2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar çok uzun zamandır yazamadım ama sayfalarca yazıyı okudum üşenmeden . Güzel haber herkese mutluluklar... Kötü haberleri kafaya takmayın kızlar.. Benim ikili sonucum iyi geldi aylarca çektiğim progestan çilesi de bitti.. Artık normal Bi gebeye dönüştüm çok şükür. Doktorum yine bebek erkek görünüyor dedi bu 4. Farklı doktorun erkek deyişi.. Ben oğluşumu kabullendim hatta ne aldım bakın bakın

Çok sevindim canım maşallah darısı başıma normal hamileler gibi olmak istiyorum artik ne aldın bende erkek annesi olcam Allah kısmet ederse

Kızlar ben gebelikten önce çok su içen biriydim kışın bile 2,5 lt içerdim ama hamilelik başladığından beri 1,5 lt yi aşamadım bi türlü. Hoşaf falan yapıyorum haftada 2-3 gün sıvı olsun diye ama hayret ediyorum bu kadar az su içmeme, hiç böyle değildim Sizde de var mı böyle bi durum?

Bende tam tersi bir durum oldu icim yaniyor resmen, surekli su icmek istiyorum. Hatta surekli kalkip su doldurmaya usendigim icinde bira bardagina koyuyorum

Bende aynıydım günler geçtikçe mide sorunlarım alıştım artık daha çok su içiyorum. Zamanla gececek yavaş yavaş arttır zorlama
. Güzel düşün ben olumlu düşüncelerle aştım yavaş yavaş..

Adınıza çok sevindim. Bende ultrasonda ense kalınlığı 1.80 demisti. Ama burun kemiği hakkında birşey soylemedi. Tarama Test sonucunda da bilinmiyor diye yazıyor. İnşallah kısa sürede gelir. Teşekkür ederim size de.

Bende tam tersi bir durum oldu icim yaniyor resmen, surekli su icmek istiyorum. Hatta surekli kalkip su doldurmaya usendigim icinde bira bardagina koyuyorum
Benim de 1,5 l lik su sisem hep yanjmda oluyor sarapcilae gibi tepeme dikiyorum. Su an 3 lt ye kadar ciktim

Bende bekliyorum siz nerde yaptırdınız kaç gün oldu nifty testini zaman geçmiyor 8 gün oldu bekliyorum temiz sonuç olur ınsallsh sonuç çıkınca yazarım sınız
Ben NİCE isminde bir firmaya yaptirdim. Kan test için İngiltere'ye gitti. Bende pazartesi vermiştim. Elbette sonuc çıkınca yazarim. Sizin ultrason bulguları nasıldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…