- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.843
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.181
Yeğeninin ismi değil miydi canım?Ben karar verdim Eylül olacak inşallah
Aynen bekleyecm hayırlısı olsun artıkSen yine de bi sonraki kontrolü de bekle o zaman bişey alma bakalım şimdilik. Erkekse genelde erkek oluyor, pipi bariz belli oluyor ama yine de %100 desin bekle bakalım
Benim de aynı belirtiler var herkes kız diyor aça bakalım umarım salı güzel haberler alırsınyaa benimde bitane oglum var onda hic bir sikinti yasamadm midem felan cok rahattm ama bunda 14 haftaya kadar midem kotuydu. ve bas agrim cok. sirtimda sivilce givi seyler cikmis cenemdede oyle. suan 15 haftaligim henuz hastaneye gidemedm sizin dediginiz gibi cevremde cok duydim kizdan umitliyimama en son 12haftalikken gittigmde erkege benzettm kesin degil degiseblr dedi buda kafami karistrdi benim sali gununu iple cekiyorum❤ kizini kac haftalikken hisettin
Benimki de kız, bulantı hiç olmadı diyebilirim.inanmak istiyorum ama arkadsm erkek bebege hamileyken cok bulantisi olmustu smdi 2.ye hamile gene bulantisi cok cinsiyet henuz belli degl
Canım dogum paketi almadıysan bencede değiştir derimKızlar bi konu hakkında size danışmak istiyorum şu an evime çok yakın bir hastaneye gidiyorum (güya özel) ama inanın içeri girdiğinizde çıkmak istersiniz o derece pis ve çalışanları alakasız.Doktorumdan çok memnunum aslında çok Güler yüzlü ve pozitif bir insan bana sıkılmadan her şeyi anlatıyor ama doğum konusunda nasıl hiç bir fikrim yok hiç paylaşımı da yok onun adına yapılmış yorum da yok.Başından beri gitmek istediğim prof vardı medical parkta muayene ücreti 280 tl kendi doktorumun 180 tl fakat hastanelerin doğum fiyatını bilmiyorum sizce ne yapayım bu saatten sonra dr değiştirmek mantıklı mı?
Doktor kadar doğumdan sonra personelin ilgiside çok önemli oluyor ilk dogumunda hastane temizdi ama ilk emzirmede kaç sefer gelip ilgilenebilirsiniz diye rica ettim bebek hemsirelerine sen dene yapamazsan geliriz dediler ama kaç sefer söylesem de ne gelen oldu ne ilgilenen sonuç düzgün pozisyonda ememeyen bebek ve geçmek bilmeyen göğüs yaraları şimdi gittiğim hastanede eltim ve yakın arkadaşım doğum yaptı ziyarete gittiğimde hastane tertemiz kendi gözümle gördüm bebek hemsireleride sürekli ziyaret edip yardıma ihtiyaç varmı diye sormaya geldiler içim bu sefer daha rahat olacakKızlar bi konu hakkında size danışmak istiyorum şu an evime çok yakın bir hastaneye gidiyorum (güya özel) ama inanın içeri girdiğinizde çıkmak istersiniz o derece pis ve çalışanları alakasız.Doktorumdan çok memnunum aslında çok Güler yüzlü ve pozitif bir insan bana sıkılmadan her şeyi anlatıyor ama doğum konusunda nasıl hiç bir fikrim yok hiç paylaşımı da yok onun adına yapılmış yorum da yok.Başından beri gitmek istediğim prof vardı medical parkta muayene ücreti 280 tl kendi doktorumun 180 tl fakat hastanelerin doğum fiyatını bilmiyorum sizce ne yapayım bu saatten sonra dr değiştirmek mantıklı mı?
Benım ılkım kız sımdıkıde doktor %80 erkek dedı kızımda cok kotuydum sureklı kusuyodum su bıle ıcemıyodum olecem artık heralde dıyordum 6 kılo falan verdım ama sımdıkınde oyle olmadım mıde bulantısı ve tıksınme oldu ama cok az kılo alımım oldu hepkiz bebege hamile olanlarn belirtileri varmi erkekten farkli olaraj acababi ogrenemedm 15haftallikken bebisi hssettm erkekmi kzmi erkekn hissedilir ?
