- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.281
Yaa nerde kayıyor kasıkta mı göbeğe yakın mı neredeeee
İyi ense kalınlığı iyi dedi burun Kemiği de gördüm uyudu sonra bebek cinsiyet kaldı.. Bakalım nifty verdim yaş dan dolayı hayırlı sonuçlar iyi sonuçlar olur inşallahBen NİCE isminde bir firmaya yaptirdim. Kan test için İngiltere'ye gitti. Bende pazartesi vermiştim. Elbette sonuc çıkınca yazarim. Sizin ultrason bulguları nasıldi ?
Canım İstanbul’da olsaydınız elimden geldiğince yardımcı olmak isterdim babamın kuzeni mobilyacı ve çok uyguna yaptırmıştık biz instagram adresini atayım bak bi istersen ‘modaevmobilya’Ben yazdım mı böyle arka arkaya yazıyorumidare ediverin kızlar
Biz günlük kullanıma uygun salon takımı bakıcaz, önerdiğiniz marka var mı mobilya için. 5 yıllık evliyim ama doğru düzgün eşyam yok.
İki çocuk da olunca geniş geniş salonda oturalım dedik, oturma odasını çocuklar için tamamen oyun odası yapmayı planlıyoruz.
Yemek masam da yok, salon için düşüncemiz ; yemek masası, konsol -çeyiz diye alınan bilmem kaç parçalık yemek takımı tencere takımı kahvaltı setini falan koymak için- , L koltuk yanına bir tane tekli koltuk -berjer mi deniyor cahilliğimi mazur görün- , bir de tv için yüksek bir tv sehpası düşünüyoruz.
Oturma odasında tv duvara monte ama salonu da ekstra delmeyelim dedik kiracı olduğumuz için, bu nedenle tv sehpasını yüksek seçelim çocuklar çekiştirip düşürmesin.
Önerilerinizi bekliyorum
Cansu seni etiketlemeyi beceremedim de sen göbüş fotosu attığında salonun çok güzel ve sade görünüyordu tam bizim düşündüğümüz gibi
Siz nerden almıştınız
Cahilliğimi maruz görRica ederim canım aşkolsun o ne demek, ben de hala birçok şeyi burdan öğreniyorum
Ben göbek deliğimin altında hissediyorum, yatay olarak oralarda gezip duruyor
Henüz yukarda hissedemeyiz sanırım
Evet evet ben de kızım da hiç böyle hissetmedim, belki ilk diye pek anlamıyorduk.Bende sürekli kasılma hissediyorum canım ya. Yoruluyoruz bence gün içinde çocuklardan dolayı.. bide benimki de balık gibi kayıyor sürekli hissediyorumoğlumda hiç böyle hissetmemiştim
Ben yazdım mı böyle arka arkaya yazıyorumidare ediverin kızlar
Biz günlük kullanıma uygun salon takımı bakıcaz, önerdiğiniz marka var mı mobilya için. 5 yıllık evliyim ama doğru düzgün eşyam yok.
İki çocuk da olunca geniş geniş salonda oturalım dedik, oturma odasını çocuklar için tamamen oyun odası yapmayı planlıyoruz.
Yemek masam da yok, salon için düşüncemiz ; yemek masası, konsol -çeyiz diye alınan bilmem kaç parçalık yemek takımı tencere takımı kahvaltı setini falan koymak için- , L koltuk yanına bir tane tekli koltuk -berjer mi deniyor cahilliğimi mazur görün- , bir de tv için yüksek bir tv sehpası düşünüyoruz.
Oturma odasında tv duvara monte ama salonu da ekstra delmeyelim dedik kiracı olduğumuz için, bu nedenle tv sehpasını yüksek seçelim çocuklar çekiştirip düşürmesin.
Önerilerinizi bekliyorum
Cansu seni etiketlemeyi beceremedim de sen göbüş fotosu attığında salonun çok güzel ve sade görünüyordu tam bizim düşündüğümüz gibi
Siz nerden almıştınız
Kaç yaşında canım kızın?Evet evet ben de kızım da hiç böyle hissetmedim, belki ilk diye pek anlamıyorduk.
Yorulma konusunda çok haklısın canım akşama kadar totom yer görmüyor
Bir de bu aralar kızıma bi haller oldu, ufacık bir şey olsa etini koparmışlar gibi anne anne diye resmen çığlık atarak ağlıyor
Küçük bebek gibi illa kucağımda olacak, ya evi gezicez ya kucağımda sallicam falan inan belim kopuyor artık.
Önceden kanguruda dururdu, şimdi kanguruyu görünce de ağlamaya başlıyor istemiyor
İnsallah hayirli haberler aliriz.İyi ense kalınlığı iyi dedi burun Kemiği de gördüm uyudu sonra bebek cinsiyet kaldı.. Bakalım nifty verdim yaş dan dolayı hayırlı sonuçlar iyi sonuçlar olur inşallah
Benim de kasilmalarim 22-23 lerde toco da cikmaya baslamisti deger olarak 80 hatta 100 leri goruyorduk bazen hissederdim bazen de hissetmezdim hic, serumla ilac uygularlar kasilma bitince eve salarlardi. Neden oldugunu bir turlu cozememistik. Hatta doktlrum derdi ki seni evde uzanmış tv izlerken tocoya bağlasak yine kasılma çıkar. Dogum sırasnda rahim yapim gorulunce acaba rahim yapisindan mi oyleydi diye dusunuldu.Kızlar bir de benim kasılmalarım oluyor gibiçok erken değil mi kasılma hissetmek için.
