2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok sevindim bende nifty yestı bekliyorum siz nerde yaptırdınız kaç güne geldi 8.gün hala bekliyorum ve stres oldum
Ben genoksa yaptırmıştım. Burada bir çok arkadaş yaptırdı fetal dna testi. Stres yaparak kendinizi yıpratmayın. Umarım güzel haberler çabuk gelir

Çok geçmiş olsun canım ya hamilelikte diş ağrısı çok fena bide virüs var dediğin gibi Allah şifa versin kuzum

Merhaba, benim de ikili testim 1:50 gelmisti. Ayrintili ultrasonda herhangi bir anomali gozukmedigi icin sadece nifty yeterli gorundu ve yaptirdik, cok sukur temiz geldi. Bence doktorunuz nifty yeterli dediyse amniyosentezi simdi dusunmeyin. Testin cikma suresi de en fazla 10 gun.

Kizlarrrr bugün yine doktora gittim ikili test sonucu güzel çıktı çok şükür doktor kafasına gobisine fln da baktı veeeee oğluşum geliyo hala içerde büyük bı kanama alanı var bol bol dinlen dedi doktor iğneye ilaca devam insallah hepimiz bebislerimize sağlıkla kavuşuruz

Hayırlı olsun canım, allah size bağışlasın

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Canım benımkıde basta hıc gostermedı ama doktorum ugrastı sagolsun bıraz yuru meyve suyu ıc bıdaha gel gerı dedı o zaman actı baya heryerını ama bana doktor pıpısı var falan dedı sonra yuzde seksen deyınce kafam karıstı ondan sordum ilkim kız benımde uc aylıkken dpktorun kıza benzıyor demıstı ve sonra her gıttıgımde kız demıstı bu sefer kafamı karıstırdı

Hayırlı olsun sen bastan berı erkek hıssedıyırum dıyodun hatırlıyorum senı maşaallah

Gözün aydın canım... oğluşun sağlıkla gelsin

Diş ağrısı mı Bende de diş eti kanaması başladı zaten beklediğim bir şeydi gebelikten önce tedavi olmuştum halbuki Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine,ben daha iyiyim karantina devam ama alıştım gibi bir şey

Gözün Aydın canım hayırlı olsun o kanama alanı da bitecek en kısa zamanda inşallah

Hayırlı olsun canım,sağlıkla gelsin bebiş

Günaydın kızlar güzel haberler geldi maşallah bugün evde dura dura sıkıldım aslında evde değil de kısıtlı alanda tek odada ve mutfakta durmak biraz sinirlerimi bozdu geceleri uyuyamıyorum pek sabah uyuya kalıyorum falan.Sonra hastanede tek başına yatanları düşündükçe şükrediyorum bir an önce tüm dünyadan temizlensin bu virüs artık

Hayirli olsun canimm saglikla gelsin insallah insallah o kanama alani da gecicek bol bol dinlenmeye calis

Uzun zamandır girmiyordum sanırım yine de düzenli girmem diye düşünüyorum. Daha 14. haftamdayım ama o kadar çok şey yaşayıp o kadar çok şey okudum ki size bilgi vermek istiyorum. Sürecim hala bitmedi hiçbişi belli değil. Bir an evvel herşeyin açıklığa kavuşmasını istiyorum sadece.
Ultrasonda herşey düzgün olup (ense kalınlığı, burun kemiği) 2li testi yüksek çıkanlar nifty yaptırsan yeter. Ama fetusta başka durumlar da gözleniyorsa amniyosentez ya da koryon villus biyopsisi öneriyorlar. Her süreci yaşamış biri olarak merak ettikleriniz varsa özelden yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…