- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.801
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.701
Erkek miydi canım senin bebeğin?Ya benim saçlarım aşırı bi parlıyor bişeler oldu kötü değildi ama bildiğin daha hacimli benim saçımda çok beyaz var diye boyuyordum 4 aydır boyamıyorum belki ondanbelki de hamilelik güzelliği saçıma vurdu
Herseyden once kendini iyi rahat hissedeceksin dr un yaninda iyi die birsuru yol gidip ustine birsuru para verip degisik triplere girenlere gitmeyeceksin mesela.ne guzel sanslisin cnm.benim sansim yok bu sira.Aynen benim doktorum da öyle benim içinde çok önemliydi gece veya gündüz hiç farketmez ben yanındayım demişti bana da. Herhangi bi durumda da istediğin zaman arayabilirsin asla çekinme gece vs diye hastaneye ulaşmam 3 dk demişti çok güveniyorum doktoruma canım doktorum.
Ya benim saçlarım aşırı bi parlıyor bişeler oldu kötü değildi ama bildiğin daha hacimli benim saçımda çok beyaz var diye boyuyordum 4 aydır boyamıyorum belki ondanbelki de hamilelik güzelliği saçıma vurdu
Kismet iste bende tuobebek basarisizliklarindan snra dedim ki olmuyo artik tak o sirada oldu olmasa bi ay snra embriyo koydurcaktim smdi de aklim o embriyoda bi tanecik kaldi oyle yavrum hastanede buyuk ihtimal onu koydururum isin bi baska boyutuda evlat edinme surecindeyimYa ama bişey diyeyim mi kızım küçük olduğu için hamileliğim zor geçiyor. 1 buçuk değil de 2 buçuk yaş olsa aralarında belki daha rahat olurdu. Gerçi tam zamanını planlamak da zor. Mesela benim kızım 5.tüp bebekle oldu. Nasılsa doğal yoldan olmuyor diye akışına bıraktık, sonra süpriiizzzhem de emzirirken, adetlerim düzensizken hamile kaldım
Evet erkek canımmmErkek miydi canım senin bebeğin?
Hamilelik hormonları dan işte hepsi dökülme olmuyor parlıyor bı gurlesiyor doğumdan üç ay sonrada avuç avuç dökülüyor malesefYa benim saçlarım aşırı bi parlıyor bişeler oldu kötü değildi ama bildiğin daha hacimli benim saçımda çok beyaz var diye boyuyordum 4 aydır boyamıyorum belki ondanbelki de hamilelik güzelliği saçıma vurdu
Aynen gerçekten bu süreçte doktor çok önemli ben şanslıyım bu konuda cidden. Burda doktor bulmakta zorlanırım sanmıştım ama çok iyi bi adam. Konuşması açıklayıcı ve gayet rahatlatıcı. Ben sormadan o soracağım soruyu biliyor resmen söylüyor. Uzun ve zorlu bi süreç yanımızda güvendiğimiz hekimin olması şartHerseyden once kendini iyi rahat hissedeceksin dr un yaninda iyi die birsuru yol gidip ustine birsuru para verip degisik triplere girenlere gitmeyeceksin mesela.ne guzel sanslisin cnm.benim sansim yok bu sira.
Ben sanırım boyamıcam artık beyazsa kalsın napayımBoya da mahvediyor saci simdi 4 ayda toparlanmistir belkiben ilk dipleri biraktigimda hep bir tarafimi oruyodum sacimin kendimi kotu hissetmiyim gozume bakmasin diye simdi zaten 9 ayda baya kendi rengime dondu
Ay evet Doğumdan sonra dökülüyor demişlerdi sanırım bu ara baya aldığımız vitamin Demir filan da etkisi var ayyy sağlık olsun dökülmez insallah dökülürse de kapalıymışsın büyük avantajHamilelik hormonları dan işte hepsi dökülme olmuyor parlıyor bı gurlesiyor doğumdan üç ay sonrada avuç avuç dökülüyor malesef6 sene oldu ilk doğumdan 3 ay sonra bir dökülmeye başladı avuç avuç hala toparlayamamisti saçlarım da ara ara acilmalar bile oldu hormonlar vitaminler bütün kan tahlillerim temiz çıkmıştı organik şampuan kremler vitaminler hiç biri fayda etmedi şimdi hamilelik hormonundan durdu dökülmesi ikinci doğumdan sonra İnşallah kel kalmam diyorum eşimde aman ne olacak üç numaraya vurdurursun ben öylede severim diyor avantajım kapalı olmak oldu
Ben suan ozel muayeneye gidiyorum 400 tl bi de ozel labaratuvarla falan calisiyor ben ama genelde testlerimi devlette yaptiriyorum ayni sey cik onemli bi test varsa istenseker yuklemesinde ffln gittim ozel labaratuvara bu sekilde idarenediyorum meseka ikilidede doktorum devletteki arkdsina yoneltmisti ama ztn gen testi yaptirdigin icin ikiliye laf oksun diye gitmistim yinede zorluyor ileride daha sık doktor gorcek sonucta 400 400 gidiyor bi de dogumda 2020 fiyati 1300 lerdeydi bakalim 2021 de nolcak . Suan benim saglik sigortak olmadigi icin boyle tabi bu seneniptal etmstm sansima corona geldi hamile kaldim fln komediÖzel muayenehane bana da çok pahalı geldi açıkçası. Sağlık sigortası da ödemiyor. Çok iyi doktorlar var ama napim, normal bir hamilelik için o kadar para veremeyeceğim. Fiyatlar aşırı artmış. Allah korusun, riskli sıkıntılı durumlarda daha çok tercih ediliyorlar tabi ki, paraya kıyıp en iyisi olsun istiyor insanlar haklı olarak.
