2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Erkek miydi canım senin bebeğin?

Herseyden once kendini iyi rahat hissedeceksin dr un yaninda iyi die birsuru yol gidip ustine birsuru para verip degisik triplere girenlere gitmeyeceksin mesela.ne guzel sanslisin cnm.benim sansim yok bu sira.

Boya da mahvediyor saci simdi 4 ayda toparlanmistir belki ben ilk dipleri biraktigimda hep bir tarafimi oruyodum sacimin kendimi kotu hissetmiyim gozume bakmasin diye simdi zaten 9 ayda baya kendi rengime dondu

Kismet iste bende tuobebek basarisizliklarindan snra dedim ki olmuyo artik tak o sirada oldu olmasa bi ay snra embriyo koydurcaktim smdi de aklim o embriyoda bi tanecik kaldi oyle yavrum hastanede buyuk ihtimal onu koydururum isin bi baska boyutuda evlat edinme surecindeyim

Hamilelik hormonları dan işte hepsi dökülme olmuyor parlıyor bı gurlesiyor doğumdan üç ay sonrada avuç avuç dökülüyor malesef 6 sene oldu ilk doğumdan 3 ay sonra bir dökülmeye başladı avuç avuç hala toparlayamamisti saçlarım da ara ara acilmalar bile oldu hormonlar vitaminler bütün kan tahlillerim temiz çıkmıştı organik şampuan kremler vitaminler hiç biri fayda etmedi şimdi hamilelik hormonundan durdu dökülmesi ikinci doğumdan sonra İnşallah kel kalmam diyorum eşimde aman ne olacak üç numaraya vurdurursun ben öylede severim diyor avantajım kapalı olmak oldu

Herseyden once kendini iyi rahat hissedeceksin dr un yaninda iyi die birsuru yol gidip ustine birsuru para verip degisik triplere girenlere gitmeyeceksin mesela.ne guzel sanslisin cnm.benim sansim yok bu sira.
Aynen gerçekten bu süreçte doktor çok önemli ben şanslıyım bu konuda cidden. Burda doktor bulmakta zorlanırım sanmıştım ama çok iyi bi adam. Konuşması açıklayıcı ve gayet rahatlatıcı. Ben sormadan o soracağım soruyu biliyor resmen söylüyor. Uzun ve zorlu bi süreç yanımızda güvendiğimiz hekimin olması şart

Ay evet Doğumdan sonra dökülüyor demişlerdi sanırım bu ara baya aldığımız vitamin Demir filan da etkisi var ayyy sağlık olsun dökülmez insallah dökülürse de kapalıymışsın büyük avantaj

Ben suan ozel muayeneye gidiyorum 400 tl bi de ozel labaratuvarla falan calisiyor ben ama genelde testlerimi devlette yaptiriyorum ayni sey cik onemli bi test varsa istenseker yuklemesinde ffln gittim ozel labaratuvara bu sekilde idarenediyorum meseka ikilidede doktorum devletteki arkdsina yoneltmisti ama ztn gen testi yaptirdigin icin ikiliye laf oksun diye gitmistim yinede zorluyor ileride daha sık doktor gorcek sonucta 400 400 gidiyor bi de dogumda 2020 fiyati 1300 lerdeydi bakalim 2021 de nolcak . Suan benim saglik sigortak olmadigi icin boyle tabi bu seneniptal etmstm sansima corona geldi hamile kaldim fln komedi

Bunu bende benimkine sormaliyim hakikaten cok onemli bir konu

Daha ne kadar dökülebilirki diyorum dahası kel kalmak bayanlar arasında hep açıktı saçlarım artık onu bile açmıyorum sorduklarında rahatsız oluyorum uzatirdim şimdi hep omuz hizamda Eşim hiç onemsemiyor neyseki kendi saçını 3 numaraya vurduramiyor istemediğim için bende deniyor şansını

Bizde de canim ama artik gen testi sonucunu aldim fln allah kismet etmezse bi aksilik olmazsa konusmak istiyorum bi tik daha dogum olaylarina grmeliyiz bence
Gen testini kaç güne aldınız ben 7 gün önce verdim de çıksın diye stresle bekliyorum genpk a verdim Ankarada lavaratuvar karına gittim yaptırdım

Vitamin kullandığım için dökülmüypr sanırım bakalım dogum sonrası da vitamon devam etmeye düşünüyorum hemrn vücut toparlanmıyor regenesis kullanıyorum omega 3 de var

Merhaba arkadasim hayirli olsun bebisin isin cok zor allah yardimcin olsun bol bol korunmaya bakicaksin ekdennne gelirki
Öyle yapacak bi şey yok Allaha emanetiz ne yapalım bizim de işimiz bu zaten dikkat edince bi şey olacagını sanmıyorum çünkü biz sekiz aydır bu virusun içindeyiz her gün Allaha şükür ne bana nede personelime hiç bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…