Gunaydinnnnn :)) dün gece kabus gibiydi sabaha kadar nefes alamadım Sabah olunca ilk iş eşimi uyandırıp çok eğitimli ve sertifikalı meşhur bir klinik perinatologu var burda ona gidelim dedim. Eşim hemen tamam dedi. Aradık adam inanılmaz dolu. Sağ olsun çaresizliğimizi anlayıp bizi kabul etti. Detaylı ultrason gibi 50 dk baktı herseyine. Olcumler yaptı önceki doğum hikayem iri bebek durumum falan epeyce baktıktan sonra gelin konuşalım dedi. Ölçüm yaparken direkt ense saydamligina bakılmaz baş popo mesafesiyle oranına bakılır dedi. Bebeğiniz iri bu durumda hesap yapınca yüzde 97 ila yüzde 93 arasında sağlıklı bir bebek dedi. Başka hiç bir anomalisi yok. Gen testi yaptirsaniz da büyük ölçekte yine yüzde 90 üstünde temiz gelecek dedi. Kimse yüzde yüz sağlıklı diyemez böyle bir teknoloji yok ama serumda da riskiniz düşük çıkmış dedi. Yüzde 97 sağlıklı kalan yüzde 3 takdiri ilahi dedi.
Öyle deyince eşim gen testinden vazgeçti.
Veee cinsiyetine yüzde 85 kız dedi eşim gözyaşlarını tutamadı :)))
Çıkışta adama sarıldım dedim ki size bı daha ki geldiğimde çok güzel bı hediye getiricem o da güldü bizde güldük dönüşte de bir hayır yaptık geldik. Bugün bayram yani kısaca :))