2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bencede bende hamilelikten onceki gibi besleniyorum hic fazla bir sey yemiyorum ama yinede az da olsa aliniyor 5 bin atiyorum bende gunluk

Biz her yıl kışa gelmeden kombi bakımı yaptırıyoruz kendimiz ödüyoruz çok da tutmuyor 100 ₺ verdik bu yıl, ev sahibi vermedi onu. Ama sizinki farklı bi durum, bence ondan kombici göndermesini isteyin, parça değişimi vs. olacaksa da ev sahibinizi bilgilendirsin. Öyle saçma şey mi olur daha siz eve gireli 1 yıl bile olmamış. Ki olsa bile evden çıkarken takılacak yeni parça/parçaları alıp götürecek misiniz sanki!!

Ben hangi baligi yiyecegimi tam bilmiyorum. Getirden somon soyluyorum, haftada bir bir gun de dardeniada limonlu mezgit schinitzelimi gidip yiyorum 2 gun boyle besleniyorum
Ben haftada birdeyim hala ikiye çıkamadım. Hamsi yiyorum genelde. Somon da güzel Hamsiyle somon dönüşümüne gireyim. Doktora balık yağı yerine balık yesem demiştim. Gerekli değer her gün balık yiyerek bile elde edilemez demişti ondan çok kasmıyorum balık konusunda artık.

Bizim de eliz olacak gibi mavii33
Ya ben de eliz seviyodum ama eşim anlama taktığı için beğenmedi. El izi anlamındaymış beğenmedim fln dedi ama kulağa çok hoş geliyor bence. Bizim de gündemde göksu ve ayza var şimdilik. Göksu istiyodum bi arkadaşım Ayza diye isim var fln deyince hoş geldi.

Bencede bende hamilelikten onceki gibi besleniyorum hic fazla bir sey yemiyorum ama yinede az da olsa aliniyor 5 bin atiyorum bende gunluk
Ben de hamilelikten önce bundan çook daha fazlasını yer kilo alamazdım hatta bazen almak için gece yer yatardım ama şimdi her gün tartıya çıkıyorum ve mutlaka az da olsa bi artış oluyor üstelik eskisine göre daha az yiyorum. Göğüsler zaten yarım kilo almıştır kocaman oldular yeter ki bebişler sağlıklı gelişsin sonrasında çok kolay verebileceğimize inanıyorum

Aslında birçok anlamı var kulağa hoş geliyor Ayza ismi de güzel

Bende vitaminde kullaniyorum baligi tavada yapmiyorum cok kokuyor ve her yer yag oluyor o yuzden en guzeli firinda hamsiyi bugulama gibi soganli limonlu firinda yapardi annem o da cok guzel olurdu

ben biraz daha farklı besleniyorum, önceden günlük kalori alımım daha azdı, şu an aslında almam gerekeni alıyorum ve bünyem alışık değil buna

Siz daha saglikli besleniyorsunuz aslinda diyetisyenin soyledikleri filan, ben o kadar dikkat edemiyorum

Gogusler inanilmaz fena resmen bir tanesi 1 kg vardir ben hep dikkat ederdim ya sadece marttan agustosa kadar birden 5 6 kg aldim nasil oldu bende anlamadim. Evet evet onemli olan saglikla gelmeleri

Chicconun hangi modeliydi acaba sizinki? ben de bi araba alayım tüm ihtiyacımı görsün istiyorum

Ay canım Allah yardımcın olsun lütfen çok çok çok dikkat et

2 sene filan bekleyenler var sizin nispeten çabuk olmuş maşallah. Eşin de senin gibi düşünüyorsa ne şanslısın. İnşallah tüm süreç sorunsuz gider, yavrunuz size hemen uyum sağlar
Hayir cabuk oomadi daha surecteyim ev ziyaretinden snra bi yil gorusmeler devam rdiyor 3 yildan once olmicak bakalm kismet

Bende vitaminde kullaniyorum baligi tavada yapmiyorum cok kokuyor ve her yer yag oluyor o yuzden en guzeli firinda hamsiyi bugulama gibi soganli limonlu firinda yapardi annem o da cok guzel olurdu
Ben de hamsi için küçük tüp aldım, balkonda tavada yapıyorum önümüz açık yakın apt yok neyse ki, hamsiyi evde yapınca 3 gün geçmiyor kokusu ya Buğulama da olsa kokuyor. Ama lezzetli mi lezzetli

Canim ense kalinligina kac dediler benimde cok az degildi gen testi iyi cikti hic telas etme biliyorum insan cok farjli seyler dusunuyor ama benim icime hic kotu bisey dogmuyor bi an once gen testini yaptir arkadasim üzme kendini

Canim benmde 11. Haftada 2.2 cikmisti o zamanla ztn artiyor inan 4 olan arkdslarin bile gen sonuclari temiz cikanlar var ztn avrupada sinir 3 ben kesinliklr bisey olcagina inanmiyorum sakin bebisinide kendinide uzme eminim ben hicbisey olmadigina ins guzel haberlerini burada alip sevincle kutlayacagiz uzulme biz senin her zmn yanindayiz icin skilirsa yaz lutfen insan kabina sigamiyor boyle zamanlarda

Bence hiçbir sıkıntı çıkmayacak canım. İçini ferah tutmaya çalış. Sonucun yine de hızlı çıkıyormuş. 15 gün bekleyenler oluyor
Almanya'ya gonderiyorlarmis 5 gün gerçekten çok iyi. İnternette biraz video izledim de bu ense kalinligini düzgün ölçen olcebilen Türkiye de 20 doktor var sadece diyorlar. İnşallah dediğin gibi tertemiz gelir inşallah.

Canim ense kalinligina kac dediler benimde cok az degildi gen testi iyi cikti hic telas etme biliyorum insan cok farjli seyler dusunuyor ama benim icime hic kotu bisey dogmuyor bi an once gen testini yaptir arkadasim üzme kendini
Tarama testinde 2.4 çıktı bugün 2.8 2.9 çıktı canım. Çok hassas bir ölçüm. Ama bu şüpheyle de hamilelik bitmez. Her şey yolundaysa bile stresten erken doğum olur. Hayırlısıyla verelim de sonuç da tertemiz gelsin inşallah.

Bende balik hic yok sifir omega 3 kullaniyorum sdc gormeye bile dayanamiyorum ben bisi olcaginida sanmiyorum takviyemi aliyorum bol ceviz yiyorum yeterli oluyodur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…