- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.961
ya bence ister istemez kilo alınıyor, özellikle de kilo almaya müsaitse bünye, almayanlara çok özeniyorum. her gün ez az 8000 adım atıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ama tartı yükseliyor. acaba ne kadarı bebekle ilgilidir
Biz her yıl kışa gelmeden kombi bakımı yaptırıyoruz kendimiz ödüyoruz çok da tutmuyor 100 ₺ verdik bu yıl, ev sahibi vermedi onu. Ama sizinki farklı bi durum, bence ondan kombici göndermesini isteyin, parça değişimi vs. olacaksa da ev sahibinizi bilgilendirsin. Öyle saçma şey mi olur daha siz eve gireli 1 yıl bile olmamış. Ki olsa bile evden çıkarken takılacak yeni parça/parçaları alıp götürecek misiniz sanki!!Bizim ev sahibi ben ödemem kombi masrafını diyormuş. Sizde nasıl oluyor? Kombi bakımı yaptırdı mi bilmiyoruz ama taşınalı 9 ay oldu siz yaptirin ben ödemem diyor. Ödemek zorunda mı sonuçta demisbas bu belki icinden parca degisimi falan olacaktır neden ben odeyim ki
Ben haftada birdeyim hala ikiye çıkamadım. Hamsi yiyorum genelde. Somon da güzelBen hangi baligi yiyecegimi tam bilmiyorum. Getirden somon soyluyorum, haftada birbir gun de dardeniada limonlu mezgit schinitzelimi gidip yiyorum 2 gun boyle besleniyorum
ben biraz daha farklı besleniyorum, önceden günlük kalori alımım daha azdı, şu an aslında almam gerekeni alıyorum ve bünyem alışık değil bunaBencede bende hamilelikten onceki gibi besleniyorum hic fazla bir sey yemiyorum ama yinede az da olsa aliniyor5 bin atiyorum bende gunluk
Ya ben de eliz seviyodum ama eşim anlama taktığı için beğenmedi. El izi anlamındaymış beğenmedim fln dedi ama kulağa çok hoş geliyor bence. Bizim de gündemde göksu ve ayza var şimdilik. Göksu istiyodum bi arkadaşım Ayza diye isim var fln deyince hoş geldi.Bizim de eliz olacak gibimavii33
Ben de hamilelikten önce bundan çook daha fazlasını yer kilo alamazdım hatta bazen almak için gece yer yatardım ama şimdi her gün tartıya çıkıyorum ve mutlaka az da olsa bi artış oluyor üstelik eskisine göre daha az yiyorum. Göğüsler zaten yarım kilo almıştır kocaman oldularBencede bende hamilelikten onceki gibi besleniyorum hic fazla bir sey yemiyorum ama yinede az da olsa aliniyor5 bin atiyorum bende gunluk
Aklında bir isim olunca başka isim düşünülmüyor bence çok hoş isimBizim de eliz olacak gibimavii33
Aslında birçok anlamı var kulağa hoş geliyorYa ben de eliz seviyodum ama eşim anlama taktığı için beğenmedi. El izi anlamındaymış beğenmedim fln dedi ama kulağa çok hoş geliyor bence. Bizim de gündemde göksu ve ayza var şimdilik. Göksu istiyodum bi arkadaşım Ayza diye isim var fln deyince hoş geldi.
Ben haftada birdeyim hala ikiye çıkamadım. Hamsi yiyorum genelde. Somon da güzelHamsiyle somon dönüşümüne gireyim. Doktora balık yağı yerine balık yesem demiştim. Gerekli değer her gün balık yiyerek bile elde edilemez demişti ondan çok kasmıyorum balık konusunda artık.