Doktora gittim duramadım ağrısından parol yaptı tek gebeyim diye. Şimdi daha iyiyim enfeksiyon varmış canımYaa çok geçmiş olsun canım enfeksiyon olabilir
Canm sen 2018 haziran annelerinde de varmıydn ben seni hatırlatıyorum da bejan dı isminyaa benimde bitane oglum var onda hic bir sikinti yasamadm midem felan cok rahattm ama bunda 14 haftaya kadar midem kotuydu. ve bas agrim cok. sirtimda sivilce givi seyler cikmis cenemdede oyle. suan 15 haftaligim henuz hastaneye gidemedm sizin dediginiz gibi cevremde cok duydim kizdan umitliyimama en son 12haftalikken gittigmde erkege benzettm kesin degil degiseblr dedi buda kafami karistrdi benim sali gununu iple cekiyorum❤ kizini kac haftalikken hisettin
Ece de tam bir cimcime ismiBı de maysa var tam bir Türk ismiEce var Eylül var bizim de gündemimizde
Çok geçmiş olsun kuzumDoktora gittim duramadım ağrısından parol yaptı tek gebeyim diye. Şimdi daha iyiyim enfeksiyon varmış canımilk defa böyle oldu çok şaşırdım
teacher26 dediğini hemen bugün yatmadan denicem canımmm teşekkür ederim
Canım dogum paketler i lokman ve koru da ne kadar.. Medical park 7500tl dogum paketine gidiyorum tabi nifty de yaptık 2000de ona verdik Nifty sonucu bekliyorum hayırlı Bi şekilde senin hafta olarak kaçıncı haftan 7.hafta da dogum paketi alınıyor genelde 13 14.haftaya göre mi paket verecek ler kiSelam kızlar Ankarada olanlar var mı hangi hastanelere gidiyorsunuz. Benim de evimin yakınında lokman Hekim ve Koru var ikisi arasında kararsızım. Lokmana gittim koruya da bi bakıp ona göre karar verip paket alacağım. İkisi arasında 1000tl fark var onu da göz ardı edemiyorum bakalım karar aşamasındayım. Sizler neler yapıyorsunuz Benim aksamları midem yanıyor erken değil Mi yakokuya ilk bebeğim gibi çok takıntım yok şükür oama bunda çok sinirliyim mide bulantısı geçti ama aç kalırsam feci şekilde kasılma ve bulantı oluyor midemde . Bebişe pazartesi gittim baya iyi elhamdülillah bana ikiz dediler sonra tek oldu bi umut bekledim ama teke döndü bazıları diyor diğerini kardesi yiyormus felan umarım şehir efsanesi felan dır . Tek yumurta ikiziydi iksi de kalp atısı wardı bir hafta sonra küçük olan kayboldu. 1ay sonra gittim bu pazartesi tek dedi Dr. Herşeyi iyi sağlıklı dedi. Cinsiyet de öylesine söyliyorum bacak arası boş kız olabiliri öylesine diyorım ama kesin bişey yok dedi ilki erkek bakalım bide kızın hevesini alalım ama sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez biraz uzun oldu çok giremedipim için
Karan berke mete Kaan tuna çınarKızlar aklınızda olan erkek ismi var miiibenim aklıma Emirhan geliyo sevdim gibi
Canm merhabalarCanım dogum paketler i lokman ve koru da ne kadar.. Medical park 7500tl dogum paketine gidiyorum tabi nifty de yaptık 2000de ona verdik Nifty sonucu bekliyorum hayırlı Bi şekilde senin hafta olarak kaçıncı haftan 7.hafta da dogum paketi alınıyor genelde 13 14.haftaya göre mi paket verecek ler ki
Live gidiyorum ben cnm. Bora hocaya, san biraz uzak kaçabilir lokman hekime yakınsan. Koruda doğum yapan 2-3 arkadaşım olmuştu. Biraz yoğun bi hastane. Ama Bahar hocayı, zahide hocayı beğeniyolar orada. Gerçi zahide küçük ayrılmış sanırım özel muayenehane açmış ama doğumu koruda yapıyomuş.Selam kızlar Ankarada olanlar var mı hangi hastanelere gidiyorsunuz. Benim de evimin yakınında lokman Hekim ve Koru var ikisi arasında kararsızım. Lokmana gittim koruya da bi bakıp ona göre karar verip paket alacağım. İkisi arasında 1000tl fark var onu da göz ardı edemiyorum bakalım karar aşamasındayım. Sizler neler yapıyorsunuz Benim aksamları midem yanıyor erken değil Mi yakokuya ilk bebeğim gibi çok takıntım yok şükür oama bunda çok sinirliyim mide bulantısı geçti ama aç kalırsam feci şekilde kasılma ve bulantı oluyor midemde . Bebişe pazartesi gittim baya iyi elhamdülillah bana ikiz dediler sonra tek oldu bi umut bekledim ama teke döndü bazıları diyor diğerini kardesi yiyormus felan umarım şehir efsanesi felan dır . Tek yumurta ikiziydi iksi de kalp atısı wardı bir hafta sonra küçük olan kayboldu. 1ay sonra gittim bu pazartesi tek dedi Dr. Herşeyi iyi sağlıklı dedi. Cinsiyet de öylesine söyliyorum bacak arası boş kız olabiliri öylesine diyorım ama kesin bişey yok dedi ilki erkek bakalım bide kızın hevesini alalım ama sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez biraz uzun oldu çok giremedipim için
Canım benim çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzum
Fiyatları iyimiş bencede ikisi arasında isen koru dan al aynen 16 ya bişey kalmadıCanm merhabalarben sincandayım şuan koru 4.500 lokman 5500. Psket istediğin zaman alabiliyorsun ben 13 olacağım bi kaç haftaya paket alacağız 16dan sonra koru 4250 oluyormuş öyle almayı düşünüyoruz. Lokman 20 den sonra 5250 oluyor o gereksiz geldi bana. İşte o şekilde biz alana kadar 16ya yakı N olacağım korudan alırız muhtemelen Rabbim neresi hayırlı ise orayı nasip etsin İnşaAllah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?