2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şimdi eliz de çok moda olacak gibi önceden pek karşılaşmazdım. Bu aralar sıkça duyuyorum. Eliz kulağa daha güzel geliyor bencede..
Evet bence de çok moda olacak her sene bir isim patlaması oluyor Ama benim tanıdığım beliz isimli kişiler 25-30 yaşında Bebeklerde duymadım hiç

İnşallah Test kararı çok iyi olmuş gerçekten şüphe varsa o içinde büyürdü.

Kızlar geçen gün chakra indirimlerinden kapabildiklerim geldi. Çokkk güzel, pek dokulu ama yumuşacık kumaşları.Sadece Havlu kundak %100 Pamuk olduğundan yumuş yumuş değildi, bambu içerikliler daha yumuşakmış onlardan da alıcam bi dahaki indirimlerde. Ama 26 ₺ ye kelepire aldım o yüzden o da dursun

Eklentiler

• 7E50F45C-6403-42C0-BFF5-A2F2A3C4BE9F.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 68

Cok guzeller gule gule kullansin cinsiyet degisir de elimde patlar diye korkuyorum ben, bir sey almayi durdurdum ama haftaya trendyol indirime giriyor o zaman bir seyler bakabilirim acaba baska bir doktora daha gidip teyit mi ettirsem

Cok guzeller gule gule kullansin cinsiyet degisir de elimde patlar diye korkuyorum ben, bir sey almayi durdurdum ama haftaya trendyol indirime giriyor o zaman bir seyler bakabilirim acaba baska bir doktora daha gidip teyit mi ettirsem
Trendyolda iade süresi var ya sıkıntı olmaz bence

Unisex alabilirsin aslında yeşil al sarı al beyaz al ben de nipt yaptırmasam almazdım ama, değişme ihtimali var. Bir de en kötü 15 gün geçmeden geri gönderirsin eğer o süre içinde kontrolün varsa sıkıntı yok. Cinsiyet de iyice belli olur hem.

O Zeus' altariyla adatepe köyunu sans eseri bulmustuk gezinirken esimle .orda yasayanlar 1000 yillik bir koy demislerdi orasi icin cok ilginc gelmisti bize.yine gitmek isterim guzel yerlerdi.kizlar konu bu gece tatil gezmemiz gelmis hepimizin anlasilan. off cok bunaldik arkadas kafami disari cikaramiorum simdi

Kuzenimin kızının adı eliz duru, çok beğeniyorum adını ama çok yakın kuzenim yoksa koyardım bende ayla, ela, ece, lina. isimlerini çok beğeniyorum yeni ama anlamı güzel isimlerede açığım ama bazen çok garip geliyor bana o yüzden pek sevemiyorum,

Neva da güzelmiş canım

Evet birde o kadar kullanmaya rağmen hiç mi bozulmaz. O yüzden eşime yeni bir araba ısrarı da edemiyorum. Ama gözümde travel sistemlerde kaldı

Beğendiklerinin hepsi de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…