- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 133
- 41
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.761
Travel sistem Bebek arabalari yerine üzerine puset yerleştirilebilen paston arabalara baksaniz kabin tipleri evet küçük olabilir ama üzerine puset yerleştirilen Chicco Bebek arabasını kızımda 4 yaşına kadar kullandım şimdi ikinciyede nasipse aynı arabayi kullanacağım eğer dağ bayır kar kış gezmeyecekseniz paston pusetlerde çok güzel iş görüyor bizimkini tepe tepe kullandık şimdi sadece tekerlerine ufak bı bakımla ikinci bebeğe yeni gibi olacak eminim bütün kiliflarida çıkıp yıkanıyor zatenYok arızası falan yok şükür, küçük ama b segment. Bagajına mümkün değil hiçbir travel bebek arabası sığmıyorkabin boylar da çok ufak, en fazla 1 sene kullanılıyormuş.1 sene sonra yenisini almak gerekecek. İki masraf o da. Arabayı değiştirmek daha mantıklı geldi ama evet çooook pahalı. Geçen sene sıfırını alabileceğimiz paraya şu an aynı arabanın 6-7 yaşında olan ikinci ellerini satıyorlar. İnsanın içine oturuyor. Ev fiyatları zaten kabus gibi. Kredi ödemeleri kiranın 3 katı ediyor aşağı yukarı. O yüzden kira daha avantajlı gibi şu an. Eskisi gibi değil, kira vereceğime az daha üstüne koyar ev alırım denirdi. Şimdi faizlere yetişmek mümkün değil.
Tövbe estağfurullah faturayı neden siz ödüyorsunuz ya?Bizde kirada oturuyoruz kayınbabam kiranızı ben ödeyeceğim demişti evleneli 8 ay oldu 8 aydır kendimiz ödüyoruz yetmiyormuş gibi eltinin faturasını öde kayının faturasını öde vs vs tek istediğim hayırlısyla bir ev alabilmek arabamızda yok bebek rızkıyla gelir derler hayırlısı diyoruz şimdilik elden bişey gelmiyir
AynenHaha ayni seyi yazdikaynen aynen biz garanticiyiz ama boyle bir ise asla giremeyiz zaten oyle bir para da yok artik Bizim oturdugumuz sitede bir kahveci dukkani var. Dukkanin yarisini kahveci yapmis bolmus dukkan sahibi, yarisini da bankalar kiralasin diye bankamatik icin ayirmis. Her ay deli gibi o bankamatiklerden kira aliyormus hayatta aklima gelmezdi benim. Insanlarin ticari kafasimi calisiyor, sanslilar mi anlamadim nerelerden ne elde ediyorlar valla
Hiç öyle şeyler düşünme canım. Bunlar seni kötü bir anne yapmaz her şey yavaş yavaş ve sırayla olurİçim sıkıldı yine sabah sabah. Ev bulmamız lazım, arabayı değiştirmemiz lazım. Her şey çok pahalı. Ben bu bebeğe nasıl bir gelecek sunucam. Kötü bir anneyim sanırım.
