- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.161
Şimdilik eliz ve nehir aklımdaşimdi isim dusunelim neydi eliz vardı ayza vardı biseyler konuşuyordunuz
İlkini 12 haftalıkken kaybettim. İkinci sağlıklı şükür 16-17 de hissetmiştim onuhayrlisi saglicakla kucagimiza aliriz insAllah oglanlari kac haftalikken hissettmstn pekib
kiz bebege hamile olanlarn belirtileri varmi erkekten farkli olaraj acababi ogrenemedm 15haftallikken bebisi hssettm erkekmi kzmi erkekn hissedilir ?
Benim de bulantım yok denecek kadar az olduBende çok bulantı oldu canım halk arasında söylenen şey kız bebeklerde çok bulantı olduğu yönünde ama ben pek inanmıyorum
hm uzuldm basn sagolsun Allahm birdaha evlat acisi yasatmasn saglicakla.kucaginiza alirsnz insAllah rabbim kmseye yasatmasinİlkini 12 haftalıkken kaybettim. İkinci sağlıklı şükür 16-17 de hissetmiştim onu
Bence sadece doktor olarak değil her konuda içine sinen bir yere gitmen daha önemli.hafta olarak hiç düşünme değiştirmek istiyorsan değiştir. 14.haftada değiştirdim ben de. Keşke daha önce değiştirseymişim dedim. Zararın neresinden dönersen kârdır.Kızlar bi konu hakkında size danışmak istiyorum şu an evime çok yakın bir hastaneye gidiyorum (güya özel) ama inanın içeri girdiğinizde çıkmak istersiniz o derece pis ve çalışanları alakasız.Doktorumdan çok memnunum aslında çok Güler yüzlü ve pozitif bir insan bana sıkılmadan her şeyi anlatıyor ama doğum konusunda nasıl hiç bir fikrim yok hiç paylaşımı da yok onun adına yapılmış yorum da yok.Başından beri gitmek istediğim prof vardı medical parkta muayene ücreti 280 tl kendi doktorumun 180 tl fakat hastanelerin doğum fiyatını bilmiyorum sizce ne yapayım bu saatten sonra dr değiştirmek mantıklı mı?
Benim de bulantım yok denecek kadar az oldu
Neyi hissetmeye başladım anlayamadımpekki nezaman hissetmeye basladin
bebisin tekmeleri canmNeyi hissetmeye başladım anlayamadım
Daha hissetmedimmbebisin tekmeleri canm
Canım benim bebeğin iyi olmasına çokk sevindim.. Ve kız istiyordun kız olmasına nadıl sevinmiş sindir.. Bizde kız çok istiyoruz sarı bir oğlum var 8 yaşında... Sarı bir kızım da saglıklı sıhhatli olsun diye dua ediyorum.. Hayırlısı artık.. Sevincini yala valla doya, doya saglıklı javerleton alırız ınsallsh bebeklerin mayıs da da hep beraber kucagımıza alırızAllah'ıma binlerce kere şükür. Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmus ya aynı öyle oldu. Ve diğer doktoru bırakmaya karar verdim. Çuvalla para da gitse gerekirse çok az giderim doktora ama bu makinesi uzay Makinesi gibi olan adama gidicem bundan sonra. Önceki doktorumun insanlığına bişey diyemem ama makine eski olunca biz ne hale geldik korkudan. Veee kız olmasına nasıl sevindiğimi anlatamam milyonlarca şey alacam şimdi bu sevinçle
Umarım gönlüne göre kızın oluryaa benimde bitane oglum var onda hic bir sikinti yasamadm midem felan cok rahattm ama bunda 14 haftaya kadar midem kotuydu. ve bas agrim cok. sirtimda sivilce givi seyler cikmis cenemdede oyle. suan 15 haftaligim henuz hastaneye gidemedm sizin dediginiz gibi cevremde cok duydim kizdan umitliyimama en son 12haftalikken gittigmde erkege benzettm kesin degil degiseblr dedi buda kafami karistrdi benim sali gununu iple cekiyorum❤ kizini kac haftalikken hisettin
