2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende inanılmaz memnundum hala da duruyor . Çok kaliteliymiş ve kullanımı çok rahat. Birde herşeyini çıkarıp makinede yıkıyordum ben.ama yenisini alsam mı diye de bakıyorum arada arabalara

Kötü gelin olacak adımız o olacak bu gidişle
Aman sanki iyi gelinizde,boşver..
Ayrıca şu isim olayında ben kocamda bile hak görmüyorum.hak görmüyorum ama tabiki ortak beğendiğimiz ismi koyarım saygı bakımından.anne olmak gerçekten çok zor.onca sıkıntıyı çekiyorsun.hele kayıplar yaşayan bir kadınsanız benim gibi , 3yılım sürekli kanama iğne hastane kusma ameliyat kürtaj vs ile geçti.gebeliğimdede sıkıntılı süreçler yaşadım.buyüzden isim konusunu kimseye hak görmüyorum.

Hangi hastane merak ettim

Bence öğrenirsin. Bizi çok uğraştırdı bebek, bir sağa bir sola dön derken yarım saatin sonunda gösterdi. Doktordan rica edersen bence uğraşır tabi doktordan doktora da değişir. Bazı bebekler 10.haftada gösteriyor dedi hatta

Bu arada isim konusunda da eliz ismi hep aklımda. Yani başka isim düşünemiyoruz nedense eliz veya eliz naz arasında kaldım. Nehir de hoşuma gidiyor

Temmuzda basvurduk .Evet ayneb öyle bir surec genelde insanlar aklından geçirir hep bu konuyu aka eyleme gecirmekte zor bi karar sonucta benim esimde benim gibi dusundugu icin hic sorun yasamadik kendimizi direkt sosyal hizmetlerde bulduk ama cok zor bi surec ztn ki oyle olsun cocuklar pazardan elma alir gibi verilmesin bu cok guzel bir sey bi cocuga hayat veriyolar cok guvenmeleri lazim bi cok testten gectik. Bakalim hayirlisi ins nasip olur

bibalprensesi cnm emin ol erkek olsaydı ,ikincide kız olsun isterdi.
Bu bütün insanların özünde var olmayanı arzu etmek.kiminde daha az kiminde daha çok.
Bi kızı olsun ,aşk yaşamaya başlasınlar baba kız ,ikincide kız olsun fena olmaz der.
Eşim iki çocuk yeter der hep.
İlki kız ,şimdiki erkek nasipse.
3.nün kız olcağını bilsem ,üçüncüyüde isterim diyo.ben de bi tık daha fazla kızcıyım ama Allah hepsine önce sağlık versin en en en önemlisi o.
Eşine kızma , doğal yaradılış gereği bir düşünce bu ,asla kötü niyet yoktur emin ol.

Benim bebek cok uslu galiba hep ayni pozisyonda yatiyordu ne saga dondu ne sola hic ugrastirmadi bizi bundan onceki ultrasonlarda da hep oyleydi. Ismi duru olsun sakin, guzel bir kiz oldum diyordum ama fazla sakin galiba bu haldeyken bile doktor %80 kiz dedi her yerini gosteriyordu halbuki artik haftaya gideriz sanirim ben zor sabrediyorum gormemeye

Ben de haftaya gidecektim ama malum karantina beklemek zorundayım doktorum çok şaşıracak bu kadar ara vermedim hiç

Bana da hic karismadilar isim konusunda aslinda bir iki oneri sundu kayinvalidem ama ben yok begenmedim filan diyip konuyu kapattim Duru ya da Bade dedim esime sadece, bade farsca oldugundan dolayi eledi tek secenekle devam ediyoruz

Yaa bebek dönmedi ben döndüm sağa sola kaç kere sanırım bizimki de uslu olacak sen ismini duru koyarsan tam sakin olur evet benimki de bacak arasını görmeseymiş yüzde 70 kız diyecekmiş Haftaya netleşir ama Beni de gittiğimde 2 hafta sonra kontrol var diye çağırdı şaşırdım

Ben de haftaya gidecektim ama malum karantina beklemek zorundayım doktorum çok şaşıracak bu kadar ara vermedim hiç

Haha az kaldi ya nerdeyse bir hafta olacak sanirim karantinaya gireli, hemen gecsin zaman insallah bana bir ay sonra gel dedi ama haftaya cuma 21 gun oluyor daha da bekleyemem bir gormem lazim bir de fitilim inanilmaz iyi geldi ya bitmek uzere hic akintim kalmadi, sadece bebege zarari olmus mudur diye arada kuruntu yapiyorum

Ben hic hareket etmedim ayni oldugum yerde kaldim, ikili de 20 dakika bile surmemistir belki hatta sordum kipirdamiyor galiba hic dedim esnedigini gosterdi bir kere, bir kere de eli ayagi hareket ediyordu. Uyuyor mu surekli napiyor

Ben hic hareket etmedim ayni oldugum yerde kaldim, ikili de 20 dakika bile surmemistir belki hatta sordum kipirdamiyor galiba hic dedim esnedigini gosterdi bir kere, bir kere de eli ayagi hareket ediyordu. Uyuyor mu surekli napiyor
Birdaha gittiğinde çikolata ye vişne suyu iç. Biraz bebek hareketlensin Sen sağa sola dönüp yatarsan da hareket eder onu da deneyebilirsiniz

Ben de 4 Aralık’ta gidicem karantinam 10 gün sonra bitecek.Enfeksiyon için mi kullandın fitili?

Sanırım günün %80 i uyuyarak geçiriyormuş bebekler ben de her gittiğimde hareketsiz duruyor bi kere kafasını sallarken gördüm bir kez de kolunu kaldırırken yavrum bebekler anne karnında zıplıyormuş sen neden bu kadar sakinsin diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…