2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne hissediyorsun peki?

Gösterir bence. Göstermezse de ceza olarak pastanın tadına baktırtma

ben en başından beri erkek hissediyordum ama sanki son zamanlarda kıza evrildim biraz.
Gösteriiiir doktor bi şekilde bakıyor göstermeyenlere bi yarım saate tekrar gel diyo bizim doktor öyle yapıyormuş yani bizimki hiç yormadı bacaklar açık yatıyordu senin de öyle olur insallah canımmm

valla içten içe kız istiyorum ne yalan söyliyim, eşim de öyle.. ama hayırlısı artık..
Benim eşim de kız erkek hiç farketmez diyordu. Hatta kız çocuklarını daha çok sever. Ama içinde yatan hep bi erkek çocuk özlemi varmış. Kendi çocukluğunda ailesi çok yoğun çalıştığı için hep yalnız kalmış o yüzden sanki o eksikliği oğluyla giderebilecekmiş gibi hissediyor. Kız olduğunu öğrendikten sonra çok sevindi ama şimdi ikinci çocuğumuz da belki erkek olur falan diyor arada bu da beni üzüyor biraz çünkü hep tek çocuk yeter falan diyordum o da onaylıyordu. Benim için cinsiyet önemli olmadığı için bu düşüncelere üzülüyorum.

Tek çocuk yeter mi gerçekten bence paylaşmayı öğrenmesi açısından kardeş şart

Kizlar kombi bozulduğu zaman kiracı mi karşılıyor ev sahibi mi? Bizim kombi bozuldu galiba kombi parasi da vermek istemiyorum. Taşınalı 9 ay falan oldu

Kötü gelin olacak adımız o olacak bu gidişle

Benim eşim de bu erkek olursa bi tane de yaparız, kızı bulana kadar devam diyor
Kizlar kombi bozulduğu zaman kiracı mi karşılıyor ev sahibi mi? Bizim kombi bozuldu galiba kombi parasi da vermek istemiyorum. Taşınalı 9 ay falan oldu
bizim kombide de bi sıkıntı olmuştu geçen yıl, ev sahibi kiradan düştü. böyle olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla.

Bizde altınoluktayız. Ben oraların denizini doğasını ve istanbula yakınlığını seviyorum. Yazlıkçılık da tam bana göre içimde bir emekli var bence

Bende seviyorum yazligi, ilerde yazligim da olsun isterim ama buyuk olmasin herkes kalmaya geliyor cunku oyle cok zahmetli bir de o sitede anahtarini guvendigin komsuna ya da guvenlige birakiyorsun sen gelmeden evini temizliyor ablalar gelince parasini oduyorsun temiz eve gidiliyor altinoluk da cok guzel aksamlari biz oraya geliyorduk daha hareketli diye altinoluk anfide konserler olurdu, amfinin yukarsinda bir cay bahcesi vardi oraya giderdik kucukkuyuda da koyler var zeus altari, adatepe, yesilyurt surekli belki gitmek sikici ama yazlikcilik guzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…