2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kiz bebege hamile olanlarn belirtileri varmi erkekten farkli olaraj acaba bi ogrenemedm 15haftallikken bebisi hssettm erkekmi kzmi erkekn hissedilir ?

Bende çok bulantı oldu canım halk arasında söylenen şey kız bebeklerde çok bulantı olduğu yönünde ama ben pek inanmıyorum
Benim de bulantım yok denecek kadar az oldu

Bence sadece doktor olarak değil her konuda içine sinen bir yere gitmen daha önemli.hafta olarak hiç düşünme değiştirmek istiyorsan değiştir. 14.haftada değiştirdim ben de. Keşke daha önce değiştirseymişim dedim. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Canım benim bebeğin iyi olmasına çokk sevindim.. Ve kız istiyordun kız olmasına nadıl sevinmiş sindir.. Bizde kız çok istiyoruz sarı bir oğlum var 8 yaşında... Sarı bir kızım da saglıklı sıhhatli olsun diye dua ediyorum.. Hayırlısı artık.. Sevincini yala valla doya, doya saglıklı javerleton alırız ınsallsh bebeklerin mayıs da da hep beraber kucagımıza alırız

Umarım gönlüne göre kızın olur

Yaaaa benimde oğlum sarı renkli gözlü dalgalı saçlı dünyalar güzeli bir çocuk :)) kız olmasına sağlıklı olmasına o kadar sevindim ki öğrendiğimden beri hayaller kuruyorum :)) inşallah seninde hayırlısıyla gönlündeki olur inşallah canım :)) oğlum da Mayıs dogumluydu nasipse kızım da mayis olacak

Bendeki de ergobaby alışveriş arabası üstünde pusette iyiymiş bende arabayla çıktığımda bile olsa kanguruyuda alıyordum yanıma onun içine girince uyku saati ise arabada uyumazsa içine girince hop uyuyordu sonra bebek arabasina transfer

Sen yine de bi sonraki kontrolü de bekle o zaman bişey alma bakalım şimdilik. Erkekse genelde erkek oluyor, pipi bariz belli oluyor ama yine de %100 desin bekle bakalım

Daha doktor değiştirmek için vaktin var, geç değil. Valla hastane pisse odaları da kötüdür hiç gitme oraya burnundan gelir bizim burda medical parkın fiyatları çok uçuk, hepsi aynı mı bilmiyorum. Sen bi fiyat al bütçene uygunsa bi de ordaki doktora git kıyas yap. Bir de doğum hane katını odaları gezebiliyorsun. Gez bi bak. Ben de 2 hatane arasında kararsız kalıp sonda gezip odalara bakarak karar vermiştim (doktorum özeldi seçtiğim hastaneye geldi). Bir de yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması da avantaj. İnşallah asla lazım olmaz ama olaki ihtiyaç olursa anne başka yerde bebek başka yerde zor oluyormuş

Benim de kızım da bir kere bile midem bulanmamisti kokulardan rahatsiz olmamıştım cildimde ne sivilce ne bişey vardi bu sefer kokular rahatsız ediyor, herşeyi midem kaldırmıyor bulantı gibi değil ama tiksinme gibi oluyor sırtımda yüzümde sivilceler çıktı iki hamilelik arasındaki ortak özellik kızımda da şimdide tavuktan tiksindim mide yanmaları aynı sağlıkli olsunda ama esiminde benimde yine de gönlümüzden bir kız daha geçiyor kızımda kız kardeşi olsun çok istiyor adı bahar olsun diye dolanıp duruyor etrafta

Canım ben de İzmir’deki Medical Park a gidiyorum. Doğum ücreti 7800 dediler. Şubatta zam gelecekmiş tabi. Sen de bir görüş, hijyen çok önemli hele şu zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…