2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Erkek bebekler kimlerde var benimki de belli olsa ya itiraf ediyorum erkek istiyorum ama ilki erkek olsa kız isterdim. Ama kız olsa yakın 2 kız kardeş olur arkadaş olurlar. Erkek olunca gelin kardeşlerin arasını bozmasa bilemedim inş başka çocuk düşünmüyorum. Kız ya da erkek 2 tane inş başka nooooo sağlıklı olsun aminnn ama cinsiyeti merak ediyorum artıkkkk

Bende biraz ödem olmaya başladı sanki kızlar ya özellikle sabah kalkınca ayaklarımda hissediyorum. Bugün elimdede hissettim çok erken başladı ya evin içinde hareketsiz kalınca tabii gerçi sürekli Bi iş peşindeyim pek oturduğum yok ama o kadar işte

Tuz tuketimine dikkat et. Dunya saglik orgutu der ki saglikli bir insanin gunluk kullanacagi tuz 1 cay kasigi kadar olmali. Biz bunu baya asiyoruz malesef.

Evet birde o kadar kullanmaya rağmen hiç mi bozulmaz. O yüzden eşime yeni bir araba ısrarı da edemiyorum. Ama gözümde travel sistemlerde kaldı
Travel sistem Arabalarda bı şahin parası olmuş elimde araba varken hiç gözüm kaymiyor valla daha bunun ilerde oto koltuğu var alınacak onlarda bir Travel sistem bebek arabasi fiyatı

Ben de onu almistim gercekten cok kaliteli ve heryere sigiyor.30 kiloluk market posetlerini bile tasirdi muhterem
Evet az yer kaplaması çok avantajlı benim memleketime giderken kavimler göçü yapıyorduk resmen arabası ana kucagi eşyası birde dönüşte annemin yanımıza doldurduğu bir dünya erzak Travel sistem bir araba alsaydık hayatta sigamazdik o bagaja

Benım bugun % 80 erkek dedı bakalım . Insaallah gonlunden gecen olur

Bende ergonomik kanguruda var onuda 1,5 yaşına kadar kullandım benden sonra iki arkadaşıma daha gitti geri bana geldi 6 yıl önce bu kadar çok çeşit yoktu malesef Türkiye'de yurt dışından getittirmistim şimdi Türkiye'de de çeşit çeşit bulabiliyorsun ama gerçekten ikisinin yeri ap ayrı arabayı seven bebek olunca dışarıda arabada uyutmasi falan çok rahat oluyor

Şimdi mayısta doğarsa dışarıda gezmek için çok kısa zamanımız olacak sonra kış gelecek kışın zaten çıkıp dolaşamayız çıksak bile arabamızla çıkarız uf kafam karıştı kanguru gerçekten ihtiyaç mı

Selam. Ben temmuz annelerindeyim de gezinirken yazayim istedim. Bir saglik calisani arkadasim kanguru onermiyoruz hic, bebek anne bagimli oluyor anneden hic ayri kalamiyor demisti. Bir arkadasimda da bu durumu sonradan gozlemlemis oldum ama tam bilemiyorum tabi belki de hic oyle degildir :)

Herkese saglikli hayirli bebisler, kolay dogumlar dilerim :)

Bebekten bebeğe değişiyor benim kızım sevmişti mesela1,5 yaşına kadar kullandım yakın mesafelerde arkadaş gezmelerinde elim kolumdu birde biz kızımla 8 aylık olana kadar koala gibi yapışık yaşadık kanguru olmasaydı ne yemek yapabilirdim ne temizlik, ilk zamanlar yeni doğan aparatını almazsan 4 aylık yada bebeğin 7 kilo olması gerekiyor kullanabilmek için

Kendisi anlamıyor onu iste ben oturmadım siz yaptirin diyor

Bende ilk 40 gün kucağıma alismasin tek basimayim eşim gece 9'da anca evde oluyor diye kucağıma bile reflü yatagiyla aldiydim kızımı ama o yine kucaktan başka yerde durmadi birde kucağımda olduğu zaman benimde ayakta olmam gerekiyordu ben oturduğumda sensör var gibi hemen başlıyordu mizildamaya kanguruyu kurtarıcı olarak aldım kanguru olmasaydı ne yemek yapabilirdim ne temizlik

Canım bebekler ilk aylarda kanguruyla çok rahat ediyorlar hiç ağlamıyorlar anne kokusundan ayrilmadiklari için. Benim oğlum bebek arabasında çok aglardi kanguru da sürekli uyurdu. O kadar rahat gezerdik ki.Senin içinde büyük rahatlık olur cikicam gezicem dersen.

Benim belimde sorun var kullanmadım hiç kanguru. Elimde de var bana zor geldi. Bide oğlum kilolu bir bebekti. İmkansızdı benim için onu kullanmak. Ben çok küçükken kendi yatağında bırakırdım oyalanırdı epey büyüdükçe yanımda ya yere ya mama sandalyesine koyardım işlerimi hallederdim. Daha çok kendi kendine vakit geçirsin kafasındaydım... kendi arabasında saatlerce gezdirdiğim çok oldu. Hiç problem yaşamadım.

Son düzenleme:
Merhabalar, 13 . Haftanin başındayım. Mayıs sonu haziran başı gibi doğum gözüküyor. 2 li tarama testi 1:50 geldi. Fetal DNA yi zaten yaptırmıştık. Sonuç bekliyoruz. Ama oranı bu kadar yüksek görünce aminosentez de mi yaptirsak diyoruz. Malum sonuçları geç geliyor. Sizin fikrinizi almak istedim. Belirsiz bir şekilde beklemeyi ne benim ne eşimin bünyesi kaldırmıyor . Aminosentezi özelde mi yaptırmalı yoksa devlette mi ?

Maşallah sakin bir bebekmis oğlunuz demekki benim kızım uyanık olduğu zamanlarda ya kucakta olacaktı ya kucakta başka seçenek yoktu benim oturmama da izin vermezdi evin içinde oda oda gezerdik 6 ay, 6 aylıkken sürünerek emeklemeye baslamistida biraz nefes alabilmistim 64 kilo ile doğum yapmıştım kızım 6 aylıkken 46 kiloya düşmüştüm şimdi o günler bile özleniyor annelik delilik işi

Benim oğlum da çok ağlayan bir bebek degildi hatta hep sakindi ama bende kucağımdan bırakamadım bı türlü yani ayrilamadim hiç hep kucağımda dursun istedim. Delilik demisken :)))

Yok maşallahı vardı hiç üzmedi beni bebekken. Gece fln da uyanmazdı. 50 günlükken en son 2 de memeye kalkardı sabah 7-8 de uyanır tekrar emerdi gündüz uykusunu pek sevmezdi ama uyuturdum düzenim vardı. benim işime gelen gece uykusu olduğu için çok önemli değildi.
Bunun yanında aşırı hareketliydi hala öyle kendisi yorulmak bilmez diğer tüm çocuklar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…