2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya.ben simdi 31 im dogru ya hahahha kendimi kucultmusum kuzum :) guzel bisey az yas farki bebce ikinci cocuk istiyosak cok arayi acmamak lazım
Valla canım hayırlısıyla bebeğim doğsun da ikinci gebelikte de çok bulantım olursa bebeğime yeterince zaman ayıramamaktan korkuyorum şu an önceliğim bebeğim

Bende gözü karartıp hapirsamda köpürsemde yapacağım o temizliği haftaya kızımın doğum günü anneanne dede gelecek İnşallah memleketten gün gün yapmaya çalışacağım artık oturduğum ev aile apartmanı küçük bir bahçemiz var babaannesi sağolsun kızımla kuzeni bahçede oynarken başlarında bekliyor o bakımdan şanslıyım

Caniiim:)) test sonucun mükemmel gelmiş ya hayırlı olsun mesajları okuycam derken yazamadım senin ogluş da olmuş kız
Ay cnm benim cok sagolasin guzel bi sonuc geldi cok sukur . Hala ikili tarama cikmadi cok merakediyorum inda ne yazicak:) ama tabi aslolan bu. Sorma cnm oglus oglus derken bi anda dumur olduk :) yeterki saglikli olsunda :)))

Kendini rahat hissetmiyorsan yapma tabi canım. Karşılıklı istek gerektiriyor neticede. Eşine haksızlık falan olmaz, üzülme. Senin de istemen lazım.
Hay ağzına sağlık ya. Kadınlar olarak bunu görev bilmeye ne kadar alistirilmissak bunun karşılıklı istekle olması gerektiğini unutuyoruZ ben unutmuyorum gerçi de zaten panik bir halim ve erken doğum geçmişim var düşünüyorum da yattigimi ertesi gün en ufak birşey olsa bu durum normal bile olsa kalpten giderim artık

Erken doğum mu oldu senin canım

Ben 30 buçukta anne oldum, şimdi de nasip olursa 32 ye çeyrek kala tekrar anne olucam aralarında 18 ay filan olacak. Ama planlı değildi. Başta çok korksam da alıştım artık heyecanla başıma gelecekleri bekliyorum

Eşimle aynı yaştayız o da 32 de tekrar o heyecanı yaşarız diyor

Çok güzel halledicez inşallah ilkinde bir sene korunmasız ilişkiye rağmen birinci yılın sonunda oldu. Bunda ilk korunmasiz ilişki de hamile kalmışım

Ya.ben simdi 31 im dogru ya hahahha kendimi kucultmusum kuzum :) guzel bisey az yas farki bebce ikinci cocuk istiyosak cok arayi acmamak lazım
Ya ama bişey diyeyim mi kızım küçük olduğu için hamileliğim zor geçiyor. 1 buçuk değil de 2 buçuk yaş olsa aralarında belki daha rahat olurdu. Gerçi tam zamanını planlamak da zor. Mesela benim kızım 5.tüp bebekle oldu. Nasılsa doğal yoldan olmuyor diye akışına bıraktık, sonra süpriiizzz hem de emzirirken, adetlerim düzensizken hamile kaldım

Haha hem kardesi olsun, hem cok yas farki olmasin istiyorum bende Bir de yas ilerledikce bu ikili test filan sikinti olabiliyor ya onun stresini yasamakta istemiyorum o yuzden 2 3 yil sonra Allah nasip ederse bende dusunurum esim kiz oldugunu duydugundan beri kiz cocugunu devlet okuluna gonderemem cok calismam lazim filan diyor bakalim nasil olacak benim icin devlet okulu da olur branslarla hafta sonu destekleriz diyorum ama o zamanki ekonomik durum nasil olur bilinmez evin kredisi bitiyor ama

Çok güzel halledicez inşallah ilkinde bir sene korunmasız ilişkiye rağmen birinci yılın sonunda oldu. Bunda ilk korunmasiz ilişki de hamile kalmışım
Benim ilki 6 sene sonra 5.tüp bebekle geldi doktorum bile korunma boşver dedi. Bizde akışına bıraktık. Emziriyordum. Adetlerim düzensizdi. İlişki desen minimum seviyede ama hooop doğal yoldan ha ile kalmışım sevineyim mi üzüleyim mi öyle bir halde kala kaldım. Üstelik ben adetlerim düzensiz diye doktora gidip hamile olduğumu öğrendim

Ama herkes öyle diyor kilo olarak da ilkinden daha kilolu doğuyormus ikinciler. İlki tüm sıkıntıyı çekip içerde yer açıyor ikinci hazır yere konuyor
Kızım 14 kilo almama rağmen sadece 2980 gr mini mini bir küçük hanım doğmuştu bu sefer kaç kilo olacak bakalım

Eşimle aynı yaştayız o da 32 de tekrar o heyecanı yaşarız diyor
Kızım şuan 14 aylık. Hamileyken bir küçük bebek daha olması beni zorladı ne yalan söyleyeyim bi de kızım emiyor. Ayırmaya içim elvermedi korona zamanı. eğer planlı hamilelik düşünsem herhalde kızımın en az 2 yaşına gelmesini beklerdim

Kesinlikle sevin tabi ki. Üzülecek hiç birşey yok. Benim de bebeğim şu an bir buçuk yaşında aralarında tam iki yaş olacak. Totomuzdaki motorlari ciftleyecegiz ama layikiyla büyüteceğiz daha önce yaptık yine yaparız her zorlukla beraber bir kolaylık vardır şüphesiz

Bende bayadir oyleydim, eskiden sacimin en azindan on kismini yapardim bir allik surerdim evde de olsam. SImdi hep acik sacim toplayinca basim agriyor, kurutmuyorum bile kendi kendine kuruyor diyorum ama bugun sivilcelerim gitmis yuzum de bir parlama olmustu bende cok sasirdim iyi hissettim uzun zaman sonra ilk defa kendimi

Evet evet benim de sivilcelerim gitti gözlerim falan parlıyor bi hoşuma gitti birde üstümden bana üç beden uzun gelen paçalarını katladığım eşimin pijamalarını çıkartırsam daha iyi olacam saç kısmına gelemiyorum saçım şu an 3-5 renk

Kızım 14 kilo almama rağmen sadece 2980 gr mini mini bir küçük hanım doğmuştu bu sefer kaç kilo olacak bakalım
Benimki 33. Hafta da doğdu 3.100 Gr di. Haftasını doldursaydi doktorlara göre 5 kiloyu bulacak veya geçecekti eşim de 5 kilo doğmuş. Genetik galiba benim de her yediğim bebeğe yaramış. Tabi allah bilir en doğrusunu ama büyük eziyet anne için kilolu bebek taşımak . O ölçüde nefessiz kalmak ve çatlamak demek çünkü bende o konuda aşırı meraklıyım acaba bu defa haftasını dolduracak mi acaba kaç kilo olacak . Karnım şimdiden böyleyse doğum sonrası halim ne olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…