2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım doktorun her ihtimale karşı ilaç verdi mi şimdi progestan gibi

Karantinanin bana tek faydasi kendi sac rengime donmem ve kaslarimi kalinlastirmam oldu temmuzda da uclarini sari yapmistim sacimdan cok memnunum suan icin sadece cok uzadi zor oluyor biraz boyle

Canım doktorun her ihtimale karşı ilaç verdi mi şimdi progestan gibi
Evet canım aksatmadan kullanıyorum. Akıntı durumuna göre. Günde 3 defa yapıyordum kusmaktan kanamam olmuştu. Şimdi lekelenme tarzi birşey olmadığı için bir kere yapıyorum ama aynı nişan gelmesi gibi akıntım oluyor şu an hâlâ ve tedirgin oluyorum. Ama doktor riskli bir durumdan söz etmedi şu ana kadar

Karantinanin bana tek faydasi kendi sac rengime donmem ve kaslarimi kalinlastirmam oldu temmuzda da uclarini sari yapmistim sacimdan cok memnunum suan icin sadece cok uzadi zor oluyor biraz boyle
Ben biraz zor renk seçmiştim bakır kızıl düşüncem 29 günde bir dip boya yaptırmaktı çünkü çabuk akıyor ama karantina gebelik derken kendi haline bıraktım ve evet benim de kaşlarım oldukça kalınlaştı birde kaşlarım kara onun da rengini açıyordum şu an saç tonumla çok kötü duruyor

Ahhh kuzum benim benim 6 yaşında olacak kızım bile babası uyutmak zorunda kalınca ertesi gün benim uyutmam için söz verdiriyor bizde ana kız aşkı var baba kız aşkı hiç olmadi malesef
Ben kendimi şimdiden yuvarlanan top olarak görüyorum boyum da kısa
Bende 160 cmim ilkinde 14 kilo almıştım ama kocaman bir göbeğim vardı son iki ayda buyumustu bu sefer şimdiden 5 aylık gobegi var

Bana da önlem amaçlı verdi benim bel ağrım çok oluyordu ağrılarını azaltmak için veriyorum ama kullanman çok iyi olacak dedi ben de kullanıyorum inşallah zamanında gelir bebişler

Bana da önlem amaçlı verdi benim bel ağrım çok oluyordu ağrılarını azaltmak için veriyorum ama kullanman çok iyi olacak dedi ben de kullanıyorum inşallah zamanında gelir bebişler
Amin canım zaten progesteron hormonu genelde hepmizde eksik galiba tahlil yapmadan veriyorlar. İlk gebeligimde bana tahlil yapmıştı alt sinirdaydi yani . O hormon neden böyle zorlu bir hormon bilmiyorum ama yeterli derecede salgilansa bu agrilarimizda olmaz lekelenmeler de.

İyi akşamlar kızlaaar hepinizin mesajlarını okudum benek çantasını çok beğendim favorilere ekledim lacivert olan rengini doğum olarakta 27 buçuk yaşında anne olcam kısmet olursa eşim de 33 olmuş oluyor o zamana

doğum olarak doktorum normal doğum taraftarı bende öyleyim tabi durumlar neyi gösterir bilmiyorum o yüzden düşünmüyorum akışına bıraktım

ilişki konusunda daaaa kendimi tutamaz oldum artık yapıyoruz bişiler dikkatli dikkatli doktor zaten bize hiç yasak demedi serbest demişti eşim de vardı zaten ama biz biraz temkinli olalım demiştik daha doğrusu ben yok olmaz şöyle böyle diye diye dayanamadım napayım

Trendyol yeniden indirime giriyormuş hasılatı yüksek geldi sanırım ben indirimden bi nevresim takımı bi de masama örtü aldım büyük benim masa baya uygun bulamamıştım burda onlar işime geldi. Bebek alışverişi için henüz bi çöp almadım çok hevesleniyorum ama aman cinsiyet öğreneyim aman detaylı bi geçsin diye diye doğuma yakın anca alırım sanırım

bu arada göbeğimi görseniz 6 aylık dersiniz bugün abarttım yeme işini gerçi bu ara hep abartıyorum eşime diyorum son halimi unutamıcaksın galiba diye

