bazen de hem iş yapıp yemekleri yetiştirip kızımı da dışarıya çıkarıyorum
Ay cnm benim cok sagolasin guzel bi sonuc geldi cok sukur . Hala ikili tarama cikmadi cok merakediyorum inda ne yazicak:) ama tabi aslolan bu. Sorma cnm oglus oglus derken bi anda dumur olduk :) yeterki saglikli olsunda :)))Caniiim:)) test sonucun mükemmel gelmiş ya hayırlı olsun mesajları okuycam derken yazamadımsenin ogluş da olmuş kız
Hay ağzına sağlık ya. Kadınlar olarak bunu görev bilmeye ne kadar alistirilmissak bunun karşılıklı istekle olması gerektiğini unutuyoruZKendini rahat hissetmiyorsan yapma tabi canım. Karşılıklı istek gerektiriyor neticede. Eşine haksızlık falan olmaz, üzülme. Senin de istemen lazım.
Sende bendensinKız nasıl dayancaksınız yarisk olmadığı sürece sezonu kapatmayı düşünmüyorum
Erken doğum mu oldu senin canımHay ağzına sağlık ya. Kadınlar olarak bunu görev bilmeye ne kadar alistirilmissak bunun karşılıklı istekle olması gerektiğini unutuyoruZben unutmuyorum gerçi de zaten panik bir halim ve erken doğum geçmişim var düşünüyorum da yattigimi ertesi gün en ufak birşey olsa bu durum normal bile olsa kalpten giderim artık
Ben 30 buçukta anne oldum, şimdi de nasip olursa 32 ye çeyrek kala tekrar anne olucamYaa kızın çok küçükmüş canım ilk doğumun sezaryen mi oldu?ben de şu an 30 yaşındayım nasip olursa 31 de anne olacam eşim de kardeşler arasında çok yaş farkı olmasın diyor şimdiden ikinciyi düşünüyor
Evet kuzum 7 buçuk aylık doğdu oğlum hiç kuvoze girmedi bin şükür ki benle eve geldiErken doğum mu oldu senin canım
Yaa maşallah kuzuyaEvet kuzum 7 buçuk aylık doğdu oğlum hiç kuvoze girmedi bin şükür ki benle eve geldi
Eşimle aynı yaştayız o da 32 de tekrar o heyecanı yaşarız diyorBen 30 buçukta anne oldum, şimdi de nasip olursa 32 ye çeyrek kala tekrar anne olucamaralarında 18 ay filan olacak. Ama planlı değildi. Başta çok korksam da alıştım artık heyecanla başıma gelecekleri bekliyorum
Çok güzel halledicez inşallahBen 30 buçukta anne oldum, şimdi de nasip olursa 32 ye çeyrek kala tekrar anne olucamaralarında 18 ay filan olacak. Ama planlı değildi. Başta çok korksam da alıştım artık heyecanla başıma gelecekleri bekliyorum
Ya ama bişey diyeyim mi kızım küçük olduğu için hamileliğim zor geçiyor. 1 buçuk değil de 2 buçuk yaş olsa aralarında belki daha rahat olurdu. Gerçi tam zamanını planlamak da zor. Mesela benim kızım 5.tüp bebekle oldu. Nasılsa doğal yoldan olmuyor diye akışına bıraktık, sonra süpriiizzzYa.ben simdi 31 im dogru ya hahahha kendimi kucultmusum kuzum :) guzel bisey az yas farki bebce ikinci cocuk istiyosak cok arayi acmamak lazım
Ayy biz birincinin derdindeykeb bir de ilk cocuklarimiz tek olmak istemezse valla kardes isterse napariz bilmem :)ama gercktn ikinci cocuk istiyosak bence cik yas farki olmamali benim abimle besbucuk yas var kucukken cok iyi anlasamazdik zor olmuştu annem icin. Hem yakin yaslar birlikte rahat buyurde bu ekonomide ikinci cocuk cok korkutuyor beni daha ilkine nasil bi gekecek verecegimi bilemiyorum simdiden nerede okucak nasil yapicaz yetebilcekmiyix ya istediklerini yapamazsak ya iyi okullarda okutamazsak derdi yasiyorum :)
Benim ilki 6 sene sonra 5.tüp bebekle geldiÇok güzel halledicez inşallahilkinde bir sene korunmasız ilişkiye rağmen birinci yılın sonunda oldu. Bunda ilk korunmasiz ilişki de hamile kalmışım
Kızım 14 kilo almama rağmen sadece 2980 gr mini mini bir küçük hanım doğmuştu bu sefer kaç kilo olacak bakalımAma herkes öyle diyor kilo olarak da ilkinden daha kilolu doğuyormus ikinciler. İlki tüm sıkıntıyı çekip içerde yer açıyor ikinci hazır yere konuyor
Kızım şuan 14 aylık. Hamileyken bir küçük bebek daha olması beni zorladı ne yalan söyleyeyimEşimle aynı yaştayız o da 32 de tekrar o heyecanı yaşarız diyor
Kesinlikle sevin tabi ki. Üzülecek hiç birşey yok. Benim de bebeğim şu an bir buçuk yaşında aralarında tam iki yaş olacak. Totomuzdaki motorlari ciftleyecegiz ama layikiyla büyüteceğizBenim ilki 6 sene sonra 5.tüp bebekle geldidoktorum bile korunma boşver dedi. Bizde akışına bıraktık. Emziriyordum. Adetlerim düzensizdi. İlişki desen minimum seviyede ama hooop doğal yoldan ha ile kalmışım sevineyim mi üzüleyim mi öyle bir halde kala kaldım. Üstelik ben adetlerim düzensiz diye doktora gidip hamile olduğumu öğrendim
Ne yalan söyleyeyim ben de çirkinleştiğimi hissediyorum kıyafetimi değiştirmeye bile metalim yok arada annem laf ediyor diye duşa giriyorum inşallah yakında düzelicembulantılarım,reflüm geçti çok şükür
Evet evet benim de sivilcelerim gitti gözlerim falan parlıyor bi hoşuma gitti birde üstümden bana üç beden uzun gelen paçalarını katladığım eşimin pijamalarını çıkartırsam daha iyi olacamBende bayadir oyleydim, eskiden sacimin en azindan on kismini yapardim bir allik surerdim evde de olsam. SImdi hep acik sacim toplayinca basim agriyor, kurutmuyorum bile kendi kendine kuruyor diyorumama bugun sivilcelerim gitmis yuzum de bir parlama olmustu bende cok sasirdim iyi hissettim uzun zaman sonra ilk defa kendimi
Benimki 33. Hafta da doğdu 3.100 Gr di. Haftasını doldursaydi doktorlara göre 5 kiloyu bulacak veya geçecektiKızım 14 kilo almama rağmen sadece 2980 gr mini mini bir küçük hanım doğmuştu bu sefer kaç kilo olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?