2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yani işte biz de epey kararsız bir çift olduğumuzdan, aklına öyle bir fikir geldi ama geri püskürttüm sen bul hayır sen bul şeklinde geçiyor günlerimiz

2 hafta ömce çok kötü hastalandım 5 gün ayağa kalkamadım halsizlik ten kocam denen ilgilenmeyi bırak kardeşiyle uğraşıp durdu birgün birşey yiyemedim açlıktan baygınlık geçirecek hale geldim mutfağa giremediğimden dışardan yemek söyledim demediğini bırakmadı dolapta bişey yok mu diye. O günden sonra bu çocuk üzerinde en ufak hak iddia etmesine müsaade etmeyeceğim ki kaynana da ağzını açarsa payını alacak o kadar doldum şimdiye kadar saygısızlık etmemek için sustum duymazdan geldim

Bende tuttu o tez ama tutmayan arkadaşlar da var. Yani ne desek boş

Yazlik nerde? Uc seneye toparlamis oluyoruz tum odemeleri sonra ben de yazlik istiyorum onden annemlerle cocugu salarim kendim de islerimi ayarlar persembeden kacarim diye planlar yapiyorum. Yazlikcilik kazanacak
Çeşme’de. Bu sene bütün yazı orda geçirdik neredeyse. Pandemide rahat ettik. Güzel oluyor gerçekten. Gönlüne göre alırsın inşallah.

Onu dedim sonra gözü döndü ipek koymak istiyorum dedim direk

Sen yine de canını sıkma,ben ismi belirledim size de sürpriz olacak de kura falan saçma yani ama ben bu tür olaylarda eş desteğini çok önemsiyorum eşin anlayışlı olmalı bence
Odunun biriyle evliyim malesef ama dışardan bakan imrenerek bakıyor kimse bilmiyor içini tabi dışarıya birşey belli etmediğim için ama onda da hata benim en ufak şeyde ortalığı velveleye vermek gerekiyor yoksa çekinme kalmıyor kimsede

Yazlik nerde? Uc seneye toparlamis oluyoruz tum odemeleri sonra ben de yazlik istiyorum onden annemlerle cocugu salarim kendim de islerimi ayarlar persembeden kacarim diye planlar yapiyorum. Yazlikcilik kazanacak
Yazlık bana hep daha fazla iş hatırlatıyor. Çocukluk döneminden öyle yer edinmiş bende eskiden hep giderdik, annem bir hafta evi temizlemekle uğraşırdı. Biz abimle denize girer çıkar acıktıııık diye giderdik yemek hazırlardı. Akşam mangal telaşı, misafirler vs. iş hiç bitmezdi bizimkilerde. Babam da bahçe işlerine adardı kendini. O yüzden yazlığımız olursa bi gün diye çok korkuyorum

Evet malesef ticaret öyle elime bir yerden para geçti hemen ticarete atılayım kazanayım gibi bir şey değil. Olumsuz bi durumda en azından kendini döndürebilecek birikim şart. Alım satım işleri de dönemlik işler aslında kimi zaman çok kazanıp kimi zaman az kazanıyorlar ama son zamanlarda ciddi kazandılar bazıları çok şanslı

Ben kucukkuyuyu tavsiye ederim yazlik alacaklara cesme bodrum kalabalik ve pahali mesela, ama kucukkuyu boyle daha az gelismis ve kimsenin bilmedigi bir yer. Eglence mekani vs yok cok kalan sikilabilir ama temiz guzel bir yer. Her hafta pazara giderdik mesela biz kokulu pembe domates almaya annemlerin orada deniz kullanimli bir sitede evleri var. Siteye ozel plaji, sezlongu semsiyesi ve iskelesi var. Havuzu, guvenligi vs var ve her yer zeytin agaci balkondan da denizi goruyorsun gayet guzel. Bende bu yaz oradayim

Aynen oyle birikim sart. Aman o da dogru simdi emlakcilar da bir sey satamiyor mesela hep donemlik. Sans bu isler ya

aynı şeyi düşünüyorum. zaten çalışıyorum beyaz yakayım, bir de kısıtlı tatilimde her sene aynı yere gidip orada da yorulursam sanırım hepten deliririm :)

çocukla gitmek için çok güzel oteller var, o yatırımı oraya bağlamaktansa her sene farklı bir yere ya da her sene Hillside'a çok okayim

İçim sıkıldı yine sabah sabah. Ev bulmamız lazım, arabayı değiştirmemiz lazım. Her şey çok pahalı. Ben bu bebeğe nasıl bir gelecek sunucam. Kötü bir anneyim sanırım.
Hayat zor yaa çalışıyoruz valla anca ev araba alınıyor iki kişi çalışmayla.. Rabbim güüç kuvvet verdim de ne rk kısmeti yle gelir inanıyorum..

Ay benim kaynanada öle.gram faydası yok bana ,annem yardımcı olamıyo özel durumlardan dolayı,gebeliğim zor geçiyo bildiği halde hiç kokmaz bulaşmaz...geçen diyoki ayaz koyalım ismini...ölürmüsün öldürürmüsün de işte kocaya saygıdan ,biz belirledik ismini demekle yetindim napim..

Aynen çocukken giderdik önce temizlik den bulaşık a evin işi bahçenin işi bitmezdi annem hadi yardım edin derdi... Yazlık da şu güzel rv hanımı isen 3 ay gideceksin çocuklarını alıp biz öyledik... Ama şimdi çalışıyoruz nadıl alıp 15 gün gidelim orfafa iş yapalım otel en mantıklısı.. Bide yazlık olunca aidat ları masrafları yok panjur u düştü yok güneş enerjisi canı çatladı tadilatı bitmez 15 gün eve mi bakacaksın deviz e mi gireceksin her sene aynı yete gidince farklı yer bilmiyorsun çocukluk anılarım canlandı.. Oğlum benden çok gezdi valla her sene ayrı bir şehir otel deniz gezme il yapmak yok 1 hafta, tatil olsun iş yapmayım zaten iş temposu zor.. Mali müşavirim muhasebe de sayılar KDV si muhtasar ı Ssk sı yazın bari ayak uzatıp oturayım gemrn yaz gidemedik cpcid vardı bu yaz bebek var 40 ı çıkınca da gidilir mi bilmem zor evdeyız

Hayat zor yaa çalışıyoruz valla anca ev araba alınıyor iki kişi çalışmayla.. Rabbim güüç kuvvet verdim de ne rk kısmeti yle gelir inanıyorum..
Biz onu da alamıyoruz karı koca çalışıyoruz, kaç senelik emek.. ve bir ev alamıyorsun. İnsan üzülüyor.

Bizde altınoluktayız. Ben oraların denizini doğasını ve istanbula yakınlığını seviyorum. Yazlıkçılık da tam bana göre içimde bir emekli var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…