- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.838
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.841
Yani işte biz de epey kararsız bir çift olduğumuzdan, aklına öyle bir fikir geldi ama geri püskürttümİsim bulmak da ne var. Gir Google binlerce isim var. Ben liste yapmıştım beğendiklerimi. Sonra onları eşimle eledik eledik sonra 3-5 isim kaldı birini ben seçtim eşimde beğendi, oldu bittigerçi ikimizde kararsız Olduğumuz için bu süreç bayağa uzadı ama
2 hafta ömce çok kötü hastalandım 5 gün ayağa kalkamadım halsizlik ten kocam denen ilgilenmeyi bırak kardeşiyle uğraşıp durdu birgün birşey yiyemedim açlıktan baygınlık geçirecek hale geldim mutfağa giremediğimden dışardan yemek söyledim demediğini bırakmadı dolapta bişey yok mu diye. O günden sonra bu çocuk üzerinde en ufak hak iddia etmesine müsaade etmeyeceğim ki kaynana da ağzını açarsa payını alacak o kadar doldum şimdiye kadar saygısızlık etmemek için sustum duymazdan geldimİyi de ona ne ki? Eşinle öyle anlaşmışsınız, o ne karışıyor? Kura çekecekmiş bak bak. Az ötede oynasın, çok kızıyorum isme karışan ailelere. İsim konusunda babanın söz hakkı 1se annenin 10dur. Kayınvalide dış kapının mandalı kusura bakmasın. Onların söz söyleme hakkı bile yok.
Bende tuttu o tez ama tutmayan arkadaşlar da var. Yani ne desek boşKızlar kuzenim İcin bısey sormak istiyorum deneyimli anne adayları ıkılı teste bthcg 126.7 mom 1. 22 cıkmıs 50 uzerı kız vs diyorlar cinsıyet İcin cok merak ediyor acaba bu sekılde olup tesaduf eseri cinsıyet tahmini dpgru cıkan oldumu, yada bu sefere gore sizce nedir, tskler herkese
Çeşme’de. Bu sene bütün yazı orda geçirdik neredeyse. Pandemide rahat ettik. Güzel oluyor gerçekten. Gönlüne göre alırsın inşallah.Yazlik nerde? Uc seneye toparlamis oluyoruz tum odemeleri sonra ben de yazlik istiyorum onden annemlerle cocugu salarim kendim de islerimi ayarlar persembeden kacarim diye planlar yapiyorum. Yazlikcilik kazanacak
Onu dedim sonra gözü döndü ipek koymak istiyorum dedim direkAaa ne münasebet. Bu konuyu açtırma bile. Biz eşimle anlaştık ilk bebeği o koydu ikinci bebeği ben koyacağım de gitsin sert ve net bi şekilde. Hatta acilen bi isim belirle, benim bebeğimin adı zaten belli ki x olacak de kapat konuyu. Senin kv kesin kendi adı konulsun istiyordur derdi odur
Odunun biriyle evliyim malesef ama dışardan bakan imrenerek bakıyor kimse bilmiyor içini tabi dışarıya birşey belli etmediğim için ama onda da hata benim en ufak şeyde ortalığı velveleye vermek gerekiyor yoksa çekinme kalmıyor kimsedeSen yine de canını sıkma,ben ismi belirledim size de sürpriz olacak de kura falan saçma yani ama ben bu tür olaylarda eş desteğini çok önemsiyorum eşin anlayışlı olmalı bence