ilaç dil üstü eriyenden mi ? O bana da çok fayda ediyor ictigimde ama çok çaresiz hissetmedijce icmiyorum. Sizin için çok sevindim cinsiyet belli miydi sizin?Bende eskisi kadar çıkarmıyorum artık. Sabah akşam şeklinde gidiyor ama yine de bin şükür bu halime diyorum. Bugün yeniden doktora gidicem geçen sefer yazmamisti ilaçları miden kaldırmaz diye bu defa yazsın. Bır de bebisi görüp geleyim diyorum.Hayırlı sabahlar ....bugün daha iyiyim cok şükür normellesmeyi ozlemisim Dr verdiği mide hapı iyi geldi sannirim cnki surupu icemiodumufacık bir hap verdi iki gündür alıyorum iyi geldi çok şükür vitaminleri de biraz alma miden duzelene kadar dedi ağız aciligim azaldı biraz Şükür inşaallah tamamen eski halimize doneeriz bian önce ...herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Bende artik devlete gitmemeye karar aldim corona artti bayag ztn gittigim yer rahatti test yaptirip cikiyodum . Bi de soyle bisey var ozel muayenenin avantaji cok buyuk direkt klinik gibi hic hastaneye gitmekle ugrasmiyorum ve gittigimde sdc ben oluyorum corona acisindan hastaneden cok daha guvenli oluyor. Bundan snraki surecte de sdc klinik ve eve gelip kan alma olayi olcak labaratuvarada gitmicem . Be kdr korunursak o kdr iyi. bence sigorta ya da sigortasiz uc asag bes yukari hepsi ayni 20 bini gozden çıkartmıştım ztn o civara gelcek toplam bebisler hayirlisiyla gelsinde elbet hersey hallediliyorBen devlet hastanesine girmek istemedim şu süreçte, zaten randevu da bulunmuyor hiç. Muayenehane de burda sorduğum en ucuz 500 liraydı. Doğum ücretini tam bilmiyorum ama hastaneye de doğum için her türlü ayrı vermek gerekecekti. Açıkçası bana çok geldi. Sigorta karşılamıyor zaten özel muayenehaneyi. Hesaplasam belki muayene artı doğum benim sigortaya verdiğim paraya denk geliyordur ama tahlillere para vermiyorum ekstra. İki iş olmuyor, bir oraya git bir buraya git zaten korkuyorum. Bakalım iyi olur inşallah.
Ben de hep bu tarz rüyalar görüp sonra eşimden çıkartıyorum acısınıBen de hep aldatılma rüyaları gördüm pembe dizi gibi mübarek hep aldatılıyordum
Evet canım korona çok arttı çok dikkat etmek gerekiyor. Ben de kliniğe gitmeye başladım ve cidden çok temiz ve daha güvenli hissediyor insan. Kalabalığın içinde oturup beklemiyorsunBende artik devlete gitmemeye karar aldim corona artti bayag ztn gittigim yer rahatti test yaptirip cikiyodum . Bi de soyle bisey var ozel muayenenin avantaji cok buyuk direkt klinik gibi hic hastaneye gitmekle ugrasmiyorum ve gittigimde sdc ben oluyorum corona acisindan hastaneden cok daha guvenli oluyor. Bundan snraki surecte de sdc klinik ve eve gelip kan alma olayi olcak labaratuvarada gitmicem . Be kdr korunursak o kdr iyi. bence sigorta ya da sigortasiz uc asag bes yukari hepsi ayni 20 bini gozden çıkartmıştım ztn o civara gelcek toplam bebisler hayirlisiyla gelsinde elbet hersey hallediliyor
Valla oyle oldu canim ev ziyaretine gelcek sosyal hizmetler bugun yarin snrasinda o surec devam edicek isin gercegi korkuyodim aslinda eğer oglum olsaydi evlat edinecegimiz bebisi kiz demistik vermeme ihtimalleri vardi smdi kendi bebisimde kiz olcagi icin sorun yaratmazlar diye dusunuyorum embriyoyu denerim bi iki yila o olmazsa evlat edinmemiz ins olumlu sonuclanir uc yila kalbiyolojik bebegimizde gelir diye bakiyoruzAyyy şuna bak ya sen sadece 1 evlat isterken birden fazla evlada kapıların açılmış ne mucizevi
Kesinlikle oyle imkan varsa klinik en iyisi tertemiz sdc doktor ve asistanı hastaneye girdim ciktim kayit yaptirdim derdi olmuyoEvet canım korona çok arttı çok dikkat etmek gerekiyor. Ben de kliniğe gitmeye başladım ve cidden çok temiz ve daha güvenli hissediyor insan. Kalabalığın içinde oturup beklemiyorsun
Yok canım eriyen den değil Pulset 40 diye. Bir hap bu iyi gelecek dedi Dr um sağolsun bir defa. Çıkarttım ben ama hep icimcamasir makinası gibi dönüyordu şimdi gündüz Cook olmuyor gece yatağa girince başlıyor mide bulantısı gece yatamiyirum bu aralar ama yine de bin şükür bugünlere dr pazartesi gtmistim yüzde 70 kız dedi ama bakkalim ay başı kan için tekrar gidiicem ozmmn kesiin belli olsun diye muayene olabilirimilaç dil üstü eriyenden mi ? O bana da çok fayda ediyor ictigimde ama çok çaresiz hissetmedijce icmiyorum. Sizin için çok sevindim cinsiyet belli miydi sizin?Bende eskisi kadar çıkarmıyorum artık. Sabah akşam şeklinde gidiyor ama yine de bin şükür bu halime diyorum. Bugün yeniden doktora gidicem geçen sefer yazmamisti ilaçları miden kaldırmaz diye bu defa yazsın. Bır de bebisi görüp geleyim diyorum.
