2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet tabi deneyerek almak istiyorum ben de. Ama ya severse? o zaman apar topar arabayı da değiştiremeyiz. Of çok zor bilmiyorum.

İkinci el artık ne kadar artacak merak ediyorum adamın biri Şahin’e 50-60 bin yazmış

Bizde hic oyle ticaret yapan yok stresli ama bir is biz yapamayiz muhtemelen ama bence ozel sektorden cok daha iyi
Benim eşim ticaret yapıyor o stresi çekmektense keşke az kazansaydın ama sabit bir işin olsaydı derim hep Ya da özel bi şirkette yönetici falan olsaydı mesela hep hayalim böyle. Onun da zorlukları vardır mutlaka ama kendi işi olunca hayatımıza çok yansıyor. Her şeyden etkileniyor işler çünkü. Kur artınca ayrı, düşünce ayrı.. korona çıktı zaten o da baya etkiledi. Yani işler ne kadar yolunda gitse de dış etkenler fazla etkiliyor, özellikle bizim ülkede çok riskli ticaret yapmak. O yüzden artık yurtdışına yönelmeye başladı. O da daha fazla vakit istiyor yani her türlü zor

Şimdi cinsiyetler öğrenildi isim kavgaları başlıyor. Dün kaynanam deli etti beni o kadar doldum ki ağzıma geleni söyleyesim geldi evde arkadaşlar vardı susmak zorunda kaldım. Eşimle anlaşmıştık ilk çocuk erkek olursa eşim kız olursa ben ismini koyacaktım ikinci olunca da kim koymamışsa o ismini koyacak diye. İlk çocuğum erkek oldu eşim koydu ismini. Bu kez de isim hakkı benim. Dün de kaynanam kura çekelim falan demeye başladı görüntülü konuşurken hayır ben koyacağım çocuğumun adını kuraya bırakamam dedim bencillik yapıyorsun dedi bana. O kadar zoruma gitti ki. Oğlu melek sanki zor zamanlarımda hiç yanımda olmaz herşeyimi burnumdan getirir benim yerimde olan birisi ikinci çocuğu kesinlikle istemez ben çocuğum kardeşsiz kalmasın diye tekrar çocuk istedim gelmiş bana bencil diyor. Bi daha isim konusunu açarlarsa ne var ne yok ağzıma geleni söyleyeceğim

Kızlar karantinamız bitince evi dezenfekte ettirmek istiyorum zaten büyük temizlik için bir abla gelecek sizce temizlik yeterli olur mu dezenfekte de ettirmeliyim öncesinde?
Bence dezenfekte ettirin önce. Çünkü yüzeylerde uzun süre kalabiliyor hem eve temizliğe gelen kişiyi de riske atmamış olursunuz

Merhaba canım yarin güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

Bencillik mi?Pardon 9 ay karnında kendisi ya da oğlu mu taşıyacak?Ben ilk günden eşime söyledim bebeğimizin ismine sadece ikimiz karar vericez ya bana sadece anne babanın hakkı gibi geliyor uf öyle hadlerini aşan insanlara sinir oluyorum vallahi

bunun sonu yok ki bir yerde kırılacak. Çünkü fiyatlar arttı ama satışlar ciddi anlamda düşmüş hala da insanların gözü aç olduğu için sistem değişmiyor bakalım yurtdışından araba getirmenin önü tekrar açılacakmış biraz şartları değiştirerek. biz de haberlerde okumuştuk, o zaman fiyatlar düşer diyorlar biz de onu bekliyoruz

Biz bekleyemedik çünkü araba şart özellikle bu dönemde ve sıfır alacağımız fiyata ikinci el araba almak zorunda kaldık

Şampiyonlar Ligi elemesi mi bu ya neyin kurasını çekiyor? Hiç "hayır ben koyacağım" diye itiraz etmeyin, "benden başka birisi niye koysun ki?" diye itiraz edin, saçmalığa koş. Kendisi istiyorsa yeni çocuklar yapabilir.

Biz bekleyemedik çünkü araba şart özellikle bu dönemde ve sıfır alacağımız fiyata ikinci el araba almak zorunda kaldık
Almak mecburiyetinde kalanlar için çok kötü oldu. Hiç etmeyecek arabalar ne fiyatlara satılıyor insanların iyice gözü döndü. tanıdığım herkes arabasını satıyor. İnstagrama koyuyorlar bir de sahibinden gibi oldu İnstagram hesabım

Aa bir de whatsapp durumunda paylaşanlar var

Ya işte kızıma haksızlık mı oldu filan diye üzüldüm. Emmesini azalttım, odasını ayırıcam bunlar için aslında henüz erkendi hamile kalınca mecbur öne çektik bu süreçleri. Ama nasip işte diyorum, su akar yolunu bulur. Elbet bi şekilde herşey güzel olacak diyorum. Bir de kızım aşırı sosyal bir çocuk, diğer çocukları görünce deli oluyor. Kardeşi ona iyi gelir, arkadaş olarak büyürler diye umuyorum. Kızımda da çok korkmuştum çünkü bana destek olacak kimsem yoktu, küçücük bi bebeği bi başıma nasıl büyütücem diye ama dediğin gibi oldu bi şekilde hem de tüm zorluğuna rağmen çok güzel oldu

Ne güzel ya. Ne zaman başvurmuştunuz? Bende aslında uzun zaman hamile kalamayınca gündemime almaya başlamıştım bu konuyu. Aslında benim hep aklımda da kalbimde de vardı da eşimi ikna edemiyordum. Araştırdığım da hep çok uzun sürüyor, çok zorlu bir süreç gibi bahsediliyordu

Sanırım en az beş sene evli olmak gerekir evlat edinmek için değil mi?

Ya biz de mis gibi lüks otomobili sattık sırf bagajı büyük olsun diye citroën berlingo aldık. Ama inanılmaz rahat ettik. Bagaja bebek arabası, mama sandalyesi, oyuncaklar, valizler, lazımlık, park yatak vs ne varsa doldur yazın yazlığa filan da gidiyoruz. O kadar büyük arabaya bile anca sığdık mesela misafirlikte yemeğe gittiğim her yere kızın mama sandalyesini de taşıyorum daha rahat oluyor diye. Kesinlikle büyük araba tavsiye ederim.

İyi de ona ne ki? Eşinle öyle anlaşmışsınız, o ne karışıyor? Kura çekecekmiş bak bak. Az ötede oynasın, çok kızıyorum isme karışan ailelere. İsim konusunda babanın söz hakkı 1se annenin 10dur. Kayınvalide dış kapının mandalı kusura bakmasın. Onların söz söyleme hakkı bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…