- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 133
- 41
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.061
Evet bı zaman sonra kucakta durmak istemiyorlar zaten insan o günleri özlüyor kızım 6 yaşında şimdi az kucağıma gelde seni öpüp koklayayim diyorum geliyor iki sıkıştırınca anne ben bebekmiyim diye kaçacak delik arıyor gel buraya diyorum ben seni öpmek için doğurdumBenim oğlum da çok ağlayan bir bebek degildi hatta hep sakindi ama bende kucağımdan bırakamadım bı türlü yani ayrilamadim hiç hep kucağımda dursun istedim. Delilik demisken :)))
Ayy maşallah darısı bu sefer başıma İnsallah gelen gideni aratmasın sakin bebek olsun diye dua ediyorum bizdede gece 4 sefer emmeye uyanirdi ama geri uyurdu şükür, 28 ay emdi ama 1,5 yaşında gece sürekli emmeye kalktigi için isyan edip gece emmesini kesmiştim, kızım beni babasından bile kıskanıyor bizde baba kız aşkı yalan anne kız aşkı var kardeşini simdiden çok seviyor zaten onun aglamalarina dayanamayıp ikinci çocuğa karar verdik ama belli doğunca bir o kadarda kıskanacak doğumdan önce hunimi hazır edeceğimYok maşallahı vardı hiç üzmedi beni bebekken. Gece fln da uyanmazdı. 50 günlükken en son 2 de memeye kalkardı sabah 7-8 de uyanır tekrar emerdigündüz uykusunu pek sevmezdi ama uyuturdum düzenim vardı. benim işime gelen gece uykusu olduğu için çok önemli değildi.
Bunun yanında aşırı hareketliydi hala öyle kendisi yorulmak bilmez diğer tüm çocuklar gibi.
Merhaba. Oranlar aslında çok da güven vermiyor bana. Ultrasonda doktorunuz bir sıkıntı gördü mü mesela? Her açıdan değerlendirip karar alınmalı bence. Ultrasonda da sıkıntı varsa eğer ikili test sonucuna göre amniyosentez de yaptırabilirsiniz ama ikili testi yüksek riskli çıkıp sadece nifty yaptıran çok oldu, sonucunda da temiz geldi. inşallah sizin de öyle olurMerhabalar, 13 . Haftanin başındayım. Mayıs sonu haziran başı gibi doğum gözüküyor. 2 li tarama testi 1:50 geldi. Fetal DNA yi zaten yaptırmıştık. Sonuç bekliyoruz. Ama oranı bu kadar yüksek görünce aminosentez de mi yaptirsak diyoruz. Malum sonuçları geç geliyor. Sizin fikrinizi almak istedim. Belirsiz bir şekilde beklemeyi ne benim ne eşimin bünyesi kaldırmıyor. Aminosentezi özelde mi yaptırmalı yoksa devlette mi ?
Yıllar önce Neva ismini bir haberde görüp çok beğenmiştim, beğenmemin sebebi isim değil de sahibi olan kadının Nasada çalışan bir Türk olmasıydı. Çok hoşuma gitmişti.İsim konusunda karar vermek çok zor bence. Eşim su olsun diyor. Kısa ve özmüşben de bir arkadaşımdan Neva ismini duydum çok farklı güzel geldi. Anlamları da çok hoş; ses, ahenk, refah , mutluluk, zenginlik demekmiş. Daha çok değişir fikirler de karar verip ismiyle sevmek istiyorum
Bana bu düşünce saçma geliyor yaYa bu yeni nasil kiz isimleri cok guzel ama yaslaninca dusunsenize duru anane,Beliz teyze,alya nine cok enteresan bir gelecek onlari bekliuor
Merhabalar önceki gebeliğimde 1:50 çıkmıştı sonucum... nifty sonucu sorunsuz gelince amniyoya gerek duymadık. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektirMerhabalar, 13 . Haftanin başındayım. Mayıs sonu haziran başı gibi doğum gözüküyor. 2 li tarama testi 1:50 geldi. Fetal DNA yi zaten yaptırmıştık. Sonuç bekliyoruz. Ama oranı bu kadar yüksek görünce aminosentez de mi yaptirsak diyoruz. Malum sonuçları geç geliyor. Sizin fikrinizi almak istedim. Belirsiz bir şekilde beklemeyi ne benim ne eşimin bünyesi kaldırmıyor. Aminosentezi özelde mi yaptırmalı yoksa devlette mi ?
Spring05 Bence netleşir o zaman. Bir de artık boyu değil de her bölgeyi ayrı ayrı haftasına göre hesapladı. Göbek,baş, uyluk kemiği vs. Hepsi Farklı Farklı oluyor. Sizin nasıl hesaplıyor ölçülerini?