Yazlık bana hep daha fazla iş hatırlatıyor. Çocukluk döneminden öyle yer edinmiş bendeYazlik nerde? Uc seneye toparlamis oluyoruz tum odemeleri sonra ben de yazlik istiyorum onden annemlerle cocugu salarim kendim de islerimi ayarlar persembeden kacarim diye planlar yapiyorum. Yazlikcilik kazanacak
Evet malesef ticaret öyle elime bir yerden para geçti hemen ticarete atılayım kazanayım gibi bir şey değil. Olumsuz bi durumda en azından kendini döndürebilecek birikim şart. Alım satım işleri de dönemlik işler aslında kimi zaman çok kazanıp kimi zaman az kazanıyorlar ama son zamanlarda ciddi kazandılarTicaret kesinlikle cok zordur bir de biz strese o konuda cok dayanikli degiliz. Cunku acigi kapaticak, satip bu ayi kapatalim diyebilecegimiz bir tasinmaz daha yok. Ozel sektor kurumsaldaysan guzel kolay kolay isten cikarilmak yok maasin gunun de yatiyor. Ama orada da enflasyona gore aldigin maas yonetici de olsan kus kadar kaliyor alim gucu bitti cunkuzaten kurumsalda degilsen belki sende biliyorsundur ozel okullarin durumunu tam bir rezalet maasini bile alamayan cok arkadasim var benim de part time a gecmemin en buyuk sebebiydi biliyorum su zamanda odeyemeyecek cunku. Esimin babasi da yurt disinda 4 5 yil once exchange doviz bozdurma gibi bir sey acmisti kapatti. Restaurant acti batti simdi pansiyon otel isinde koronadan dolayi o da kapali Allah bilir ne durumda kimsenin sormaya gucu kalmadi artik napiyosun demeye en iyisi alim satim, emlakcilik oyle bir is yapmak gerekirdi ozellikle gectigimiz yaz emlakcilar inanilmaz kazandi
Yazlik nerde? Uc seneye toparlamis oluyoruz tum odemeleri sonra ben de yazlik istiyorum onden annemlerle cocugu salarim kendim de islerimi ayarlar persembeden kacarim diye planlar yapiyorum. Yazlikcilik kazanacak
Evet malesef ticaret öyle elime bir yerden para geçti hemen ticarete atılayım kazanayım gibi bir şey değil. Olumsuz bi durumda en azından kendini döndürebilecek birikim şart. Alım satım işleri de dönemlik işler aslında kimi zaman çok kazanıp kimi zaman az kazanıyorlar ama son zamanlarda ciddi kazandılarbazıları çok şanslı
Yazlık bana hep daha fazla iş hatırlatıyor. Çocukluk döneminden öyle yer edinmiş bendeeskiden hep giderdik, annem bir hafta evi temizlemekle uğraşırdı. Biz abimle denize girer çıkar acıktıııık diye giderdik yemek hazırlardı. Akşam mangal telaşı, misafirler vs. iş hiç bitmezdi bizimkilerde. Babam da bahçe işlerine adardı kendini. O yüzden yazlığımız olursa bi gün diye çok korkuyorum
Olsun canım ya iyi olduğunu bilmek bile yetiyorÇ
Çıktım kuzu ama bacağıyla kapamış göstermedi 2 hafta sonra tekrar çağirdı
Hayat zor yaa çalışıyoruz valla anca ev araba alınıyor iki kişi çalışmayla.. Rabbim güüç kuvvet verdim de ne rk kısmeti yle gelir inanıyorum..İçim sıkıldı yine sabah sabah. Ev bulmamız lazım, arabayı değiştirmemiz lazım. Her şey çok pahalı. Ben bu bebeğe nasıl bir gelecek sunucam. Kötü bir anneyim sanırım.
