2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gen testini kaç güne aldınız ben 7 gün önce verdim de çıksın diye stresle bekliyorum genpk a verdim Ankarada lavaratuvar karına gittim yaptırdım
Bende sizin gibi sabirsizdim 9. Gun sonucum cikti iki uc gun daha bekleyin yalniz mailde spame düşüyor doktor arayinca ogrendim ben o yuzden spam kutunuzu kontrok edin ara ara

Ben devlet hastanesine girmek istemedim şu süreçte, zaten randevu da bulunmuyor hiç. Muayenehane de burda sorduğum en ucuz 500 liraydı. Doğum ücretini tam bilmiyorum ama hastaneye de doğum için her türlü ayrı vermek gerekecekti. Açıkçası bana çok geldi. Sigorta karşılamıyor zaten özel muayenehaneyi. Hesaplasam belki muayene artı doğum benim sigortaya verdiğim paraya denk geliyordur ama tahlillere para vermiyorum ekstra. İki iş olmuyor, bir oraya git bir buraya git zaten korkuyorum. Bakalım iyi olur inşallah.

Bende sizin gibi sabirsizdim 9. Gun sonucum cikti iki uc gun daha bekleyin yalniz mailde spame düşüyor doktor arayinca ogrendim ben o yuzden spam kutunuzu kontrok edin ara ara
Allah razı olsun beklemek zormuş hayırlı güzel iyi sonuç olursa rahatlarım stres ta an yaptı bol dua ediyorum

İçim sıkıldı yine sabah sabah. Ev bulmamız lazım, arabayı değiştirmemiz lazım. Her şey çok pahalı. Ben bu bebeğe nasıl bir gelecek sunucam. Kötü bir anneyim sanırım.

Ayyy şuna bak ya sen sadece 1 evlat isterken birden fazla evlada kapıların açılmış ne mucizevi

İçim sıkıldı yine sabah sabah. Ev bulmamız lazım, arabayı değiştirmemiz lazım. Her şey çok pahalı. Ben bu bebeğe nasıl bir gelecek sunucam. Kötü bir anneyim sanırım.

Hic oyle dusunme her sey olur zamanla araba suan surekli ariza cikarmiyorsa ertelenebilir ama ev daha oncelikli gibi. Araba fiyatlari da ucmus bizim icinde cok zor artik

Bizde kirada oturuyoruz kayınbabam kiranızı ben ödeyeceğim demişti evleneli 8 ay oldu 8 aydır kendimiz ödüyoruz yetmiyormuş gibi eltinin faturasını öde kayının faturasını öde vs vs tek istediğim hayırlısyla bir ev alabilmek arabamızda yok bebek rızkıyla gelir derler hayırlısı diyoruz şimdilik elden bişey gelmiyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…