2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim 20 senem fln oralarda geçti artık çok kalabalık geliyor.. Adatepe zeus altarı en sevdiğim yerdi 2 senedir uğramıyorum kalabalıktan üşeniyorum. Haftasonları assos tarafında oluyoruz genellikle. Akşamları Küçükkuyuya geliyoruz bazen sakinlik için. Yengeç restaurant favorimizdir mesela ay 2 ay önce döndüm ama gidesim geldi

Bana da hic karismadilar isim konusunda aslinda bir iki oneri sundu kayinvalidem ama ben yok begenmedim filan diyip konuyu kapattim Duru ya da Bade dedim esime sadece, bade farsca oldugundan dolayi eledi tek secenekle devam ediyoruz

ben daha bu haftasonu söyledim, o yüzden biz isim konusuna gelene kadar bebek doğmuş olur, nüfus kağıdı da çıkmış olur sanırım
duru çok tatlı bi isim bence

Yengece bayılırım bu arada. Canım çekti

Bende isim konusuna kimseyi karıştırmıyorum. Oğlumda şöyle bir şey oldu; ismi belirledik çok da beğendik uras tekme attı uras uyuyor urasın odası vs. Kaynana demez mi en sevdiğim isim uras çok beğeniyorum sevdiğini bilseydim koymazdım ama kalbi temizmiş iş işten geçmişti.

önce aşırı sevindiler sonra 3 aylık oldu deyince çeneler yere düştü
ama senden de bu beklenirdi zaten diye uzatmadılar, allahtan çok büyük bekelntileir yok benden
En iyisini yaptın 3 ay boyunca ye kızım onu da ye bunu da ye baskısı olmadı en azından bende 10 haftalıkken söylemiştim anlık bir şok yaşadılar. Daha iyi oluyor heyecanı kaybetmemek lazım

Bizim ev sahibi ben ödemem kombi masrafını diyormuş. Sizde nasıl oluyor? Kombi bakımı yaptırdı mi bilmiyoruz ama taşınalı 9 ay oldu siz yaptirin ben ödemem diyor. Ödemek zorunda mı sonuçta demisbas bu belki icinden parca degisimi falan olacaktır neden ben odeyim ki

Ben de 4 Aralık’ta gidicem karantinam 10 gün sonra bitecek.Enfeksiyon için mi kullandın fitili?

Olsun az kalmis cabucak gecsin insallah saglik ocaginda enfeksiyon cikmisti ama yanlis ornek vermisim. Idrarin basi ve sonu verilmezmis bir de sterilize mendil va de yoktu. Acibadem de her seye baktik suruntu bile aldi akintimdan hic enfeksiyon cikmadi ama doktor akinti icin kullan demisti o zaman. Sonucu attim sonuclarin cok iyi bi sey yok ama fitil bitene kadar kullan sen yine dedi, hic akintim kalmadi suan cok iyi oldu

Aynen bende oyle diyorum

Çok iyi olmuş yaptırdığın ben gebeliğin başında yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama su tüketmiyorum maalesef o testi tekrarlamak istiyorum

Bende 6 senedir ordayim her sene gitmek sikici ama yinede bayramlarda oteller cok kalabalik ve pahaliyken cok iyi geliyor Yengec bir de Alp Balik Assos da cok guzel kadirga koyu filan keske yaz gelse bir an once

Çok iyi olmuş yaptırdığın ben gebeliğin başında yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama su tüketmiyorum maalesef o testi tekrarlamak istiyorum

Bol bol icmeye calis canim ya su onemli gercekten idrar testini bende yaptirmistim temizdi iste saglik ocaginin sayesinde bir daha yaptirdik

Hahaha ben hala söylemedim, kaç aylık oluyor simdi 13 hafta

işte 3 ay bitti, yarından itibaren 14. haftaya giriyorum
sonra nedenini açıklayınca hak verdiler ama, olumsuz bir şey olsa hep birlikte travma yaşamayalım istedim dedim onlara da mantıklı geldi...

En iyisini yaptın 3 ay boyunca ye kızım onu da ye bunu da ye baskısı olmadı en azından bende 10 haftalıkken söylemiştim anlık bir şok yaşadılar. Daha iyi oluyor heyecanı kaybetmemek lazım

valla ya, zaten söylediğim haftadan itibaren eve yemekler yağmaya başladı ama işime de geldi, bu ara iş çok yoğun kalkıp yemek yapacak fırsatım olmuyor...

şu balık işini çözemedim bi, pandemide balık pazarına girmeden taze balığa ulaşım çok zormuş

2 sene filan bekleyenler var sizin nispeten çabuk olmuş maşallah. Eşin de senin gibi düşünüyorsa ne şanslısın. İnşallah tüm süreç sorunsuz gider, yavrunuz size hemen uyum sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…