- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.921
işte 3 ay bitti, yarından itibaren 14. haftaya giriyorum
sonra nedenini açıklayınca hak verdiler ama, olumsuz bir şey olsa hep birlikte travma yaşamayalım istedim dedim onlara da mantıklı geldi...
valla ya, zaten söylediğim haftadan itibaren eve yemekler yağmaya başladıama işime de geldi, bu ara iş çok yoğun kalkıp yemek yapacak fırsatım olmuyor...
şu balık işini çözemedim bi, pandemide balık pazarına girmeden taze balığa ulaşım çok zormuş
hep tek çocuk istiyordum, eşim 2 çocuk istiyor ama son zamanlarda o da tek çocuk iyidir diyordu. Kızdan sonra böyle demesi ilginç geldi aslındaTek çocuk yeter mi gerçekten bence paylaşmayı öğrenmesi açısından kardeş şart
Bence fazla hassas düşünüyorsunhep tek çocuk istiyordum, eşim 2 çocuk istiyor ama son zamanlarda o da tek çocuk iyidir diyordu. Kızdan sonra böyle demesi ilginç geldi aslında
Ben hangi baligi yiyecegimi tam bilmiyorum. Getirden somon soyluyorum, haftada birbir gun de dardeniada limonlu mezgit schinitzelimi gidip yiyorum 2 gun boyle besleniyorum
Ben ev sahibi karsilar diye biliyorum kombi demirbastir. Bizim kiradaki evde kombi ile ilgili bir servisin gelip ilgilenmesi gerekiyordu biz karsilamistik.Kizlar kombi bozulduğu zaman kiracı mi karşılıyor ev sahibi mi? Bizim kombi bozuldu galiba kombi parasi da vermek istemiyorum. Taşınalı 9 ay falan oldu
offf dardenia'yı çok özlediiiiim, ofise söylerdim hep - bize yakın getiren yok çok üzülüyorum
somon en iyi alternatif, bir de sardalya çok iyi sanırım omega açısından :)
Benim de tam dusundugum bu temzilik isi iyi bir organizasyonla cok az paraya bakar. Benim yillik izin anca 20-30 gun kadar tum yaz cocugum ankara da tikili kalmasin ananne dedeyle yazlikta oyalansin isterim.Bende seviyorum yazligi, ilerde yazligim da olsun isterim ama buyuk olmasin herkes kalmaya geliyor cunku oyle cok zahmetlibir de o sitede anahtarini guvendigin komsuna ya da guvenlige birakiyorsun sen gelmeden evini temizliyor ablalar gelince parasini oduyorsun temiz eve gidiliyor altinoluk da cok guzel aksamlari biz oraya geliyorduk daha hareketli diye altinoluk anfide konserler olurdu, amfinin yukarsinda bir cay bahcesi vardi oraya giderdik kucukkuyuda da koyler var zeus altari, adatepe, yesilyurt surekli belki gitmek sikici ama yazlikcilik guzel ya
Taze mi somon dondurulmuş muBen hangi baligi yiyecegimi tam bilmiyorum. Getirden somon soyluyorum, haftada birbir gun de dardeniada limonlu mezgit schinitzelimi gidip yiyorum 2 gun boyle besleniyorum
Kizlar iyi akşamlar mesajlari okuyamadım umarım herkes iyidir. Bugün yeniden doktora gittim ense kalınlığı daha da artmıştı burun kemiği var risk 560 da bir çıktı gen testi yaptırmaya karar verdik acilen. Pazartesi kan vermeye gidicem sonuç 5 gün içinde çıkıyormuş. Ne hissedecegimi bilemez bir haldeyim. Allah yikmasin üzmesin..
Yalniz degilsin biz de soylemedik daha ne kadar gec o kadar iyi hatta keske dogumdan sonra ya da baskalarindan duysalar diyorumHahaha ben hala söylemedim,kaç aylık oluyor simdi 13 hafta
Ah ya.. Tez zAmanda geçsin inşallahBulantım olmuyor ama kusma var daha ara ara
Dip baliklari haric tum baliklari yiyebilirsin. Hamsi istavrit Uskumru mercan sarikanat somon cipuraBen hangi baligi yiyecegimi tam bilmiyorum. Getirden somon soyluyorum, haftada birbir gun de dardeniada limonlu mezgit schinitzelimi gidip yiyorum 2 gun boyle besleniyorum
Taze meyve sebze bile zor buluyoruz balık olayı daha zorişte 3 ay bitti, yarından itibaren 14. haftaya giriyorum
sonra nedenini açıklayınca hak verdiler ama, olumsuz bir şey olsa hep birlikte travma yaşamayalım istedim dedim onlara da mantıklı geldi...
valla ya, zaten söylediğim haftadan itibaren eve yemekler yağmaya başladıama işime de geldi, bu ara iş çok yoğun kalkıp yemek yapacak fırsatım olmuyor...
şu balık işini çözemedim bi, pandemide balık pazarına girmeden taze balığa ulaşım çok zormuş
Riskin çok yüksek değil... iyi yapmışsınız içiniz rahat eder. Doktorun ultrasonda başka bir anormallik görmüşmüydü canım. Genelde ultrasonda anormallikleri saptayabiliyorlar. Bunlar sadece rakam. Sıkma üzme kendini sakınKizlar iyi akşamlar mesajlari okuyamadım umarım herkes iyidir. Bugün yeniden doktora gittim ense kalınlığı daha da artmıştı burun kemiği var risk 560 da bir çıktı gen testi yaptırmaya karar verdik acilen. Pazartesi kan vermeye gidicem sonuç 5 gün içinde çıkıyormuş. Ne hissedecegimi bilemez bir haldeyim. Allah yikmasin üzmesin..
Dip baliklari haric tum baliklari yiyebilirsin. Hamsi istavrit Uskumru mercan sarikanat somon cipurasecenek o kadar cok ki bizde balik haftada en az iki kez pisiyor.
Taze mi somon dondurulmuş mu
Benim de tam dusundugum bu temzilik isi iyi bir organizasyonla cok az paraya bakar. Benim yillik izin anca 20-30 gun kadar tum yaz cocugum ankara da tikili kalmasin ananne dedeyle yazlikta oyalansin isterim.
Çıktım çıktım canımm bebiş göstermedi valla bacağıyla kapatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?