2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun canım idrar enfeksiyonu mu var ilaç verdi mi doktor geçmiş olsun tez vakit te şifa versin Rabbim

Live ı ben de düşündüm. Hem çalışıyorum hem yasaklar geldi Bi oğlum var okul kapandı zoom lar başlar haftaya işe eve uzak dı ters yerde.. Medicalpark ı seçtim..

Çok geçmiş olsun canım

Dis eti kanamasi normalmis gebelikte, endise etme. Benim de vakit gecirmeden gozumu karartip dishekimine gitmem gerekiyor bakalim..

Hamileliklerimiz en kotu zamana denk geldi.. karantina, covid, maske, sevdiklerimizden uzak, anksiyete, her gun binlerce vaka.. allah kolayligini versin ve bu kotu gunleri biran once arkamizda birakalim

Kızlar benim bulunduğum ilde de devlet hastaneleri tıklım tıklım özel hastaneler de öyle gerçi guya özel bende özel hastaneye gidiyorm ama iğne at yere düşmez muayene 70 TL klinik var bı kaç tane onların fiyatı 200 TL memur olduğumuz için klinikte indrim olmuyo ilaçlar da ssk dan geçmiyo napcam bilmiom

Canım benim yaşadığım şehirde 500 tl biz de kamu personeliyiz valla 200ü öpüp başıma koyardım. Keşke daha ucuz olsaydı hatta ücretsiz olsaydı sağlık hizmetleri ama nerdee Allah yardımcımız olsun, ikinciyi düşünmüyorum bir değişiklik olmazsa

Konunun oncesini bilmiyorum bayadir bakamadim foruma ama anladigim kadariyla benim surecime benzer bir surec yasamissin, okurken kendi yasadiklarim aklima geldi cok duygulandim gozunuz aydin, gelmis gecmis olsun tombis nurtopu gibi bi kiz geliyor demek ki

Ne kadar fark ediyor fiyatlar şehirden şehire ya. 4500e paket süpermiş. Burda paket diye bir uygulama yok, doğum ücreti ayrı muayene ücreti ayrı ödüyorsun. sadece doğum için aldığım en düşük fiyat 4800dü sanırım. Muayene ücretleri de 175 liraydı o hastanenin.

Valla çok pahalı ya kuzum bide ben riskli dönemdeyim diye her hafta gidiyorm cidden para dayanmiyo kliniğe gittm o da çok ilgilenmedi verdiği iğne göbekten o da 1250 TL Allah yardımcımız olsun ben Ankara'da gitmiştim Liv e muayene 400 du

Kuzum ya benim de diş etim çok kanıyo siz naptınız fırçalarken özellikle
Hamilelikte normal diye okudum iki gun once. Ama soyle diyor, dis eti kanamasi yasarsaniz dishekiminizi ziyaret etmeyi unutmayin o tabi onceden gecerliydi. Simdi degil dishekimine, markete bile giderken kirk kere dusunuyoruz

Hamilelikte normal diye okudum iki gun once. Ama soyle diyor, dis eti kanamasi yasarsaniz dishekiminizi ziyaret etmeyi unutmayin o tabi onceden gecerliydi. Simdi degil dishekimine, markete bile giderken kirk kere dusunuyoruz
Valla aynen kuzum dışarı çıkmaya korkuyoruz doktoruma söyledim yapcak bisy yok olur dedi saçlarm da dökülüyo dokuz ayın sonunda tipimi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…