2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Haftaya gidicem artik kesin evet oyle bir zibin almistim 3 lu unisex

Ya bu yeni nasil kiz isimleri cok guzel ama yaslaninca dusunsenize duru anane,Beliz teyze,alya nine cok enteresan bir gelecek onlari bekliuor

Evet yani ikisini de kullanırsam iki isim koyarım diye düşündüm biraz zor olacak gibi Sanki elizin yanına bir isim daha koymak gerekliymiş gibi geliyor nedense
Eliz tek basina cok guzel cnm.eliz naz z ile bitiyor ya sert bir vurgu oluyor ust uste tabi karar senin

Gercekten cok guzeldi bir de o zeus altarinda merdivenlerden inince bir agac vardi ben dilek dilemistim adatepe koyu de cok guzel ve o koyde evler cok pahaliydi bakmistik oraya da cok begenince aynen oyle insallah bu yaz normallesiriz tatilimizi yapariz

Cok guzeller gule gule kullansin cinsiyet degisir de elimde patlar diye korkuyorum ben, bir sey almayi durdurdum ama haftaya trendyol indirime giriyor o zaman bir seyler bakabilirim acaba baska bir doktora daha gidip teyit mi ettirsem
Kız bi dur

Cnm benim nt 2.3 cikti ama sonuclarim temiz gonlunu ferah tut

Ben de onu almistim gercekten cok kaliteli ve heryere sigiyor.30 kiloluk market posetlerini bile tasirdi muhterem

Spring05 Bence netleşir o zaman. Bir de artık boyu değil de her bölgeyi ayrı ayrı haftasına göre hesapladı. Göbek,baş, uyluk kemiği vs. Hepsi Farklı Farklı oluyor. Sizin nasıl hesaplıyor ölçülerini?

Ben bebek arabası almamıştım normal arabamız var diye, lazım oluyor aslında bi yürüyüşte markette ama ne bilim onu çıkartmak açmak uzun sürer diye almamıştım, kanguru almıştım. Kanguru da çok işimi gördü ama bebek arabası lazımmış dedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…