- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.681
Canım doktorun her ihtimale karşı ilaç verdi mi şimdi progestan gibiBenimki 33. Hafta da doğdu 3.100 Gr di. Haftasını doldursaydi doktorlara göre 5 kiloyu bulacak veya geçecektieşim de 5 kilo doğmuş. Genetik galiba benim de her yediğim bebeğe yaramış. Tabi allah bilir en doğrusunu ama büyük eziyet anne için kilolu bebek taşımak . O ölçüde nefessiz kalmak ve çatlamak demek çünkü bende o konuda aşırı meraklıyım acaba bu defa haftasını dolduracak mi acaba kaç kilo olacak . Karnım şimdiden böyleyse doğum sonrası halim ne olacak .
Evet evet benim de sivilcelerim gitti gözlerim falan parlıyor bi hoşuma gitti birde üstümden bana üç beden uzun gelen paçalarını katladığım eşimin pijamalarını çıkartırsam daha iyi olacamsaç kısmına gelemiyorum saçım şu an 3-5 renk
Çok şükür akşam bişey olmadı sabah öğlen oldu geçti üşütmüşte olabilirimUsutmus olabilir misin cnm ya da yedigin birsey dokunmus olabilir mi.devam ederse dr a bir gorun istersen.
Evet canım aksatmadan kullanıyorum. Akıntı durumuna göre. Günde 3 defa yapıyordum kusmaktan kanamam olmuştu. Şimdi lekelenme tarzi birşey olmadığı için bir kere yapıyorum ama aynı nişan gelmesi gibi akıntım oluyor şu an hâlâ ve tedirgin oluyorum. Ama doktor riskli bir durumdan söz etmedi şu ana kadarCanım doktorun her ihtimale karşı ilaç verdi mi şimdi progestan gibi
Ben biraz zor renk seçmiştim bakır kızıl düşüncem 29 günde bir dip boya yaptırmaktı çünkü çabuk akıyor ama karantina gebelik derken kendi haline bıraktım ve evet benim de kaşlarım oldukça kalınlaştı birde kaşlarım kara onun da rengini açıyordum şu an saç tonumla çok kötü duruyorKarantinanin bana tek faydasi kendi sac rengime donmem ve kaslarimi kalinlastirmam oldutemmuzda da uclarini sari yapmistim sacimdan cok memnunum suan icin sadece cok uzadi zor oluyor biraz boyle
Ahhh kuzum benimYaa hem de nasıl anne kuzusubirkaç gündür belim ağrıyor diye akşamları ben odaya geçiyorum babası bakıyor, kızım içini çekerek anne diye ağlıyor kurban olurum.
Bu aralar memeye de bana da çok düşkün oldu, tuvalete gitsem ağlıyor, babasıyla çok güzel eğlenirken bile ben odadan çıktığım anda ağlamaya başlıyor, illa hep gözünün önünde durcam
Bende 160 cmim ilkinde 14 kilo almıştım ama kocaman bir göbeğim vardı son iki ayda buyumustu bu sefer şimdiden 5 aylık gobegi varBen kendimi şimdiden yuvarlanan top olarak görüyorum boyum da kısa
Bana da önlem amaçlı verdi benim bel ağrım çok oluyordu ağrılarını azaltmak için veriyorum ama kullanman çok iyi olacak dedi ben de kullanıyorum inşallah zamanında gelir bebişlerEvet canım aksatmadan kullanıyorum. Akıntı durumuna göre. Günde 3 defa yapıyordum kusmaktan kanamam olmuştu. Şimdi lekelenme tarzi birşey olmadığı için bir kere yapıyorum ama aynı nişan gelmesi gibi akıntım oluyor şu an hâlâ ve tedirgin oluyorum. Ama doktor riskli bir durumdan söz etmedi şu ana kadar
Amin canım zaten progesteron hormonu genelde hepmizde eksik galiba tahlil yapmadan veriyorlar. İlk gebeligimde bana tahlil yapmıştı alt sinirdaydi yani . O hormon neden böyle zorlu bir hormon bilmiyorum ama yeterli derecede salgilansa bu agrilarimizda olmaz lekelenmeler de.Bana da önlem amaçlı verdi benim bel ağrım çok oluyordu ağrılarını azaltmak için veriyorum ama kullanman çok iyi olacak dedi ben de kullanıyorum inşallah zamanında gelir bebişler
Ben doktorumla doğum konusunu konuşamadım şimdiden düşünme tadını çıkart dedi sosyal medyasını da kişisel hesap olara kullanıyor doğumla gebelikle alakalı hiç bilgi yokİyi akşamlar kızlaaar hepinizin mesajlarını okudum benek çantasını çok beğendim favorilere ekledim lacivert olan renginidoğum olarakta 27 buçuk yaşında anne olcam kısmet olursa eşim de 33 olmuş oluyor o zamana
doğum olarak doktorum normal doğum taraftarı bende öyleyim tabi durumlar neyi gösterir bilmiyorumo yüzden düşünmüyorum akışına bıraktım
ilişki konusunda daaaa kendimi tutamaz oldum artık yapıyoruz bişiler dikkatli dikkatli doktor zaten bize hiç yasak demedi serbest demişti eşim de vardı zaten ama biz biraz temkinli olalım demiştik daha doğrusu benyok olmaz şöyle böyle diye diye dayanamadım napayım
