2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende 6 senedir ordayim her sene gitmek sikici ama yinede bayramlarda oteller cok kalabalik ve pahaliyken cok iyi geliyor Yengec bir de Alp Balik Assos da cok guzel kadirga koyu filan keske yaz gelse bir an once
Bu yaz bebelerin ayaklarını sokarız mis gibi sulara

Hangi model acaba? Bakayım ben de

Down sendromu riski canım 560 da 1. Normalde 250 de 1 olursa öneriyorlarmis ama doktorum benim bu şüpheyle yasamayamayacagimi anladı. Hemen indim labarotuvara ama ilgilenen adam emre diye biriymiş o çıkmış yetişmedi pazartesiye kaldı. Ense kalınlığı hafta ilerledikçe artıyor evet ama sınır 3 iken bebeğimin 2.9 çıktı. Yani istemiyorum böyle gerçekten nefes alamıyorum. Çok içmiş de sarhoş olmuş gibiyim. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum.

Bir de kombine risk var sanırım o kaç çıktı peki? Mesela benim sonucumda direk onu söyledi doktor. Nifty testin 5 gün içinde çıkması çok iyi. güzel sonuçlar alacaksın, şimdiden hiç sıkıntıya sokma kendini. Bebişin de üzülmesin.

Yok onun dışında gayet sağlıklı görünüyor dedi. Benim anladığım doktorum temiz geleceğini on görüyor ama büyük vebal dedi. Ne diyebilirim ki ben böyle bir vebale nasıl girerim kötü de diyemem iyi de diyemem. Doğmuş bebek de bile anlasilamadigi oluyor dedi.

Down sendromu riski : 1;582
Sadece yaş ;1;746
Trizomi 18/13 1;617000

Bugün cigit siparişlerim geldi hepsi çok güzel ama kalıplar baya büyükmüş. 3-6 ay almıştım sanki bunlar 6-9 ay gibi ama olsun annesi gibi büyük giymeyi sever belki Eki Görüntüle 2724717

Eveet benimkileri de ptt den aldim cok buyuk kaliplari gercekten bende 3 6 ay almistim o kadar buyurler mi bu yaza bilmiyorum ama cok guzeller gule gule giysinler

Canım lütfen içini ferah tut,gen testi için çok doğru bir karar vermişsiniz bence tertemiz gelecektir sonuç lütfen stres yapmamaya çalış

Down sendromu riski : 1;582
Sadece yaş ;1;746
Trizomi 18/13 1;617000

sen en iyisini yapmışsın, hiçbir şey çıkmayacak ama dediğini çok iyi anlıyorum madem teknoloji gelmişmiş ve bu test sonucunun daha neti var, yaptır ki için rahatlasın

Annemlere geldik ve tartildim kizlar en son 2 hafta once cuma gunu kiyafet ve ayakkabiyla 62.5 cikmistim hastanede, simdi kiyafet ve corapla 63.1 ciktim
ya bence ister istemez kilo alınıyor, özellikle de kilo almaya müsaitse bünye, almayanlara çok özeniyorum. her gün ez az 8000 adım atıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ama tartı yükseliyor. acaba ne kadarı bebekle ilgilidir

Çok az bir kısmı bence

Bence hiçbir sıkıntı çıkmayacak canım. İçini ferah tutmaya çalış. Sonucun yine de hızlı çıkıyormuş. 15 gün bekleyenler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…