Ben sanırım boyamıcam artık beyazsa kalsın napayım
Bunu bende benimkine sormaliyim hakikaten cok onemli bir konuAynen benim doktorum da öyle benim içinde çok önemliydi gece veya gündüz hiç farketmez ben yanındayım demişti bana da. Herhangi bi durumda da istediğin zaman arayabilirsin asla çekinme gece vs diye hastaneye ulaşmam 3 dk demişti çok güveniyorum doktoruma canım doktorum.
Bunu bende benimkine sormaliyim hakikaten cok onemli bir konu
Daha ne kadar dökülebilirki diyorum dahası kel kalmak bayanlar arasında hep açıktı saçlarım artık onu bile açmıyorum sorduklarında rahatsız oluyorum uzatirdim şimdi hep omuz hizamda Eşim hiç onemsemiyor neyseki kendi saçını 3 numaraya vurduramiyor istemediğim için bende deniyor şansınıAy evet Doğumdan sonra dökülüyor demişlerdi sanırım bu ara baya aldığımız vitamin Demir filan da etkisi var ayyy sağlık olsun dökülmez insallah dökülürse de kapalıymışsın büyük avantaj
Bizde de canim ama artik gen testi sonucunu aldim fln allah kismet etmezse bi aksilik olmazsa konusmak istiyorum bi tik daha dogum olaylarina grmeliyiz benceBizde daha bu asamaya gelemedikhic dogum konusulmuyor henuz
Adını inanın bilmiyorum ama adet dönemleri arası hafif kanamalarım oluyordu. Dr dikişlerin altında potluk oluştuğunu söyledi.İstmosel mi var acaba
Evet istmosel o ve bende de var. 2. Gebeliğimin oluşmamasına sebep olarak da o gösterildi. Tedavi ile hamile kaldım bende.Adını inanın bilmiyorum ama adet dönemleri arası hafif kanamalarım oluyordu. Dr dikişlerin altında potluk oluştuğunu söyledi.
Gen testini kaç güne aldınız ben 7 gün önce verdim de çıksın diye stresle bekliyorum genpk a verdim Ankarada lavaratuvar karına gittim yaptırdımBizde de canim ama artik gen testi sonucunu aldim fln allah kismet etmezse bi aksilik olmazsa konusmak istiyorum bi tik daha dogum olaylarina grmeliyiz bence
Vitamin kullandığım için dökülmüypr sanırım bakalım dogum sonrası da vitamon devam etmeye düşünüyorum hemrn vücut toparlanmıyor regenesis kullanıyorum omega 3 de varDaha ne kadar dökülebilirki diyorum dahası kel kalmak bayanlar arasında hep açıktı saçlarım artık onu bile açmıyorum sorduklarında rahatsız oluyorum uzatirdim şimdi hep omuz hizamda Eşim hiç onemsemiyor neyseki kendi saçını 3 numaraya vurduramiyor istemediğim için bende deniyor şansını
Öyle yapacak bi şey yok Allaha emanetiz ne yapalım bizim de işimiz bu zaten dikkat edince bi şey olacagını sanmıyorum çünkü biz sekiz aydır bu virusun içindeyiz her gün Allaha şükür ne bana nede personelime hiç bir şey olmadıMerhaba arkadasim hayirli olsun bebisin isin cok zor allah yardimcin olsun bol bol korunmaya bakicaksin ekdennne gelirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?