- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.101
Hayırlı olsun cnm kanama alanını merak etme zamanla vucut emiyor ve yok oluyor.bendekide daha 2 hafta önce temizlendi şükür..
Amin canımO bendördüncü .... Gerçekten kardeş çok guzell bişi rabbim hayirla sağlıkla büyütüp yetiştirmek nasip etsin en başta kızım olursa netleşirse üç tane abisi olacak isteyen herkese nasip olsun ama şu bı gerçek gerçekten cesaret işi bazen kendime şaşmiyor değilim
O sana bağlı biraz canım aslında, yani çok gezen dolaşan insanlarsınız lazım olur, ama yok çok çıkmayız diyorsan gerek yok. Bebek arabası yeterli olur. Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorumŞimdi mayısta doğarsa dışarıda gezmek için çok kısa zamanımız olacak sonra kış gelecek kışın zaten çıkıp dolaşamayız çıksak bile arabamızla çıkarız uf kafam karıştı kanguru gerçekten ihtiyaç mı
Evet canım solomam almıştım bende o da ergonomik dikkatli almak lazım. Araba da bağımsız olduğu için daha rahat oluyor bence ben baya puset kullanmıştım tek başına uyuyunca ona koyuyorduk alışveriş arabasının içine direk falanBende ergonomik kanguruda var onuda 1,5 yaşına kadar kullandım benden sonra iki arkadaşıma daha gitti geri bana geldi 6 yıl önce bu kadar çok çeşit yoktu malesef Türkiye'de yurt dışından getittirmistim şimdi Türkiye'de de çeşit çeşit bulabiliyorsun ama gerçekten ikisinin yeri ap ayrı arabayı seven bebek olunca dışarıda arabada uyutmasi falan çok rahat oluyor
Merhaba sizin durumunuz ne oldu? Benim de kesenin etrafında kanama var .progestan verdi .Dün ve bugün iki üç damla pembeye yakın lekelenme oldu.Ilk hamilelik .Siz ne yaptınız?Kesenin etrafını sarmış, ince uzun bi kanama alanı var kesenin etrafını sardığı için düşük riski var dedi doktor, ama kalp atışı falan güzeldi, aslında progesteron seviyem de hep 60 üzeri çıkmıştı, neden böyle oldu anlamadım, sizin kaç haftalık, benim 9+1 şimdi? Size doktor ne dedi? Kırmızı kanama mı oldu sizde? Sağlıklıdır dilerim
Canim canim grubumuzdaki nadir erkek annelerindensin tebirik ediyorum seni fistigim oglus saglicakla geksinKizlarrrr bugün yine doktora gittim ikili test sonucu güzel çıktı çok şükür doktor kafasına gobisine fln da baktı veeeee oğluşum geliyohala içerde büyük bı kanama alanı var bol bol dinlen dedi doktor iğneye ilaca devam insallah hepimiz bebislerimize sağlıkla kavuşuruz
Yaa çok geçmiş olsun canım enfeksiyon olabilirKızlar Bugün çok enteresan sol kulağım çok ağrıyor hıçkırıkta filan normalde değil ama içten bi ağrı enfeksiyon mu oldu noldu acaba ya
Gule guke giysin bebis :) bayag uygunmus fiyati hakikaten :)kızlar lcw da çok güzel yazlık bebek giysileri indirimde. Ben 10-15 parça aldım 180 tlye denk geldi. Şuana kadar biberon- anne yanı beşik- kıyafet kesesi - ve giysi aldım
Akşam sarımsak yut canım sabaha turp gibisinKızlar Bugün çok enteresan sol kulağım çok ağrıyor hıçkırıkta filan normalde değil ama içten bi ağrı enfeksiyon mu oldu noldu acaba ya
Aşırı uygun portatif ve taşınabilen sallanabilen birşey. Çok tatlı 4-5 aya kadar rahat kullanırım sonra çocuk dönüyormuş odasına geçiririm herhaldeGule guke giysin bebis :) bayag uygunmus fiyati hakikaten :)
Anne yani besik olarak ne tercih ettin canim
Ay bende okuyorum ist ünide ikici üni olarakkKizlar bugun sinavlarim basliyor cocuk gelisimi okuyorum 3. Universite olarak cocuguma yararli olsun istedim:)) dualarinizi benden eksik etmeyin derslerim cok ağır ins basarili olurum hamile hamile kafam basmiyo sanki
Bende istn univ. Ve bende 1. Sinifim kuzum :))) daha önce örgün ogretim radyo tv sinema ve moda ve.tekstik tasarimi okudum ama simdi hazir evdeyim hamileyim istanbuk uni ye yazildim ama inan kafam hic almiyo bir anatomi dersi var full latince napcam bilmiyorum :)Ay bende okuyorum ist ünide ikici üni olarakkinş başarılı olursun canım ben daha 1. Sınıftayum
Ah canim benim bi solukta okudum nasil sevindim anlatamam sana diktor var doktorcuk var iste belliki bymu iyi bi doktormus cok sevindim iri bi kizce geliyo desene yerim ben onu yaaa hadi gozunaydin kendine gelmissindir :)))) maşallah grubumuzun tatki kizinaGunaydinnnnn :)) dün gece kabus gibiydi sabaha kadar nefes alamadım Sabah olunca ilk iş eşimi uyandırıp çok eğitimli ve sertifikalı meşhur bir klinik perinatologu var burda ona gidelim dedim. Eşim hemen tamam dedi. Aradık adam inanılmaz dolu. Sağ olsun çaresizliğimizi anlayıp bizi kabul etti. Detaylı ultrason gibi 50 dk baktı herseyine. Olcumler yaptı önceki doğum hikayem iri bebek durumum falan epeyce baktıktan sonra gelin konuşalım dedi. Ölçüm yaparken direkt ense saydamligina bakılmaz baş popo mesafesiyle oranına bakılır dedi. Bebeğiniz iri bu durumda hesap yapınca yüzde 97 ila yüzde 93 arasında sağlıklı bir bebek dedi. Başka hiç bir anomalisi yok. Gen testi yaptirsaniz da büyük ölçekte yine yüzde 90 üstünde temiz gelecek dedi. Kimse yüzde yüz sağlıklı diyemez böyle bir teknoloji yok ama serumda da riskiniz düşük çıkmış dedi. Yüzde 97 sağlıklı kalan yüzde 3 takdiri ilahi dedi.
Öyle deyince eşim gen testinden vazgeçti.
Veee cinsiyetine yüzde 85 kız dedi eşim gözyaşlarını tutamadı :)))
Çıkışta adama sarıldım dedim ki size bı daha ki geldiğimde çok güzel bı hediye getiricem o da güldü bizde güldük dönüşte de bir hayır yaptık geldik. Bugün bayram yani kısaca :))
Çok sağol canım aminnnnnn insallahCanımmm gözün Aydın bir erkek annesi dahasağlıkla gelsin minnoşunnnn insallahhhhhh
İnşallah kuzum çok teşekkür ederimHayirli olsun canimm saglikla gelsin insallahinsallah o kanama alani da gecicek bol bol dinlenmeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?