2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ben hangi baligi yiyecegimi tam bilmiyorum. Getirden somon soyluyorum, haftada bir bir gun de dardeniada limonlu mezgit schinitzelimi gidip yiyorum 2 gun boyle besleniyorum

hep tek çocuk istiyordum, eşim 2 çocuk istiyor ama son zamanlarda o da tek çocuk iyidir diyordu. Kızdan sonra böyle demesi ilginç geldi aslında
Bence fazla hassas düşünüyorsun Dr randevusundan kapıyı hızla çarpıp gidenleri erkekleri duydum kızı olacağını öğrendiği için.Eşinin içinde de öyle bir istek vardır ama eminim kızını görünce her şeyi unutacak

Ben hangi baligi yiyecegimi tam bilmiyorum. Getirden somon soyluyorum, haftada bir bir gun de dardeniada limonlu mezgit schinitzelimi gidip yiyorum 2 gun boyle besleniyorum

offf dardenia'yı çok özlediiiiim, ofise söylerdim hep - bize yakın getiren yok çok üzülüyorum
somon en iyi alternatif, bir de sardalya çok iyi sanırım omega açısından :)

Kizlar kombi bozulduğu zaman kiracı mi karşılıyor ev sahibi mi? Bizim kombi bozuldu galiba kombi parasi da vermek istemiyorum. Taşınalı 9 ay falan oldu
Ben ev sahibi karsilar diye biliyorum kombi demirbastir. Bizim kiradaki evde kombi ile ilgili bir servisin gelip ilgilenmesi gerekiyordu biz karsilamistik.

offf dardenia'yı çok özlediiiiim, ofise söylerdim hep - bize yakın getiren yok çok üzülüyorum
somon en iyi alternatif, bir de sardalya çok iyi sanırım omega açısından :)

Dardenia kapatmis hep suan sadece bati atasehirde var galiba biz oraya gidiyoruz sardalya hic yemedim bak ona da bir bakiyim

Benim de tam dusundugum bu temzilik isi iyi bir organizasyonla cok az paraya bakar. Benim yillik izin anca 20-30 gun kadar tum yaz cocugum ankara da tikili kalmasin ananne dedeyle yazlikta oyalansin isterim.

Kizlar iyi akşamlar mesajlari okuyamadım umarım herkes iyidir. Bugün yeniden doktora gittim ense kalınlığı daha da artmıştı burun kemiği var risk 560 da bir çıktı gen testi yaptırmaya karar verdik acilen. Pazartesi kan vermeye gidicem sonuç 5 gün içinde çıkıyormuş. Ne hissedecegimi bilemez bir haldeyim. Allah yikmasin üzmesin..

canım geçmiş olsun, inşallah tertemiz çıkar.
bu riskin farklı çeşitleri var ya hangisinde risk yüksek çıktı, bir de ense kalınlığı hafta ilerlediği için ilerlemiş olamaz mı? saçma bir şey söylüyorsam kusura bakma..

daha önce de örnekleri oldu, gen testi tertemiz geldi arkadaşların, inşallah aynen öyle tertemiz çıkar

Bende haftaya gideceğim çok metak ediyorum grup un çogunlugu kız galiba insallah saglıklı sıhhatli bana da, güzel bir kız nasip etsin... İlk çocugum erkek olunca özümüz de var ikinciyi Bi başka cinsiyet istiyoruz.. Nifty sonucunda bekliyorum haftaya belli olur diye düşünüyorum bakalım umarım herkes gçblündekimyemiz güzel haberleri alır.. Hep beraber mayıs da kucagımıza alırız erkek olursa isim bulmadım kız Mina eliz Alya Nisa duru beren beliz isimleri var bakalım

Dip baliklari haric tum baliklari yiyebilirsin. Hamsi istavrit Uskumru mercan sarikanat somon cipura secenek o kadar cok ki bizde balik haftada en az iki kez pisiyor.

Taze meyve sebze bile zor buluyoruz balık olayı daha zor evlere kapandık ama sağlıklı beslenmek zorlaştı. Benim oturduğum yer balık hali gibi üstelik biz normal zamanda olsak kesin geceleri lüfer tutmaya gidiyor olurduk. Ama ben balık yiyemiyorum

Riskin çok yüksek değil... iyi yapmışsınız içiniz rahat eder. Doktorun ultrasonda başka bir anormallik görmüşmüydü canım. Genelde ultrasonda anormallikleri saptayabiliyorlar. Bunlar sadece rakam. Sıkma üzme kendini sakın

Benim de tam dusundugum bu temzilik isi iyi bir organizasyonla cok az paraya bakar. Benim yillik izin anca 20-30 gun kadar tum yaz cocugum ankara da tikili kalmasin ananne dedeyle yazlikta oyalansin isterim.

Evet evet yillardir o sitede calisan kisiler yapiyor temizligi de zaten yazlikta degerli esya da olmuyor o yuzden icimiz de rahat bende ayni seyi istiyorum, ben gidemesem bile onlarla vakit gecirsin istiyorum 3 4 yasina gelince yazlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…