Trendyol yeniden indirime giriyormuş hasılatı yüksek geldi sanırımben indirimden bi nevresim takımı bi de masama örtü aldım büyük benim masa baya uygun bulamamıştım burda onlar işime geldi. Bebek alışverişi için henüz bi çöp almadım çok hevesleniyorum ama aman cinsiyet öğreneyim aman detaylı bi geçsin diye diye doğuma yakın anca alırım sanırım
bu arada göbeğimi görseniz 6 aylık dersiniz bugün abarttım yeme işini gerçi bu ara hep abartıyorum eşime diyorum son halimi unutamıcaksın galiba diye
Benimkisi de her gün 1937738282 defa doğuma giriyor adeta adam asla durmuyorBen doktorumla doğum konusunu konuşamadım şimdiden düşünme tadını çıkart dedi sosyal medyasını da kişisel hesap olara kullanıyor doğumla gebelikle alakalı hiç bilgi yok
Ben de normal doğumu deneyimlemek istiyorum ama bakalım ne olacakBenimkisi de her gün 1937738282 defa doğuma giriyor adeta adam asla durmuyorbu civarda baya tanınan bi doktor kişisel hesap değil de normal işi üzerinden paylaşımları hep. Bana sormadı ben de söylemedim ne istediğimi kontrol ederiz dedi ama normal istiyorum bakalım neler görcez
Ben de benimkini takibe aldım. Sezaryen de normal de yaptırıyor. Ssvd destekleyicisiymiş zaten. Bir de bana saat kaç olursa olsun ben giriyorum doğuma demişti o da önemliydi benim için. Çünkü kimi hastanelerde normal doğumda eğer olmadık bir saate denk gelirse nöbetçi kimse o giriyormuş.Ben doktorumla doğum konusunu konuşamadım şimdiden düşünme tadını çıkart dedi sosyal medyasını da kişisel hesap olara kullanıyor doğumla gebelikle alakalı hiç bilgi yok
Aa onu sorayım yani doktorumdan çok memnunum ama öyle bir durum varsa değiştiririm aslında ben Hüseyin Cengiz’i çok istiyordum ama hem randevu almak zor hem de muayenesi çok pahalıBen de benimkini takibe aldım. Sezaryen de normal de yaptırıyor. Ssvd destekleyicisiymiş zaten. Bir de bana saat kaç olursa olsun ben giriyorum doğuma demişti o da önemliydi benim için. Çünkü kimi hastanelerde normal doğumda eğer olmadık bir saate denk gelirse nöbetçi kimse o giriyormuş.
Özel muayenehane bana da çok pahalı geldi açıkçası. Sağlık sigortası da ödemiyor. Çok iyi doktorlar var ama napim, normal bir hamilelik için o kadar para veremeyeceğim. Fiyatlar aşırı artmış. Allah korusun, riskli sıkıntılı durumlarda daha çok tercih ediliyorlar tabi ki, paraya kıyıp en iyisi olsun istiyor insanlar haklı olarak.Aa onu sorayım yani doktorumdan çok memnunum ama öyle bir durum varsa değiştiririm aslında ben Hüseyin Cengiz’i çok istiyordum ama hem randevu almak zor hem de muayenesi çok pahalı
Ben biraz zor renk seçmiştim bakır kızıl düşüncem 29 günde bir dip boya yaptırmaktı çünkü çabuk akıyor ama karantina gebelik derken kendi haline bıraktım ve evet benim de kaşlarım oldukça kalınlaştı birde kaşlarım kara onun da rengini açıyordum şu an saç tonumla çok kötü duruyor
Oo haftasına göre masallah kilosu çok çok iyiymiş benim kız 39+3 te doğdu Çokta hareketli olunca kurtlu mercimek diye seviyordukBenimki 33. Hafta da doğdu 3.100 Gr di. Haftasını doldursaydi doktorlara göre 5 kiloyu bulacak veya geçecektieşim de 5 kilo doğmuş. Genetik galiba benim de her yediğim bebeğe yaramış. Tabi allah bilir en doğrusunu ama büyük eziyet anne için kilolu bebek taşımak . O ölçüde nefessiz kalmak ve çatlamak demek çünkü bende o konuda aşırı meraklıyım acaba bu defa haftasını dolduracak mi acaba kaç kilo olacak . Karnım şimdiden böyleyse doğum sonrası halim ne olacak .
Aynen benim doktorum da öyle benim içinde çok önemliydi gece veya gündüz hiç farketmez ben yanındayım demişti bana da. Herhangi bi durumda da istediğin zaman arayabilirsin asla çekinme gece vs diye hastaneye ulaşmam 3 dk demişti çok güveniyorum doktoruma canım doktorumBen de benimkini takibe aldım. Sezaryen de normal de yaptırıyor. Ssvd destekleyicisiymiş zaten. Bir de bana saat kaç olursa olsun ben giriyorum doğuma demişti o da önemliydi benim için. Çünkü kimi hastanelerde normal doğumda eğer olmadık bir saate denk gelirse nöbetçi kimse o giriyormuş.
Ya benim saçlarım aşırı bi parlıyor bişeler oldu kötü değildi ama bildiğin daha hacimli benim saçımda çok beyaz var diye boyuyordum 4 aydır boyamıyorum belki ondanKarantinanin bana tek faydasi kendi sac rengime donmem ve kaslarimi kalinlastirmam oldutemmuzda da uclarini sari yapmistim sacimdan cok memnunum suan icin sadece cok uzadi zor oluyor biraz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?