2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum ya benim de diş etim çok kanıyo siz naptınız fırçalarken özellikle
Ben süt içiyorum mutlaka yogurt yiyorum.. Evet dişlerde hassasiyet oluyor rengesis içiyorum omega da var içinde kalsiyum da vardır ınsallah.. Geçmiş olsun kızlar her dogum da diş sıkıntı oluyor kalsiyum u bebek alıyor

Canım bende süt iciyim diyorum ama paket sütler sağlıksız ya yoğurt yiyorum bazen çoğu zmn ayran içiyorum valla diş kalmicak diye korkuyorum

Aa Ben 2 haftadir magnezyum iciyorum suda eriyen. Hic fayda etmemis mi ki? Benimkinde calsiyum yok ama sadece magnezyum. Ondan mi ki?
Kalsiyum hamilelikde çok onemli hem doğumu kolaylaştırıyor hem de vucudunda kalsiyum kalmadiginda kemiklerin incelir ve dislerin düşer doktoruna danış istersen

İstanbuldasınız sanırım kuzenime söyledim medical park yakın ona gidip doğum paketine gir.. Burada dogum paketi yok dedi..

İstanbuldasınız sanırım kuzenime söyledim medical park yakın ona gidip doğum paketine gir.. Burada dogum paketi yok dedi..
İzmir’deyim. Evet burdakinde de paket yok dediler ve sadece doğum ücreti 7800. Muayeneler 275 lira. Sağlık sigortası yaptırdım ben de. Daha uyguna geldi.

Valla aynen kuzum dışarı çıkmaya korkuyoruz doktoruma söyledim yapcak bisy yok olur dedi saçlarm da dökülüyo dokuz ayın sonunda tipimi merak ediyorum
Benim de dokuluyo cok. Oncesinde de dokuluyodu. biraktim ben artik. Saldim cayira mevlam kayira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…