- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.781
Bu gittiğin doktoru seversin inşallah... yarından sonra alışverişin rengi belli oluyor deseneMerhabaaa ❤
Benim doktorum korona olmuş, o yüzden yarın için başka bir doktordan randevu aldım, zaten değiştirmeyi düşünüyordum bahane oldu.
inşallah yarın bebeğimin cinsiyetini öğrenebilirim, 16+3 oluyorum yarın.
Kesinlikle öyle hatta babam şey der iyi ki evlendin de kapattık çünkü pandemide çok iş yeri kapattı bizim olduğumuz yerdeBizde ayni sekikde babamin sirketi pandemiden 6 ay önce kapamistik iyiki kapamisiz şuan cok zor olurdu ticarette eskisi gibi degil ki artik
Bu doktora aslında gitmiştim daha önce sevmiştim o zaman. sonrasında bazı olumsuzluklar yaşadım sayesinde ama denize düşen yılana sarılır misali eskiye bi sünger çekip gidicem tekrar, tüm olumlu düşüncelerimleBu gittiğin doktoru seversin inşallah... yarından sonra alışverişin rengi belli oluyor desene
dezenfekte ettirmek mantıklı, önce dezenfekte ettirmek mi gerekir acaba abla gelmeden...Kızlar karantinamız bitince evi dezenfekte ettirmek istiyorum zaten büyük temizlik için bir abla gelecek sizce temizlik yeterli olur mu dezenfekte de ettirmeliyim öncesinde?
Değil mi?Onu da düşünmek gerekiyor sonuçta temas edecek..dezenfekte ettirmek mantıklı, önce dezenfekte ettirmek mi gerekir acaba abla gelmeden...
YaaaŞimdi Kargo geldi eşimin kuzeninden. Çok tatlıı
bence ablayı riske atmamak için önce dezenfekte ettirmek daha doğru olur.Değil mi?Onu da düşünmek gerekiyor sonuçta temas edecek..
Doktor monitorden görüp sancı geldi 3 deyince ıkın diyor,arkadaşımda ıkınıyor.ama hastane izmirin en iyi hastanesi ,belki etkisi vardır bu durumun..zaten epiduralli olan doğumlarda,epidural ekibinin çok iyi olması gerektiğini duymuştum.extra donanımlı bir işlemmiş yani spinalden farklı.epidurali iyi uygulayabilmek önemliymiş yoksa işe yaramazmış.aaa nasıl oluyor ki? yani hissetmiyorsa nasıl ıkınıyor :)
kafam karıştı..
Oyle bir zamandayiz ki alinacak bir sey varsa ertelememek gerekiyor. Alan karli oluyor. 2019 araliktan bu yana arac bakiyorduk dur simdi o degil dur simdi bu degil diye diye bekeldik, sonunda aldik ama cebimizden cikan daha cok oldu. Simdiki fiyatlari gorunce yine uygun aldik diye teselli ediyoruz kendimiz. Alinmis alinmistir. B segment araca bebek arabasi sigmaz yol tutus guvenlik acisindan da c ler kadar degil ama su da var bakalim bebeginiz bebek arabasi seven arabada duran bir bebek mi olacak?Ben de yeni evlendiğimizde değiştirelim arabayı büyütelim, bu bize yetmeyecek demiştim. O zaman iş yeri uzaktı baya, çok km yapıyorum yeni arabayı eskitmeyeyim. Tayinim olsun öyle demişti. Şimdi pişman o da o zaman almadığımıza. Zorlanmadan SUV model arabalardan alabilirdik. Şimdi arkasından bakıyoruz yolda görünce
Ben epidural sezaryen yaptım doğumumu.Epidural sonrası baş ağrısı oluyormuş galiba değil mi?
Bencedeeeebence ablayı riske atmamak için önce dezenfekte ettirmek daha doğru olur.
Biraz daha bekleyin 2. Ellerin fiyatları düşecekmişBen de yeni evlendiğimizde değiştirelim arabayı büyütelim, bu bize yetmeyecek demiştim. O zaman iş yeri uzaktı baya, çok km yapıyorum yeni arabayı eskitmeyeyim. Tayinim olsun öyle demişti. Şimdi pişman o da o zaman almadığımıza. Zorlanmadan SUV model arabalardan alabilirdik. Şimdi arkasından bakıyoruz yolda görünce
Oyle bir zamandayiz ki alinacak bir sey varsa ertelememek gerekiyor. Alan karli oluyor. 2019 araliktan bu yana arac bakiyorduk dur simdi o degil dur simdi bu degil diye diye bekeldik, sonunda aldik ama cebimizden cikan daha cok oldu. Simdiki fiyatlari gorunce yine uygun aldik diye teselli ediyoruz kendimiz. Alinmis alinmistir. B segment araca bebek arabasi sigmaz yol tutus guvenlik acisindan da c ler kadar degil ama su da var bakalim bebeginiz bebek arabasi seven arabada duran bir bebek mi olacak?
Canım evi her gün sen güzelce havalandır. Dezenfekte ettir önce bence. Sonrasında ablayı çağırırsın bi detaylı temizlik yaparKızlar karantinamız bitince evi dezenfekte ettirmek istiyorum zaten büyük temizlik için bir abla gelecek sizce temizlik yeterli olur mu dezenfekte de ettirmeliyim öncesinde?
Canım benim yaAynen öyle, daha dün akşam yine bir haber vardı ikinci el fiyatları artacak diyeşu an zaten bebek arabası almıyorum, aynı düşüncelerle sonraya bıraktım. Ama bizim uzun vadede bu arabayı değiştirmemiz gerekecek yine de. Ailemiz büyüyor ne de olsa
Kendi arabamız evet. Değerlendi o da tabi ki ama bizimki 1 artıyorsa almak istediğimiz 5 artıyorBiraz daha bekleyin 2. Ellerin fiyatları düşecekmişşu yurtdışı planı gerçekleşirse (ki zaten 2. El piyasasını rahatlatmak için düşünülmüş bir şey ) baya bir düşer fiyatlar. Ama şöyle bir şey de var eğer kendi arabanızı satıp yenileyecekseniz sizin arabanızın da değeri baya bi katlamış oluyor. Mesela bizim 1 sene önce değiştirip almak istediğimiz arabanın üzerine ekleyeceğimiz miktar şu an yine aynı çünkü kendi aracımız da ikiye katladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?