2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aaa ne münasebet. Bu konuyu açtırma bile. Biz eşimle anlaştık ilk bebeği o koydu ikinci bebeği ben koyacağım de gitsin sert ve net bi şekilde. Hatta acilen bi isim belirle, benim bebeğimin adı zaten belli ki x olacak de kapat konuyu. Senin kv kesin kendi adı konulsun istiyordur derdi odur

Kuzum sen neden daha once esinle araniDa anlastiginiz mutabik oldugunuz bir konuda kv ile polemige girip stres oluyorsun ki ne derse hihievet bakalim sagolun dusunelim de gec tartisma aciklama geregi hissetme sonra kendi istedigin ismi verirsin yine. Ciddiye alma lutfen

Çok iyi yapmışsınız. Bagaj kesinlikle önemli, hele ki bizim gibi ailelerden uzak yaşayanlara. Bizim hiç yoktan senede en az 5 şehirdışı yolculuğumuz oluyor. Yazlığa da gidiyoruz sık sık. Gezme tozma turizm olmasa bile ailemi görmeye mecbur gideceğim.

Anne baba en az 30 yaşında olmalı diye biliyorum
Üst sınırda vardı diye hatırlıyorum 40 mıydı ne. Ya daha 2 sene önce araştırmıştım ama unutmuşum herşeyi. Eşim hayatta istemez artık zaten. Çocuğumuz olmuyorken bile sıcak bakmıyordu. Mecbur rafa kaldırdım bu konuyu. Ama belki ileride çocuklarımız biraz büyüyünce koruyucu ailelik için ikna ederim

Eşim ablama bebek ismi soralım mı dedi (onun en küçük oğlunun ismini eşim koymuş) ben de ne münasebet dedim e ben fikir vermiştim ona dedi vermeseydin,o da senin söylediğin ismi koymasaydı bana ne dedim sanırım bazen çok sert oluyorum

Aynen öyle. Benim eşim de dedi isim bulamazsak fikir alırız ailelerimizden diyecek oldu ne münasebet dedim ben de aynen isimsiz kalacak değil ya illa buluruz bir isim. Bize kimse sormadı, herkes kendi buluyor ben neden soracakmışım.

En güzelini yapmışsın boşver, bazen baştan net olup hayır demek lazım. Yoksa ablası bi isim söyleyecek, onu kesin koyarsınız diye bekleyecek sen belki beğenmeyeceksin olaylar olaylar....

En güzelini yapmışsın boşver, bazen baştan net olup hayır demek lazım. Yoksa ablası bi isim söyleyecek, onu kesin koyarsınız diye bekleyecek sen belki beğenmeyeceksin olaylar olaylar....
Evlilik hayatı bana olayların başında net olmam gerektiğini öğretti.Kırılan kırılsın,alınan alınsın

İsim bulmak da ne var. Gir Google binlerce isim var. Ben liste yapmıştım beğendiklerimi. Sonra onları eşimle eledik eledik sonra 3-5 isim kaldı birini ben seçtim eşimde beğendi, oldu bitti gerçi ikimizde kararsız Olduğumuz için bu süreç bayağa uzadı ama

Aynen, fikir sorcaz şimdi bir isim söyleyecekler beğenmeyip koymayacağız sonra üzülecekler. Hiç o toplara giremem.

Kızlar kuzenim İcin bısey sormak istiyorum deneyimli anne adayları ıkılı teste bthcg 126.7 mom 1. 22 cıkmıs 50 uzerı kız vs diyorlar cinsıyet İcin cok merak ediyor acaba bu sekılde olup tesaduf eseri cinsıyet tahmini dpgru cıkan oldumu, yada bu sefere gore sizce nedir, tskler herkese

Ticaret kesinlikle cok zordur bir de biz strese o konuda cok dayanikli degiliz. Cunku acigi kapaticak, satip bu ayi kapatalim diyebilecegimiz bir tasinmaz daha yok. Ozel sektor kurumsaldaysan guzel kolay kolay isten cikarilmak yok maasin gunun de yatiyor. Ama orada da enflasyona gore aldigin maas yonetici de olsan kus kadar kaliyor alim gucu bitti cunku zaten kurumsalda degilsen belki sende biliyorsundur ozel okullarin durumunu tam bir rezalet maasini bile alamayan cok arkadasim var benim de part time a gecmemin en buyuk sebebiydi biliyorum su zamanda odeyemeyecek cunku. Esimin babasi da yurt disinda 4 5 yil once exchange doviz bozdurma gibi bir sey acmisti kapatti. Restaurant acti batti simdi pansiyon otel isinde koronadan dolayi o da kapali Allah bilir ne durumda kimsenin sormaya gucu kalmadi artik napiyosun demeye en iyisi alim satim, emlakcilik oyle bir is yapmak gerekirdi ozellikle gectigimiz yaz emlakcilar inanilmaz kazandi

Yazlik nerde? Uc seneye toparlamis oluyoruz tum odemeleri sonra ben de yazlik istiyorum onden annemlerle cocugu salarim kendim de islerimi ayarlar persembeden kacarim diye planlar yapiyorum. Yazlikcilik kazanacak

İlkinde oğulları koydu kimse ağzını açıp birşey demedi beni baya hafife almışlar demek ki ben onu anladım bundan

İlkinde oğulları koydu kimse ağzını açıp birşey demedi beni baya hafife almışlar demek ki ben onu anladım bundan
Sen yine de canını sıkma,ben ismi belirledim size de sürpriz olacak de kura falan saçma yani ama ben bu tür olaylarda eş desteğini çok önemsiyorum eşin anlayışlı olmalı bence

Dava açar değiştiririm yine çocuğun yüzünü de zor görürler diretirlerse ben karnımda taşıyıp uykusuz kalcam ismini benden başka herkesin koymaya hakkı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…