2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı olsun cnm kanama alanını merak etme zamanla vucut emiyor ve yok oluyor.bendekide daha 2 hafta önce temizlendi şükür..
İnşallah geçer bı an önce kuzum çok korkuyorum bana yada bebeegime bisy olcak diye Allah hepimize şifa versin sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi inşallah

Canım gruplar var cevapları atıyorlar

Canim bende bu modellere bakiyorum cok tatlis gozukuyor icinede giysisini koymussun kiyamam ya. Fiyatini ne kdra aldin. Bu arada benim abim Amerikada ya onunda kizi 2 bucuk aylik onlarin bi anne yani var o kdr guzel ki ya o modeller nedense Türkiye'de yok ayni senin ki gibi dusun ama altinda bi sistem var.otomatik. bebek ağladığinda kendiliginden sallaniyor hem dikey hem yatay sallanabiliyor 20 farkli muzik var anne karnini taklit eden muzikler falan o kdr guzelki bi de applicationu var telefonuna cocugun ne kde uyuduguyka ilgili ne zmn uyandigiyla ilgili bilgiler gekiyor cocuk aglayinca salliyor uyudugunda jendlgnden duruyor fkn inanilmaz bisey :) keske Türkiye de de bulsak boyle modelleri

Evet ya keşke öyle modeller de olsa . Trendyol 100 tl indirim verdi 270 e geldi sudan ucuz

Ayyyy inanamıyorum kiz ya kız :)) 85 dedi değişmez heralde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…