Yaaaa benimde oğlum sarı renkli gözlü dalgalı saçlı dünyalar güzeli bir çocuk :)) kız olmasına sağlıklı olmasına o kadar sevindim ki öğrendiğimden beri hayaller kuruyorum :)) inşallah seninde hayırlısıyla gönlündeki olur inşallah canım :)) oğlum da Mayıs dogumluydu nasipse kızım da mayis olacakCanım benim bebeğin iyi olmasına çokk sevindim.. Ve kız istiyordun kız olmasına nadıl sevinmiş sindir.. Bizde kız çok istiyoruz sarı bir oğlum var 8 yaşında... Sarı bir kızım da saglıklı sıhhatli olsun diye dua ediyorum.. Hayırlısı artık.. Sevincini yala valla doya, doya saglıklı javerleton alırız ınsallsh bebeklerin mayıs da da hep beraber kucagımıza alırız
Aynen cnm bol sans sana daYaaa ne guzel bolumun ilk senesi sıkıcı ana benc eikinci ucuncu sinif daha guzel akrkadasim o zMn ikimizede bol basarilar diliyorun sinavlarda
Bendeki de ergobaby alışveriş arabası üstünde pusette iyiymişEvet canım solomam almıştım bende o da ergonomik dikkatli almak lazım. Araba da bağımsız olduğu için daha rahat oluyor bence ben baya puset kullanmıştım tek başına uyuyunca ona koyuyorduk alışveriş arabasının içine direk falanayy bakalım alsam mı acaba araba
Sen yine de bi sonraki kontrolü de bekle o zaman bişey alma bakalım şimdilik. Erkekse genelde erkek oluyor, pipi bariz belli oluyor ama yine de %100 desin bekle bakalımCanım benımkıde basta hıc gostermedı ama doktorum ugrastı sagolsun bıraz yuru meyve suyu ıc bıdaha gel gerı dedı o zaman actı baya heryerını ama bana doktor pıpısı var falan dedı sonra yuzde seksen deyınce kafam karıstı ondan sordumilkim kız benımde uc aylıkken dpktorun kıza benzıyor demıstı ve sonra her gıttıgımde kız demıstı bu sefer kafamı karıstırdı
Daha doktor değiştirmek için vaktin var, geç değil. Valla hastane pisse odaları da kötüdür hiç gitme oraya burnundan gelirKızlar bi konu hakkında size danışmak istiyorum şu an evime çok yakın bir hastaneye gidiyorum (güya özel) ama inanın içeri girdiğinizde çıkmak istersiniz o derece pis ve çalışanları alakasız.Doktorumdan çok memnunum aslında çok Güler yüzlü ve pozitif bir insan bana sıkılmadan her şeyi anlatıyor ama doğum konusunda nasıl hiç bir fikrim yok hiç paylaşımı da yok onun adına yapılmış yorum da yok.Başından beri gitmek istediğim prof vardı medical parkta muayene ücreti 280 tl kendi doktorumun 180 tl fakat hastanelerin doğum fiyatını bilmiyorum sizce ne yapayım bu saatten sonra dr değiştirmek mantıklı mı?
Canım ben de İzmir’deki Medical Park a gidiyorum. Doğum ücreti 7800 dediler. Şubatta zam gelecekmiş tabi. Sen de bir görüş, hijyen çok önemli hele şu zamanda.Kızlar bi konu hakkında size danışmak istiyorum şu an evime çok yakın bir hastaneye gidiyorum (güya özel) ama inanın içeri girdiğinizde çıkmak istersiniz o derece pis ve çalışanları alakasız.Doktorumdan çok memnunum aslında çok Güler yüzlü ve pozitif bir insan bana sıkılmadan her şeyi anlatıyor ama doğum konusunda nasıl hiç bir fikrim yok hiç paylaşımı da yok onun adına yapılmış yorum da yok.Başından beri gitmek istediğim prof vardı medical parkta muayene ücreti 280 tl kendi doktorumun 180 tl fakat hastanelerin doğum fiyatını bilmiyorum sizce ne yapayım bu saatten sonra dr değiştirmek mantıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?