O benMerhaba tatlı annişler, kız okumaktan yazamıyom vallabenim ikinci bebişim olacak rabbim Nasib etsin. İlkini 28 de doğurdum, 2. De tam 30 oluyorum. Bence Bi kardeş lazım. Korkuyoruz ama her zaman için 2 çocuk gelişimsel olarak birbirine daha çok faydalı oluyor. İlerde Bi dayanağı olsun isterim kardeş başka bişey. İnşallah iyi anlaşırlar. Ben yırttım yani 2 bebişi oluyorum başta korktum tabi ama sonra içim çok rahatladı. 4. Ye hamile arkadaşımız vardı burda ona zaten madalya takıyorum iyi cesaret maşallah, ben 2 de kalırım herhalde
Çok sevindim bende nifty yestı bekliyorum siz nerde yaptırdınız kaç güne geldi 8.gün hala bekliyorum ve stres oldumMerhabalar önceki gebeliğimde 1:50 çıkmıştı sonucum... nifty sonucu sorunsuz gelince amniyoya gerek duymadık. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektir
Maşallah inşallah kızın olur 3 erkek çocuktan sonra lazım bencede saglıklı olsun da ama anne bir değişik cinsiyet istiyorO bendördüncü .... Gerçekten kardeş çok guzell bişi rabbim hayirla sağlıkla büyütüp yetiştirmek nasip etsin en başta kızım olursa netleşirse üç tane abisi olacak isteyen herkese nasip olsun ama şu bı gerçek gerçekten cesaret işi bazen kendime şaşmiyor değilim
Biz kombiye bakım yaptiracagiz dedigimiz icin simdiki parça değişiminin de yarısını kiradan kesti. Çok kıl biri kendisi.Bende ev sahibiyim evdeki demirbaş eşyalar bozulduğu yada bakim gerektirdiği zaman kiradan düsüyorum 3 yıldır aynı kiracı var ev içinde bende evimde hiç kendim oturmadim
Nifty testtini doktor tavsiyesi ile tarama testi ile aynı gün vermiştik. Doktor da sonucun gelmesini bekleyelim dedi. Ama risk yuksek olunca ne yapacağımı bilemedim. Teşekkür ederim .Merhabalar önceki gebeliğimde 1:50 çıkmıştı sonucum... nifty sonucu sorunsuz gelince amniyoya gerek duymadık. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektir.
Ultrasonda ense kalınlığı 1.8 demişti. Ama burun için birşey demedi. O an sormak benimde aklıma gelmedi. Ense kalınlığı iyi olunca da herşey yolunda olarak düşündüm tabi sonucu duyunca halim perişan. Nift sonucunu bekliyorum artik. Çok teşekkür ederim.Merhaba. Oranlar aslında çok da güven vermiyor bana. Ultrasonda doktorunuz bir sıkıntı gördü mü mesela? Her açıdan değerlendirip karar alınmalı bence. Ultrasonda da sıkıntı varsa eğer ikili test sonucuna göre amniyosentez de yaptırabilirsiniz ama ikili testi yüksek riskli çıkıp sadece nifty yaptıran çok oldu, sonucunda da temiz geldi. inşallah sizin de öyle olur.
Tabi cnm o zamanlar gelince o isimler de olagan olacak .onceki isimlere nasil alisildiysa.Bana bu düşünce saçma geliyor yaYani neden enteresan olsun ki? Şu anda kullandığımız isimler de on bin yıldır kullanılmıyordu, sonradan çıktı. O zaman böyle nine dede ismi mi olur diye koymasalardı hala mağara devri isimlerini kullanıyor olurduk Yeni isimler türemeye devam edecek ve insanlar da o isimleri koyacak. Şu an garip gelen beliz ismi onlar yaşlandığı zaman alışıldık bir isim olacak. Hatta onların torunları da Beliz için yaşlı ismi diyecek ve daha yeni isimler arayacak. Birileri yine öyle nine ismi mi olur diyecek Zaman hep bizim zamanımız olmayacak ne de olsa.
Ya benim kızım her kontrolde bi türlü uygun pozisyonda olmuyordu bacakları kapatıyordu filan. Doktorlar hep muallakta kaldı, kız olabilir erkek olabilir vs deyip durdular. Taaaa detaylı ultrasonda 20.haftafa doktor direk gösterdi bak bu vajen bu %100 kız diye anca o zaman emin oldukKızlar merhaba ben burayı sureklı takıp edıyorm arada bı ıkı msj yazdıgım olmustu . Bugun dpktora gıttım ve %80 gıbı bı ıhtımalle cınsıyetı soyledı ben bu haftada hala nasıl bellı olmuyor dedım oda nolur nolmaz dedıburda cınsıyetı degısen arkadaslar vardı yuzde kac ıhtımal vermıslerdı sıze degısır mı acaba bu haftalardan sonra
Ya detaylıda doktor bi yeri ölecekti3bebşm kız yatmış doktor dürtüklüyor filan asla dönmediDetayli da cok hareket etmesi lazimmiydi ya kizimda unuttum nasildi
Bende bekliyorum siz nerde yaptırdınız kaç gün oldu nifty testini zaman geçmiyor 8 gün oldu bekliyorum temiz sonuç olur ınsallsh sonuç çıkınca yazarım sınızUltrasonda ense kalınlığı 1.8 demişti. Ama burun için birşey demedi. O an sormak benimde aklıma gelmedi. Ense kalınlığı iyi olunca da herşey yolunda olarak düşündüm tabi sonucu duyunca halim perişan. Nift sonucunu bekliyorum artik. Çok teşekkür ederim.
Mavicim merhabaLizz nerelerdesin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?