2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maş
Maşallah bende cok tatlı ciciler aldım kızıma. Halaları teyzesi dayıları dedesi anneannesi hatta yakın arkadaşlarım herkes seferber oldu bizim miniğe diyorum yalnısıkla dönerse yandık bugün hamak bile aldık oda pembe diyorum ki bari onu beyaz falan alsaydım

İnşallah cnm, teşekkürler Aslında susuzluğun etkisi olan baş ağrısı fln yok ama hep okuyorum kadın doğumcuların paylaşımı ebelerin paylaşımında en az 2,5 lt içmeleri gerek fln diye yazıyor. 1,5 lt pet şişe alıyoruz ne kadar içtiğimiz belli olsun diye ama bi tane anca bitiyor. Evet akışına bırakıp gün gün artımaya çalışayım

Ben NİCE isminde bir firmaya yaptirdim. Kan test için İngiltere'ye gitti. Bende pazartesi vermiştim. Elbette sonuc çıkınca yazarim. Sizin ultrason bulguları nasıldi ?
Ben de grovo firmasının nice testini yaptırmıştım. Salı kan verdim diğer cuma geldi iyi sonuçlarım, darısı sana Benim kanım güney koreye gitmişti.

Su benim kanayan yaram normalde gün içinde iki bardak suyla dururdum hiç susayan biri değilim şimdide aynı vitaminlerle birlikte su içersem içiyorum yoksa aklıma bile gelmiyor kızımda zorlaya zorlaya 1,5 litreye çıkarmıştım ama onda yaz gebeliğiydi emzirme azalmaya başlayınca farkında olmadan yine suyu azaltmistim şimdi birde kışa denk geldi kendime kızıyorum su içmiyorum diye ama hiçte susamiyorum

Birefebirece canım gözün aydın güzel haberler almışsınız çok şükür oğluş derken kız oldu sağlıkla gelsin prenses

Y Yorgunnnanne kuzum sen de cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı olsun oğluşun güzel haberlerini alalım inşallah

KirazHanim kızınız hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah

Senemisback canım neyin var geçmiş olsun, mesajları okumaya çalıştım ama kaçırdım sanırım. İyi misin şimdi

Herkese iyi geceler kızlar
Pek aktif değilim bu sıralar
Herkes iyidir inşallah

Uzaktan eğitime geçildiği için eşim haftasonları evde olacak, çok mutluyum.
Haftaiçi çalışmaya devam tabi.
Uzun zaman sonra ilk kez bugün haftasonu rahatlığını yaşadık -kızım izin verdiği kadar tabi -

Ben sanırım artık minik pıt pıtları sık hissetmeye başladım
Bu sabah eşim elini karnıma koydu, balık gibi kaydı gitti bir kez de pıt diye dokundu eşim de hissetti

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Şu sıralar kafama takılan bir iki şey var, çarşamba günü özeldeki kontrolümden sonra netleşecek mi bakalım. O zaman duruma göre sizinle de paylaşıp içimi dökerim, şimdiden başınızı ağrıtmayayım

Kızlar bir de benim kasılmalarım oluyor gibi çok erken değil mi kasılma hissetmek için.
Ama bariz kasılma anlıyorum, ilk gebeliğim olsa belki anlamazdım ama eminim kasılma olduğuna.
Bunu da mutlaka doktora sorcam Çarşamba günü

Canım karnının tam neresinde oluyor bebek (deneyimsiz bir soru olarak kabul et lütfen)

Bende sürekli kasılma hissediyorum canım ya. Yoruluyoruz bence gün içinde çocuklardan dolayı.. bide benimki de balık gibi kayıyor sürekli hissediyorum oğlumda hiç böyle hissetmemiştim

Bende sürekli kasılma hissediyorum canım ya. Yoruluyoruz bence gün içinde çocuklardan dolayı.. bide benimki de balık gibi kayıyor sürekli hissediyorum oğlumda hiç böyle hissetmemiştim
Yaa nerde kayıyor kasıkta mı göbeğe yakın mı neredeeee

Ben yazdım mı böyle arka arkaya yazıyorum idare ediverin kızlar

Biz günlük kullanıma uygun salon takımı bakıcaz, önerdiğiniz marka var mı mobilya için. 5 yıllık evliyim ama doğru düzgün eşyam yok.
İki çocuk da olunca geniş geniş salonda oturalım dedik, oturma odasını çocuklar için tamamen oyun odası yapmayı planlıyoruz.

Yemek masam da yok, salon için düşüncemiz ; yemek masası, konsol -çeyiz diye alınan bilmem kaç parçalık yemek takımı tencere takımı kahvaltı setini falan koymak için- , L koltuk yanına bir tane tekli koltuk -berjer mi deniyor cahilliğimi mazur görün - , bir de tv için yüksek bir tv sehpası düşünüyoruz.

Oturma odasında tv duvara monte ama salonu da ekstra delmeyelim dedik kiracı olduğumuz için, bu nedenle tv sehpasını yüksek seçelim çocuklar çekiştirip düşürmesin.

Önerilerinizi bekliyorum
Cansu seni etiketlemeyi beceremedim de sen göbüş fotosu attığında salonun çok güzel ve sade görünüyordu tam bizim düşündüğümüz gibi
Siz nerden almıştınız

Canım karnının tam neresinde oluyor bebek (deneyimsiz bir soru olarak kabul et lütfen)

Rica ederim canım aşkolsun o ne demek, ben de hala birçok şeyi burdan öğreniyorum

Ben göbek deliğimin altında hissediyorum, yatay olarak oralarda gezip duruyor
Henüz yukarda hissedemeyiz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…