ben biraz daha farklı besleniyorum, önceden günlük kalori alımım daha azdı, şu an aslında almam gerekeni alıyorum ve bünyem alışık değil buna
Ben de hamilelikten önce bundan çook daha fazlasını yer kilo alamazdım hatta bazen almak için gece yer yatardım ama şimdi her gün tartıya çıkıyorum ve mutlaka az da olsa bi artış oluyor üstelik eskisine göre daha az yiyorum. Göğüsler zaten yarım kilo almıştır kocaman oldularyeter ki bebişler sağlıklı gelişsin sonrasında çok kolay verebileceğimize inanıyorum
Chicconun hangi modeliydi acaba sizinki? ben de bi araba alayım tüm ihtiyacımı görsün istiyorumTravel sistem Bebek arabalari yerine üzerine puset yerleştirilebilen paston arabalara baksaniz kabin tipleri evet küçük olabilir ama üzerine puset yerleştirilen Chicco Bebek arabasını kızımda 4 yaşına kadar kullandım şimdi ikinciyede nasipse aynı arabayi kullanacağım eğer dağ bayır kar kış gezmeyecekseniz paston pusetlerde çok güzel iş görüyor bizimkini tepe tepe kullandık şimdi sadece tekerlerine ufak bı bakımla ikinci bebeğe yeni gibi olacak eminim bütün kiliflarida çıkıp yıkanıyor zaten
Ay canım Allah yardımcın olsun lütfen çok çok çok dikkat etBen de artık merhabalar diyeyim hep okuyordum ama totem yaptım kendime iyice herşey belli olmadan yazmıyacam diye artık baya ilerledik yazabilirim sanırım malesef bende eczacıyım ve bu gece de nöbetçiyim eczanede ve pandemi de dolu dizgin gidiyor hastane eczanemin tam karşısında tüm gelen reçeteler covit reçetesi hamilelik 13+5 cinsiyet henüz belli olmadı
Hayir cabuk oomadi daha surecteyim ev ziyaretinden snra bi yil gorusmeler devam rdiyor 3 yildan once olmicak bakalm kismet2 sene filan bekleyenler var sizin nispeten çabuk olmuş maşallah. Eşin de senin gibi düşünüyorsa ne şanslısın. İnşallah tüm süreç sorunsuz gider, yavrunuz size hemen uyum sağlar
Ben de hamsi için küçük tüp aldım, balkonda tavada yapıyorumBende vitaminde kullaniyorumbaligi tavada yapmiyorum cok kokuyor ve her yer yag oluyor o yuzden en guzeli firinda hamsiyi bugulama gibi soganli limonlu firinda yapardi annem o da cok guzel olurdu
Canim ense kalinligina kac dediler benimde cok az degildi gen testi iyi cikti hic telas etme biliyorum insan cok farjli seyler dusunuyor ama benim icime hic kotu bisey dogmuyor bi an once gen testini yaptir arkadasim üzme kendiniKizlar iyi akşamlar mesajlari okuyamadım umarım herkes iyidir. Bugün yeniden doktora gittim ense kalınlığı daha da artmıştı burun kemiği var risk 560 da bir çıktı gen testi yaptırmaya karar verdik acilen. Pazartesi kan vermeye gidicem sonuç 5 gün içinde çıkıyormuş. Ne hissedecegimi bilemez bir haldeyim. Allah yikmasin üzmesin..
Canim benmde 11. Haftada 2.2 cikmisti o zamanla ztn artiyor inan 4 olan arkdslarin bile gen sonuclari temiz cikanlar var ztn avrupada sinir 3 ben kesinliklr bisey olcagina inanmiyorum sakin bebisinide kendinide uzme eminim ben hicbisey olmadigina ins guzel haberlerini burada alip sevincle kutlayacagiz uzulme biz senin her zmn yanindayiz icin skilirsa yaz lutfen insan kabina sigamiyor boyle zamanlardaDown sendromu riski canım 560 da 1. Normalde 250 de 1 olursa öneriyorlarmis ama doktorum benim bu şüpheyle yasamayamayacagimi anladı. Hemen indim labarotuvara ama ilgilenen adam emre diye biriymiş o çıkmış yetişmedi pazartesiye kaldı. Ense kalınlığı hafta ilerledikçe artıyor evet ama sınır 3 iken bebeğimin 2.9 çıktı. Yani istemiyorum böyle gerçekten nefes alamıyorum. Çok içmiş de sarhoş olmuş gibiyim. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum.
Almanya'ya gonderiyorlarmis 5 gün gerçekten çok iyi. İnternette biraz video izledim de bu ense kalinligini düzgün ölçen olcebilen Türkiye de 20 doktor var sadece diyorlar. İnşallah dediğin gibi tertemiz gelir inşallah.Bence hiçbir sıkıntı çıkmayacak canım. İçini ferah tutmaya çalış. Sonucun yine de hızlı çıkıyormuş. 15 gün bekleyenler oluyor
Tarama testinde 2.4 çıktı bugün 2.8 2.9 çıktı canım. Çok hassas bir ölçüm. Ama bu şüpheyle de hamilelik bitmez. Her şey yolundaysa bile stresten erken doğum olur. Hayırlısıyla verelim de sonuç da tertemiz gelsin inşallah.Canim ense kalinligina kac dediler benimde cok az degildi gen testi iyi cikti hic telas etme biliyorum insan cok farjli seyler dusunuyor ama benim icime hic kotu bisey dogmuyor bi an once gen testini yaptir arkadasim üzme kendini
Bende balik hic yok sifir omega 3 kullaniyorum sdc gormeye bile dayanamiyorum ben bisi olcaginida sanmiyorum takviyemi aliyorum bol ceviz yiyorum yeterli oluyodur benceBen haftada birdeyim hala ikiye çıkamadım. Hamsi yiyorum genelde. Somon da güzelHamsiyle somon dönüşümüne gireyim. Doktora balık yağı yerine balık yesem demiştim. Gerekli değer her gün balık yiyerek bile elde edilemez demişti ondan çok kasmıyorum balık konusunda artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?