Ay benim kaynanada öle.gram faydası yok bana ,annem yardımcı olamıyo özel durumlardan dolayı,gebeliğim zor geçiyo bildiği halde hiç kokmaz bulaşmaz...geçen diyoki ayaz koyalım ismini...ölürmüsün öldürürmüsün de işte kocaya saygıdan ,biz belirledik ismini demekle yetindim napim..Şimdi cinsiyetler öğrenildi isim kavgaları başlıyor. Dün kaynanam deli etti beni o kadar doldum ki ağzıma geleni söyleyesim geldi evde arkadaşlar vardı susmak zorunda kaldım. Eşimle anlaşmıştık ilk çocuk erkek olursa eşim kız olursa ben ismini koyacaktım ikinci olunca da kim koymamışsa o ismini koyacak diye. İlk çocuğum erkek oldu eşim koydu ismini. Bu kez de isim hakkı benim. Dün de kaynanam kura çekelim falan demeye başladı görüntülü konuşurken hayır ben koyacağım çocuğumun adını kuraya bırakamam dedim bencillik yapıyorsun dedi bana. O kadar zoruma gitti ki. Oğlu melek sanki zor zamanlarımda hiç yanımda olmaz herşeyimi burnumdan getirir benim yerimde olan birisi ikinci çocuğu kesinlikle istemez ben çocuğum kardeşsiz kalmasın diye tekrar çocuk istedim gelmiş bana bencil diyor. Bi daha isim konusunu açarlarsa ne var ne yok ağzıma geleni söyleyeceğim
Aynen çocukken giderdik önce temizlik den bulaşık a evin işi bahçenin işi bitmezdi annem hadi yardım edin derdi... Yazlık da şu güzel rv hanımı isen 3 ay gideceksin çocuklarını alıp biz öyledik... Ama şimdi çalışıyoruz nadıl alıp 15 gün gidelim orfafa iş yapalım otel en mantıklısı.. Bide yazlık olunca aidat ları masrafları yok panjur u düştü yok güneş enerjisi canı çatladı tadilatı bitmez 15 gün eve mi bakacaksın deviz e mi gireceksin her sene aynı yete gidince farklı yer bilmiyorsun çocukluk anılarım canlandı.. Oğlum benden çok gezdi valla her sene ayrı bir şehir otel deniz gezme il yapmak yok 1 hafta, tatil olsun iş yapmayım zaten iş temposu zor.. Mali müşavirim muhasebe de sayılar KDV si muhtasar ı Ssk sı yazın bari ayak uzatıp oturayım gemrn yaz gidemedik cpcid vardı bu yaz bebek var 40 ı çıkınca da gidilir mi bilmem zor evdeyızaynı şeyi düşünüyorum. zaten çalışıyorum beyaz yakayım, bir de kısıtlı tatilimde her sene aynı yere gidip orada da yorulursam sanırım hepten deliririm :)
çocukla gitmek için çok güzel oteller var, o yatırımı oraya bağlamaktansa her sene farklı bir yere ya da her sene Hillside'a çok okayim
Biz onu da alamıyoruzHayat zor yaa çalışıyoruz valla anca ev araba alınıyor iki kişi çalışmayla.. Rabbim güüç kuvvet verdim de ne rk kısmeti yle gelir inanıyorum..
Bizde altınoluktayız. Ben oraların denizini doğasını ve istanbula yakınlığını seviyorum. Yazlıkçılık da tam bana göre içimde bir emekli var benceBen kucukkuyuyu tavsiye ederim yazlik alacaklaracesme bodrum kalabalik ve pahali mesela, ama kucukkuyu boyle daha az gelismis ve kimsenin bilmedigi bir yer. Eglence mekani vs yok cok kalan sikilabilir ama temiz guzel bir yer. Her hafta pazara giderdik mesela biz kokulu pembe domates almaya annemlerin orada deniz kullanimli bir sitede evleri var. Siteye ozel plaji, sezlongu semsiyesi ve iskelesi var. Havuzu, guvenligi vs var ve her yer zeytin agaci balkondan da denizi goruyorsun gayet guzel. Bende bu yaz oradayim
Bebek kısmeti yle gelir inşallahBiz onu da alamıyoruzkarı koca çalışıyoruz, kaç senelik emek.. ve bir ev alamıyorsun. İnsan üzülüyor.
İnşallah canım da pek inanmıyorum öyle şeylere. Her bebek kısmetiyle gelseydi dünyada aç bebek olmazdıBebek kısmeti yle gelir inşallah
Ayvalık da çok güzel ..Bizde altınoluktayız. Ben oraların denizini doğasını ve istanbula yakınlığını seviyorum. Yazlıkçılık da tam bana göre içimde bir emekli var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?