Ama bariz kasılma anlıyorum, ilk gebeliğim olsa belki anlamazdım ama eminim kasılma olduğuna.
Bunu da mutlaka doktora sorcam Çarşamba günü
Oğlum 3,5 yaşında bu aralar sürekli tepemde. Ama cidden kafamın üstünde oynuyor yada kucağıma oturup bişeyler yapıyorEvet evet ben de kızım da hiç böyle hissetmedim, belki ilk diye pek anlamıyorduk.
Yorulma konusunda çok haklısın canım akşama kadar totom yer görmüyor
Bir de bu aralar kızıma bi haller oldu, ufacık bir şey olsa etini koparmışlar gibi anne anne diye resmen çığlık atarak ağlıyor
Küçük bebek gibi illa kucağımda olacak, ya evi gezicez ya kucağımda sallicam falan inan belim kopuyor artık.
Önceden kanguruda dururdu, şimdi kanguruyu görünce de ağlamaya başlıyor istemiyor
Teşekkür ederim canım bakayım ama nakliyesi falan nasıl olacak kiCanım İstanbul’da olsaydınız elimden geldiğince yardımcı olmak isterdim babamın kuzeni mobilyacı ve çok uyguna yaptırmıştık biz instagram adresini atayım bak bi istersen ‘modaevmobilya’
Kuzum olur mu insan her seferinde bir şey öğreniyor. İnan ben burda okudukça ilk gebeliğimi tesadüfen yaşamışım gibi hissediyorumCahilliğimi maruz gör
İstikbal pek sevmiyorum canım yani annem almıştı ve memnun kalmamıştı.Evet nakliye zor olur birde pandemiden dolayı geç gönderiyorlar maalesefTeşekkür ederim canım bakayım ama nakliyesi falan nasıl olacak ki
Çarşamba günü il merkezine gidince orda bakcaz ilk kez, marka olarak pek seçenek de yok.
Sanırım istikbal Bellona bir de doğtaş var, diğer mağazalar yerel firmalar
Kuzum olur mu insan her seferinde bir şey öğreniyor. İnan ben burda okudukça ilk gebeliğimi tesadüfen yaşamışım gibi hissediyorum
Yaa çok tatlısınYaa nerde kayıyor kasıkta mı göbeğe yakın mı neredeeee
Sabırsızlıkla bekliyorum ilk hareketlerini ama benim bebek pek uslu ultrasonda bile hareket etmiyor anca yüzünü kapatıyorYaa çok tatlısıntam göbek deliğinin altında bir yerlerde
Evet pandemiden dolayı geç geldiğini herkes söylüyor, biz de o yüzden hemen bakıp en kısa zamanda karar verelim diyoruz ki doğumdan önce yetişsin yerleşelim.Canimm biz enzadan almistik, ama baya gec getiriyorlar pandemiden dolayitemmuzda verdik siparisi ama hala yemek masasinin iki sandalyesi eksik 28 aralikta getirceklermis guya Fiyatina gore guzel gelmisti bana, ozellikle tv unitesini begenip hemen karar vermistim koltugu mu eski evden getirmistim L koltuk, berjer cok daralticagi icin salonu biz almadik 2 tane pufum var mor renk onlari da eski evden getirdim ayagimizi filan uzatiyoruz guzel oluyor. Kalabalik olursa biri oturabiliyor bizim salon dikdortgen eger senin de oyleyse bu modeli tavsiye ederim, tv unitesi cok genis cunku baya uzun
19 aylık canım, aslında hala bebek sayılır ama kucakta gezecek kadar da bebek değilKaç yaşında canım kızın?
Evet pandemiden dolayı geç geldiğini herkes söylüyor, biz de o yüzden hemen bakıp en kısa zamanda karar verelim diyoruz ki doğumdan önce yetişsin yerleşelim.
Bizim salon da dikdörtgen, olabildiğince sade kalsın istiyoruz.
Eğer senin için sakıncası yoksa özelden tam foto atabilir misin, tabi istemezsen de saygı duyarım
Bu aralar ben de otırma odam ve salon mobilyama ek koltuk bakıyoeum. Kendi evimde salonum geniş olacak bu evimde dar olduğu için ikili ve üçlü koltuk alabilmiştik sadece fuga dan. Geçen baktık fiyatları biraz tuzlu geldi enza ya baktk orda sehpa fiyatına üçlü koltuk vardı valla çok da güzeldi. Enza ya bak derim doğtaş da minimal şeyler var.Ben yazdım mı böyle arka arkaya yazıyorumidare ediverin kızlar
Önerilerinizi bekliyorum
Siz nerden almıştınız
2 yaş sendromumu diyecektim19 aylık canım, aslında hala bebek sayılır ama kucakta gezecek kadar da bebek değil
İkili sonucum daha çıkmamış, aynı gün yaptırmıştım ikisini oysa. Doktor nipt sonucundan sonra ikilinin bi anlamı yok artık demişti ondan çok da merak etmedim açıkcası.Gözünüz aydin. Darısı basima inşallah . Sizin ikili test oranı kaç gelmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?