2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu gittiğin doktoru seversin inşallah... yarından sonra alışverişin rengi belli oluyor desene

Kızlar karantinamız bitince evi dezenfekte ettirmek istiyorum zaten büyük temizlik için bir abla gelecek sizce temizlik yeterli olur mu dezenfekte de ettirmeliyim öncesinde?

Bizde ayni sekikde babamin sirketi pandemiden 6 ay önce kapamistik iyiki kapamisiz şuan cok zor olurdu ticarette eskisi gibi degil ki artik
Kesinlikle öyle hatta babam şey der iyi ki evlendin de kapattık çünkü pandemide çok iş yeri kapattı bizim olduğumuz yerde

Bu gittiğin doktoru seversin inşallah... yarından sonra alışverişin rengi belli oluyor desene
Bu doktora aslında gitmiştim daha önce sevmiştim o zaman. sonrasında bazı olumsuzluklar yaşadım sayesinde ama denize düşen yılana sarılır misali eskiye bi sünger çekip gidicem tekrar, tüm olumlu düşüncelerimle çünkü yaşadığım yer küçük bi yer ve alternatifim az.

aaa nasıl oluyor ki? yani hissetmiyorsa nasıl ıkınıyor :)
kafam karıştı..
Doktor monitorden görüp sancı geldi 3 deyince ıkın diyor,arkadaşımda ıkınıyor.ama hastane izmirin en iyi hastanesi ,belki etkisi vardır bu durumun..zaten epiduralli olan doğumlarda,epidural ekibinin çok iyi olması gerektiğini duymuştum.extra donanımlı bir işlemmiş yani spinalden farklı.epidurali iyi uygulayabilmek önemliymiş yoksa işe yaramazmış.

Kızlar eşim sabah işten gelmişti onunla beraber kahvaltı yaptım sonra bende onla uyumuşum Günaydın ev araba konusu konuşulmuş biz 2 sene oldu evleneli evlendik 2-3 ay sonra ev aldık Mersin’den benim birikmişim vardı eşimde de vardı küçük bi kredi çektik kiraya veriyoruz krediyi fazla fazla ödüyor. Ben evlendim kirada 1+1 evde oturdum ev alabilmek için yoksa kira parası o şu bu hiç bişe yapamazdık. O dönemde arabamız yoktu hatta baya bi süre arabamız olmadı ekipler gelip alıyor filan diye ihtiyaç duymamıştık bi yere gitmek için. Buraya tayin olunca araba çok büyük ihtiyaç oldu küçük bi yer ama lojman uzak merkeze otobüs sıkıntı vs. Derken araba araştırmaya başladık. İkinci ele paramız yetmedi resmen sıfır arabalara baktık sıfır aldık bundan 4-5 ay önce ama bizim aldığımız fiyatın üzerine araba gelmeden daha 5-10 bin zam geldi neyseki fiyat sabitleme sözü vermişlerdi yoksa imkanı yok alamazdık. Şimdi aldığımız fiyatın 50 bin üzerine çıkmış araba diyorum ki bazen iyiki biraz kendimizi sıkmışız yoksa suan imkansız alamazdık.
Allah yardımcı oluyor bi şekilde o borcun altına girilip ödeniyor Hele ki bizim gibi memur kesim borçlanmadan bişe yapamaz maalesef
Şimdiki hedefimiz de doğuda kaldığımız süreçte borçları bitirip tertemiz dönmek kısmet olursa bakcaz

Oyle bir zamandayiz ki alinacak bir sey varsa ertelememek gerekiyor. Alan karli oluyor. 2019 araliktan bu yana arac bakiyorduk dur simdi o degil dur simdi bu degil diye diye bekeldik, sonunda aldik ama cebimizden cikan daha cok oldu. Simdiki fiyatlari gorunce yine uygun aldik diye teselli ediyoruz kendimiz. Alinmis alinmistir. B segment araca bebek arabasi sigmaz yol tutus guvenlik acisindan da c ler kadar degil ama su da var bakalim bebeginiz bebek arabasi seven arabada duran bir bebek mi olacak?

Epidural sonrası baş ağrısı oluyormuş galiba değil mi?
Ben epidural sezaryen yaptım doğumumu.
İnanın vucudumun hiçbiryerinde ne ağrı ne acı duydum.başım hiç ağrımadı.
Spinal yöntemi ile de hemoroid ameliyatı olmuştum.ondada hiç baş ağrım olmadı.çok nadirdir baş ağrısı.sadece kafanı çok kıpırdatmıcaksın doğumdan 1-2saat sonra ki zaten kalkamıosın oyüzden kıpırdamıo :) ben ikisindede sert şekersiz kahve içmiştim tedbir amaçlı.

Biraz daha bekleyin 2. Ellerin fiyatları düşecekmiş şu yurtdışı planı gerçekleşirse (ki zaten 2. El piyasasını rahatlatmak için düşünülmüş bir şey ) baya bir düşer fiyatlar. Ama şöyle bir şey de var eğer kendi arabanızı satıp yenileyecekseniz sizin arabanızın da değeri baya bi katlamış oluyor. Mesela bizim 1 sene önce değiştirip almak istediğimiz arabanın üzerine ekleyeceğimiz miktar şu an yine aynı çünkü kendi aracımız da ikiye katladı.

Aynen öyle, daha dün akşam yine bir haber vardı ikinci el fiyatları artacak diye şu an zaten bebek arabası almıyorum, aynı düşüncelerle sonraya bıraktım. Ama bizim uzun vadede bu arabayı değiştirmemiz gerekecek yine de. Ailemiz büyüyor ne de olsa

Kızlar karantinamız bitince evi dezenfekte ettirmek istiyorum zaten büyük temizlik için bir abla gelecek sizce temizlik yeterli olur mu dezenfekte de ettirmeliyim öncesinde?
Canım evi her gün sen güzelce havalandır. Dezenfekte ettir önce bence. Sonrasında ablayı çağırırsın bi detaylı temizlik yapar

Canım benim ya bebek arabası almayı ben de kenara koydum şimdilik bu araba için oto koltuğu da kuzenim hemen alma zaten ilk zamanlar bi yere gidilmiyor ben oğlanı koydum ağlıcam diye kendini parçaladı sevmedi demişti sonra ona hiç oturmamış birisine satmışlar öyle olunca böyle şeyler denenmeli öyle alınmalı sanki

Kendi arabamız evet. Değerlendi o da tabi ki ama bizimki 1 artıyorsa almak istediğimiz 5 artıyor sıfır almak istiyorduk o artık hayal oldu. Az önce de yazdım, dün akşam haber vardı daha ikinci el araba fiyatları artacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…