Aynenya ben de biraz garanticiyim benim ailem de öyle ama eşimin ailesi yıllardır ticaretin içinde olunca onlar hiç korkmuyor yüksek paralardan ve bir sürü işle uğraşıyorlar.Ben ilk başta çok garipsiyordum korkuyordum falan ama artık normal gelmeye başladı
Yaa evet ben de yapamam çok stresli olur. biz özel sektörde kendi işimizi yapıyoruz. Aynı zamanda eşim ailesi ile ortak da iş yapıyor. Biraz karışık işlerBizde hic oyle ticaret yapan yok stresli ama bir is biz yapamayiz muhtemelen ama bence ozel sektorden cok daha iyi
Hem de nasıl stresli babam ticaret yapar kendimi bildim bileli ona yardım ederdim okuldan çıkar hemen iş yerine giderdim öyle öyle büyüdüm sonra baktım sonu yok kendi hayatımı erteliyorum ben babama artık çalışmak istemediğimi söyledim(evlenmeden kısa bir süre önce bıraktım) mal alımı,ödemeler,çalışanların maaşları bir sürü bir sürü şey sadece stresten ibaretti zaten nişanlandıktan kısa bir süre sonra da babam kapattı iş yerlerini sonra da pandemi oldu belki de kapatmadaydı çok büyük zarara uğrayacaktı bu dönemde her şeyde bir hayır...Bizde hic oyle ticaret yapan yok stresli ama bir is biz yapamayiz muhtemelen ama bence ozel sektorden cok daha iyi
Yaa evet ben de yapamam çok stresli olur. biz özel sektörde kendi işimizi yapıyoruz. Aynı zamanda eşim ailesi ile ortak da iş yapıyor. Biraz karışık işler
Hem de nasıl stresli babam ticaret yapar kendimi bildim bileli ona yardım ederdim okuldan çıkar hemen iş yerine giderdim öyle öyle büyüdüm sonra baktım sonu yok kendi hayatımı erteliyorum ben babama artık çalışmak istemediğimi söyledim(evlenmeden kısa bir süre önce bıraktım) mal alımı,ödemeler,çalışanların maaşları bir sürü bir sürü şey sadece stresten ibaretti zaten nişanlandıktan kısa bir süre sonra da babam kapattı iş yerlerini sonra da pandemi oldu belki de kapatmadaydı çok büyük zarara uğrayacaktı bu dönemde her şeyde bir hayır...
İlerleyen zamanlarda hastalık falan biterse inşallah açarsınız çok güzel olurNe guzel benim esimin hayali de anaokulu acmakti bana, koronada sonra iyi ki acmamisiz diyor
Bizde ayni sekikde babamin sirketi pandemiden 6 ay önce kapamistik iyiki kapamisiz şuan cok zor olurdu ticarette eskisi gibi degil ki artikHem de nasıl stresli babam ticaret yapar kendimi bildim bileli ona yardım ederdim okuldan çıkar hemen iş yerine giderdim öyle öyle büyüdüm sonra baktım sonu yok kendi hayatımı erteliyorum ben babama artık çalışmak istemediğimi söyledim(evlenmeden kısa bir süre önce bıraktım) mal alımı,ödemeler,çalışanların maaşları bir sürü bir sürü şey sadece stresten ibaretti zaten nişanlandıktan kısa bir süre sonra da babam kapattı iş yerlerini sonra da pandemi oldu belki de kapatmadaydı çok büyük zarara uğrayacaktı bu dönemde her şeyde bir hayır...
İlerleyen zamanlarda hastalık falan biterse inşallah açarsınız çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?