2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen aynen cok iyi dusunmussun ver gen testini rahat et kafan rahat olsun ben gebde yaptirdim ikilide ikili cikmadi hala gende temiz cikti cok merakediyorum ikilide oranalr nasıl olcak acikcasi ikili bana cok inandirici gelmiyo ense kalınlığı ile de net birsey anlasilmaz bueun kemigide varmis bebisinin bence burada guzel haberleri kutlicaz icini ferah tut

Ben de hamsi için küçük tüp aldım, balkonda tavada yapıyorum önümüz açık yakın apt yok neyse ki, hamsiyi evde yapınca 3 gün geçmiyor kokusu ya Buğulama da olsa kokuyor. Ama lezzetli mi lezzetli

Eveet annemde ayni sizin gibi yapiyor mutfagin balkonunda biz onlara gidince yiyoruz bencede cok lezzetli

Aslında türk mitolojisinde bekaret tanrıçası gibi bir şeymiş. Benim eşim de beliz olsun diyor. Aslında kesin değil de ben üstün çıkarım diye eliz olur diyorum

Üzüldüm kuzum rabbim büyük inşallah güzel gelir testini. Moralini bozmamaya çalış lütfen..

Sen sıkma canını bende geçtim o yoldan önceki gebeliğimde risk 1:50 idi. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Doktorlar bir terslik olduğunda hemen söylüyorlar. İçin rahat etmeyecekti iyiki yaptırıyorsun. Güzel sonuçlarını hemen duyarız inşallah

Kızlar merhaba ben burayı sureklı takıp edıyorm arada bı ıkı msj yazdıgım olmustu . Bugun dpktora gıttım ve %80 gıbı bı ıhtımalle cınsıyetı soyledı ben bu haftada hala nasıl bellı olmuyor dedım oda nolur nolmaz dedı burda cınsıyetı degısen arkadaslar vardı yuzde kac ıhtımal vermıslerdı sıze degısır mı acaba bu haftalardan sonra

Bende balik hic yok sifir omega 3 kullaniyorum sdc gormeye bile dayanamiyorum ben bisi olcaginida sanmiyorum takviyemi aliyorum bol ceviz yiyorum yeterli oluyodur bence
Bende balık yağı aldım ama her gün tüketmiyorum. Midemi bir tuhaf yapıyor. Son üç ay düzenli tüketeceğim.

Yaaa ciddi misin sende mi yaptirmistin. Evet evet kesinlikle böyle devam edemem edilmez. Kalbim her şey yolunda dese de bunu görmeye ihtiyacım var.

Aslında türk mitolojisinde bekaret tanrıçası gibi bir şeymiş. Benim eşim de beliz olsun diyor. Aslında kesin değil de ben üstün çıkarım diye eliz olur diyorum
Beliz ismi de güzel benim çevremde 2-3 kişinin ismi beliz olunca koymak istemedim. Eliz de sanki kulağa daha hoş geliyor

Hangi model acaba? Bakayım ben de
Bendeki Chicco lite way plus
şimdi başka modelleride çıkmıştır belki 6 yıl önce almıştık biz hala taş gibi az biraz tekerlekleri takılıyor artik ama gerçekten hakkını vere vere kullandık üst pusetini kızım 9 aylık olana kadar bebek arabasında kullanmıştik bir yaşın da oto koltuğuna geçene kadarda arabada kullanılıyor zaten bir yaşında oto koltuğuna geçmiştik
Chicconun hangi modeliydi acaba sizinki? ben de bi araba alayım tüm ihtiyacımı görsün istiyorum

Ayza’nın anlamı neymiş? Değişik geliyor kulağa. Göksu da çok kibar bence

Beliz ismi de güzel benim çevremde 2-3 kişinin ismi beliz olunca koymak istemedim. Eliz de sanki kulağa daha hoş geliyor
Şimdi eliz de çok moda olacak gibi önceden pek karşılaşmazdım. Bu aralar sıkça duyuyorum. Eliz kulağa daha güzel geliyor bencede..

Değişebilir kuzum, pek güvenme 4 aylık erkek dediler yüzde 80. 5. Ayda net kız olduğunu öğrendim

Merhaba tatlı annişler, kız okumaktan yazamıyom valla benim ikinci bebişim olacak rabbim Nasib etsin. İlkini 28 de doğurdum, 2. De tam 30 oluyorum. Bence Bi kardeş lazım. Korkuyoruz ama her zaman için 2 çocuk gelişimsel olarak birbirine daha çok faydalı oluyor. İlerde Bi dayanağı olsun isterim kardeş başka bişey. İnşallah iyi anlaşırlar. Ben yırttım yani 2 bebişi oluyorum başta korktum tabi ama sonra içim çok rahatladı. 4. Ye hamile arkadaşımız vardı burda ona zaten madalya takıyorum iyi cesaret maşallah, ben 2 de kalırım herhalde

Bende inanılmaz memnundum hala da duruyor . Çok kaliteliymiş ve kullanımı çok rahat. Birde herşeyini çıkarıp makinede yıkıyordum ben.ama yenisini alsam mı diye de bakıyorum arada
Kumaş olan her parçasının yıkanması gerçekten çok iyi kızım 3,5 yaşında tatildeydik arabasında uyurken birden kusarak uyandı güneş çarpmış öyle kustuki çevredeki esnaf çarşaf falan çıkarttılar arabanın üzerine serebilelim kızımı tekrar otutturalim diye otel odasında her parçasını sökup duşta yikamistim eve dönünce de kumaş olan her parçasını çamaşır makinasında yikamistim eğer her parçası cikmasaydi inanın o araba asla silerek temizlenmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…