- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.901
Benim 20 senem fln oralarda geçti artık çok kalabalık geliyor.. Adatepe zeus altarı en sevdiğim yerdi 2 senedir uğramıyorum kalabalıktan üşeniyorum. Haftasonları assos tarafında oluyoruz genellikle. Akşamları Küçükkuyuya geliyoruz bazen sakinlik için. Yengeç restaurant favorimizdir meselaBende seviyorum yazligi, ilerde yazligim da olsun isterim ama buyuk olmasin herkes kalmaya geliyor cunku oyle cok zahmetlibir de o sitede anahtarini guvendigin komsuna ya da guvenlige birakiyorsun sen gelmeden evini temizliyor ablalar gelince parasini oduyorsun temiz eve gidiliyor altinoluk da cok guzel aksamlari biz oraya geliyorduk daha hareketli diye altinoluk anfide konserler olurdu, amfinin yukarsinda bir cay bahcesi vardi oraya giderdik kucukkuyuda da koyler var zeus altari, adatepe, yesilyurt surekli belki gitmek sikici ama yazlikcilik guzel ya
Bulantım olmuyor ama kusma var daha ara araAaa geçmedi mi bulantıların?
ayyyy ben de çok seviyoruum eski foça
Tam kafa dinlemedik kasaba benceben de çok seviyorum Foça'yı eskiyi özellikle ❤
Bana da hic karismadilar isim konusunda aslinda bir iki oneri sundu kayinvalidem ama ben yok begenmedim filan diyip konuyu kapattimDuru ya da Bade dedim esime sadece, bade farsca oldugundan dolayi eledi tek secenekle devam ediyoruz
Yengece bayılırım bu arada. Canım çektiBenim 20 senem fln oralarda geçti artık çok kalabalık geliyor.. Adatepe zeus altarı en sevdiğim yerdi 2 senedir uğramıyorum kalabalıktan üşeniyorum. Haftasonları assos tarafında oluyoruz genellikle. Akşamları Küçükkuyuya geliyoruz bazen sakinlik için. Yengeç restaurant favorimizdir meselaay 2 ay önce döndüm ama gidesim geldi
Ne tepki verdilerben daha bu haftasonu söyledim, o yüzden biz isim konusuna gelene kadar bebek doğmuş olur, nüfus kağıdı da çıkmış olur sanırım
duru çok tatlı bi isim bence
Ne tepki verdiler
En iyisini yaptın 3 ay boyunca ye kızım onu da ye bunu da ye baskısı olmadı en azındanönce aşırı sevindiler sonra 3 aylık oldu deyince çeneler yere düştü
ama senden de bu beklenirdi zaten diye uzatmadılar, allahtan çok büyük bekelntileir yok benden
Ben de 4 Aralık’ta gidicem karantinam 10 gün sonra bitecek.Enfeksiyon için mi kullandın fitili?
Sanırım günün %80 i uyuyarak geçiriyormuş bebeklerben de her gittiğimde hareketsiz duruyor bi kere kafasını sallarken gördüm bir kez de kolunu kaldırırken yavrum bebekler anne karnında zıplıyormuş sen neden bu kadar sakinsin diyorum hep
Çok iyi olmuş yaptırdığın ben gebeliğin başında yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama su tüketmiyorum maalesef o testi tekrarlamak istiyorumOlsun az kalmis cabucak gecsin insallahsaglik ocaginda enfeksiyon cikmisti ama yanlis ornek vermisim. Idrarin basi ve sonu verilmezmis bir de sterilize mendil va de yoktu. Acibadem de her seye baktik suruntu bile aldi akintimdan hic enfeksiyon cikmadi ama doktor akinti icin kullan demisti o zaman. Sonucu attim sonuclarin cok iyi bi sey yok ama fitil bitene kadar kullan sen yine dedi, hic akintim kalmadi suan cok iyi oldu
Hahaha ben hala söylemedim,önce aşırı sevindiler sonra 3 aylık oldu deyince çeneler yere düştü
ama senden de bu beklenirdi zaten diye uzatmadılar, allahtan çok büyük bekelntileir yok benden
Benim 20 senem fln oralarda geçti artık çok kalabalık geliyor.. Adatepe zeus altarı en sevdiğim yerdi 2 senedir uğramıyorum kalabalıktan üşeniyorum. Haftasonları assos tarafında oluyoruz genellikle. Akşamları Küçükkuyuya geliyoruz bazen sakinlik için. Yengeç restaurant favorimizdir meselaay 2 ay önce döndüm ama gidesim geldi
Çok iyi olmuş yaptırdığın ben gebeliğin başında yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama su tüketmiyorum maalesef o testi tekrarlamak istiyorum
ben daha bu haftasonu söyledim, o yüzden biz isim konusuna gelene kadar bebek doğmuş olur, nüfus kağıdı da çıkmış olur sanırım
duru çok tatlı bi isim bence
Hahaha ben hala söylemedim,kaç aylık oluyor simdi 13 hafta
En iyisini yaptın 3 ay boyunca ye kızım onu da ye bunu da ye baskısı olmadı en azındanbende 10 haftalıkken söylemiştim anlık bir şok yaşadılar. Daha iyi oluyor heyecanı kaybetmemek lazım
2 sene filan bekleyenler var sizin nispeten çabuk olmuş maşallah. Eşin de senin gibi düşünüyorsa ne şanslısın. İnşallah tüm süreç sorunsuz gider, yavrunuz size hemen uyum sağlarTemmuzda basvurduk .Evet ayneb öyle bir surec genelde insanlar aklından geçirir hep bu konuyu aka eyleme gecirmekte zor bi karar sonucta benim esimde benim gibi dusundugu icin hic sorun yasamadik kendimizi direkt sosyal hizmetlerde bulduk ama cok zor bi surec ztn ki oyle olsun cocuklar pazardan elma alir gibi verilmesin bu cok guzel bir sey bi cocuga hayat veriyolar cok guvenmeleri lazim bi cok testten gectik. Bakalim hayirlisi ins nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?