- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.881
Yaz gelsin istedim şimdiden... bizim ilerideki hedefimiz Foça. Çok beğeniyoruz eşimle.
ben de çok seviyorum Foça'yı eskiyi özellikle ❤Yaz gelsin istedim şimdiden... bizim ilerideki hedefimiz Foça. Çok beğeniyoruz eşimle.
Ev sahibi karşılar canımKizlar kombi bozulduğu zaman kiracı mi karşılıyor ev sahibi mi? Bizim kombi bozuldu galiba kombi parasi da vermek istemiyorum. Taşınalı 9 ay falan oldu
Bende inanılmaz memnundum hala da duruyor . Çok kaliteliymiş ve kullanımı çok rahat. Birde herşeyini çıkarıp makinede yıkıyordum ben.ama yenisini alsam mı diye de bakıyorum arada arabalaraTravel sistem Bebek arabalari yerine üzerine puset yerleştirilebilen paston arabalara baksaniz kabin tipleri evet küçük olabilir ama üzerine puset yerleştirilen Chicco Bebek arabasını kızımda 4 yaşına kadar kullandım şimdi ikinciyede nasipse aynı arabayi kullanacağım eğer dağ bayır kar kış gezmeyecekseniz paston pusetlerde çok güzel iş görüyor bizimkini tepe tepe kullandık şimdi sadece tekerlerine ufak bı bakımla ikinci bebeğe yeni gibi olacak eminim bütün kiliflarida çıkıp yıkanıyor zaten
Aman sanki iyi gelinizde,boşver..Kötü gelin olacak adımız o olacak bu gidişle
Hangi hastane merak ettimDoktor monitorden görüp sancı geldi 3 deyince ıkın diyor,arkadaşımda ıkınıyor.ama hastane izmirin en iyi hastanesi ,belki etkisi vardır bu durumun..zaten epiduralli olan doğumlarda,epidural ekibinin çok iyi olması gerektiğini duymuştum.extra donanımlı bir işlemmiş yani spinalden farklı.epidurali iyi uygulayabilmek önemliymiş yoksa işe yaramazmış.
Bence öğrenirsin. Bizi çok uğraştırdı bebek, bir sağa bir sola dön derken yarım saatin sonunda gösterdi.ben yarın cinsiyet öğreneceğim diye bi pasta yaptırmak istiyorum, bir de balon alırım diye düşünüyorum ama çocuğum göstermezse pasta siparişini bugünden boşa vermiş olacağım, kafam çok karıştı
KentHangi hastane merak ettim
Temmuzda basvurduk .Evet ayneb öyle bir surec genelde insanlar aklından geçirir hep bu konuyu aka eyleme gecirmekte zor bi karar sonucta benim esimde benim gibi dusundugu icin hic sorun yasamadik kendimizi direkt sosyal hizmetlerde bulduk ama cok zor bi surec ztn ki oyle olsun cocuklar pazardan elma alir gibi verilmesin bu cok guzel bir sey bi cocuga hayat veriyolar cok guvenmeleri lazim bi cok testten gectik. Bakalim hayirlisi ins nasip olurNe güzel ya. Ne zaman başvurmuştunuz? Bende aslında uzun zaman hamile kalamayınca gündemime almaya başlamıştım bu konuyu. Aslında benim hep aklımda da kalbimde de vardı da eşimi ikna edemiyordum. Araştırdığım da hep çok uzun sürüyor, çok zorlu bir süreç gibi bahsediliyordu
Bence öğrenirsin. Bizi çok uğraştırdı bebek, bir sağa bir sola dön derken yarım saatin sonunda gösterdi.Doktordan rica edersen bence uğraşır tabi doktordan doktora da değişir. Bazı bebekler 10.haftada gösteriyor dedi hatta
Ben de haftaya gidecektim ama malum karantina beklemek zorundayımBenim bebek cok uslu galiba hep ayni pozisyonda yatiyordu ne saga dondu ne sola hic ugrastirmadi bizibundan onceki ultrasonlarda da hep oyleydi. Ismi duru olsun sakin, guzel bir kiz oldum diyordum ama fazla sakin galiba bu haldeyken bile doktor %80 kiz dedi her yerini gosteriyordu halbuki artik haftaya gideriz sanirim ben zor sabrediyorum gormemeye
Şampiyonlar Ligi elemesi mi bu ya neyin kurasını çekiyor? Hiç "hayır ben koyacağım" diye itiraz etmeyin, "benden başka birisi niye koysun ki?" diye itiraz edin, saçmalığa koş. Kendisi istiyorsa yeni çocuklar yapabilir.
Yaa bebek dönmedi ben döndüm sağa sola kaç kereBenim bebek cok uslu galiba hep ayni pozisyonda yatiyordu ne saga dondu ne sola hic ugrastirmadi bizibundan onceki ultrasonlarda da hep oyleydi. Ismi duru olsun sakin, guzel bir kiz oldum diyordum ama fazla sakin galiba bu haldeyken bile doktor %80 kiz dedi her yerini gosteriyordu halbuki artik haftaya gideriz sanirim ben zor sabrediyorum gormemeye
Ben de haftaya gidecektim ama malum karantina beklemek zorundayımdoktorum çok şaşıracak bu kadar ara vermedim hiç
Yaa bebek dönmedi ben döndüm sağa sola kaç keresanırım bizimki de uslu olacak sen ismini duru koyarsan tam sakin olur evet benimki de bacak arasını görmeseymiş yüzde 70 kız diyecekmiş Haftaya netleşir ama Beni de gittiğimde 2 hafta sonra kontrol var diye çağırdı şaşırdım
Birdaha gittiğinde çikolata ye vişne suyu iç. Biraz bebek hareketlensinBen hic hareket etmedim ayni oldugum yerde kaldim, ikili de 20 dakika bile surmemistir belkihatta sordum kipirdamiyor galiba hic dedim esnedigini gosterdi bir kere, bir kere de eli ayagi hareket ediyordu. Uyuyor mu surekli napiyor
Ben de 4 Aralık’ta gidicem karantinam 10 gün sonra bitecek.Enfeksiyon için mi kullandın fitili?Haha az kaldi ya nerdeyse bir hafta olacak sanirim karantinaya gireli, hemen gecsin zaman insallahbana bir ay sonra gel dedi ama haftaya cuma 21 gun oluyor daha da bekleyemem bir gormem lazim bir de fitilim inanilmaz iyi geldi ya bitmek uzere hic akintim kalmadi, sadece bebege zarari olmus mudur diye arada kuruntu yapiyorum
Sanırım günün %80 i uyuyarak geçiriyormuş bebeklerBen hic hareket etmedim ayni oldugum yerde kaldim, ikili de 20 dakika bile surmemistir belkihatta sordum kipirdamiyor galiba hic dedim esnedigini gosterdi bir kere, bir kere de eli ayagi hareket ediyordu. Uyuyor mu surekli napiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?