Ben doktorumla doğum konusunu konuşamadım şimdiden düşünme tadını çıkart dedi sosyal medyasını da kişisel hesap olara kullanıyor doğumla gebelikle alakalı hiç bilgi yok

Ben doktorumla doğum konusunu konuşamadım şimdiden düşünme tadını çıkart dedi sosyal medyasını da kişisel hesap olara kullanıyor doğumla gebelikle alakalı hiç bilgi yok
Benimkisi de her gün 1937738282 defa doğuma giriyor adeta adam asla durmuyor bu civarda baya tanınan bi doktor kişisel hesap değil de normal işi üzerinden paylaşımları hep. Bana sormadı ben de söylemedim ne istediğimi kontrol ederiz dedi ama normal istiyorum bakalım neler görcez

Ben de normal doğumu deneyimlemek istiyorum ama bakalım ne olacak

Ben de benimkini takibe aldım. Sezaryen de normal de yaptırıyor. Ssvd destekleyicisiymiş zaten. Bir de bana saat kaç olursa olsun ben giriyorum doğuma demişti o da önemliydi benim için. Çünkü kimi hastanelerde normal doğumda eğer olmadık bir saate denk gelirse nöbetçi kimse o giriyormuş.

Aa onu sorayım yani doktorumdan çok memnunum ama öyle bir durum varsa değiştiririm aslında ben Hüseyin Cengiz’i çok istiyordum ama hem randevu almak zor hem de muayenesi çok pahalı

Aa onu sorayım yani doktorumdan çok memnunum ama öyle bir durum varsa değiştiririm aslında ben Hüseyin Cengiz’i çok istiyordum ama hem randevu almak zor hem de muayenesi çok pahalı
Özel muayenehane bana da çok pahalı geldi açıkçası. Sağlık sigortası da ödemiyor. Çok iyi doktorlar var ama napim, normal bir hamilelik için o kadar para veremeyeceğim. Fiyatlar aşırı artmış. Allah korusun, riskli sıkıntılı durumlarda daha çok tercih ediliyorlar tabi ki, paraya kıyıp en iyisi olsun istiyor insanlar haklı olarak.

Bende kaslarimi aciyordum hafif tamami sariyken ama simdi acmiyorum kimyasal iceriyor diye. Kendi sac rengim de eskisine gore koyu oldu, zaten bu zamana kadar niye boyatmisim cok pisman oldum hic beyazim da yokmus. Dip boyamama rahatligi cok iyiymis

Oo haftasına göre masallah kilosu çok çok iyiymiş benim kız 39+3 te doğdu Çokta hareketli olunca kurtlu mercimek diye seviyorduk üç yaş gibi yakaladı yasitlarini o zamana kadar hep bir beden küçük kiyafetler alıyordum şimdi ana okuluna baslayinca farkettim bazı yaşıtlarından uzun bile bende yedi aylık doğmuşum 2500 civarı evlendiğimde 28 yaşında 45 kiloydum o halimi çokta seviyordum 35 yaşına kadar hiç kilo fazlam var diye sikayetlenmiyordum o yüzden kiloyu hiç dert etmedim sağlığı yerinde olsunda gerisi teferruat

Aynen benim doktorum da öyle benim içinde çok önemliydi gece veya gündüz hiç farketmez ben yanındayım demişti bana da. Herhangi bi durumda da istediğin zaman arayabilirsin asla çekinme gece vs diye hastaneye ulaşmam 3 dk demişti çok güveniyorum doktoruma canım doktorum .

Ya benim saçlarım aşırı bi parlıyor bişeler oldu kötü değildi ama bildiğin daha hacimli benim saçımda çok beyaz var diye boyuyordum 4 aydır boyamıyorum belki ondan belki de hamilelik güzelliği saçıma vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…