2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Genelde bol su içmek gerek diyorlar, dikkat etmeye çalışıyorum ama pek de iyi içtiğim söylenemez.
Benim de 32.haftada kasılmalarım çok olmuştu, acildeki ebe bizi korkuttu, senin doğum sancıların başlamış hemen doktorunu ara demişti
Ama şimdi neden bu kadar erken, tek sebebi yorgunluk mu acaba

Bir de hep şunu merak ediyorum, benim doğumum çok çok zor oldu, ebeler doktorlar hep kendi aralarında konuştular, bazen paniklediler falan, acaba diyorum ben normal doğum yapmak için uygun değil miydim, şimdi sen rahim yapısı yazınca aklıma bu geldi

Vivense de düşünebilirsin canım

Oğlum 3,5 yaşında bu aralar sürekli tepemde. Ama cidden kafamın üstünde oynuyor yada kucağıma oturup bişeyler yapıyor bence hissediyorlar yeni bebeği

Eşim de hissediyor dedi
Ya bi görsen kızımın olduğu ortamda uzanmaya hasret kaldım resmen. Ne zaman sırtım dinlensin diyip uzansam hemen tepeme çıkıyor, meme meme diye üstümü açmaya çalışıyor
Azıcık gözlerimi kapatayım diyorum gelip parmağını sokuyor gözüme
Babasına hiç böyle şeyler yapmıyor

Yapacak hiçbir şey bulamasa bile kucağıma oturup zıplamaya başlıyor

Kızlar merhaba
Folik asit hala kullanan var mı? Kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu? Ya benim folik asit geçenlerde bitti doktora mesaj attım doğuma kadar kullanalım demiş Ama o kadar kullanilmıyordu diye hatırlıyorum ?

Vivense de düşünebilirsin canım

Teşekkür ederim kızlar
Ama sanırım söylediğiniz iki marka da burda yok
Küçük bir şehir zaten Bellona bile yeni açıldı
Çarşamba günü bakıp fikir edinirim, sonra yine burdan sizlerin fikrini alırım

Benim su tüketimim zaten iyidir yaz aylarına da geldiği için günde 3,5 lt su içiyordum hani kasılma da olmasın diye. Ama gittiğim görüştüğüm hiç bir doktor ne bunu ne de 6 gün max doz synpitan almama ve kasılmalarım olmasına rağmen neden hiç hissetmediğimi açıklayamıyorlar. Eğer böyle devam ederse doktoruna gittiğinde tocografi konusunu bir çıtlat.

Kızlar ya tetonoz aşısı hangi haftalarda oluyordu? İlkinde yaptırdım ama 2. De kovid korkusundan evden çıkmıyorum takibi unuttum

2 yaş sendromumu diyecektim
Bence olabilir
Aşırı nazlı oldu, normalde kendi yapabileceği işleri bile elimden tutup bana yaptırıyor ama iş dağıtmaya gelince çok becerikli asla yardıma ihtiyacı yok
Ben yemek yapana kadar bütün mutlak dolapları çekmeceleri döküyor, ev terliklerinin hepsini dağıtıyor görsen akşama kadar eğil kalk yer toplamaktan belim ağrıyor

Canım 12.haftada kesti dr balık yağı ve Demir ilacı alıyorum şu an

atanamayanogretmen benim oğlum da hissediyor bence ya gelip gelip karnımı açıyor bir kere yaglarken gördü belki ondan ama göbeğimi açıp seviyor ağzını dayıyor opermis gibi yapıyor başını illa karnıma koymak istiyor ama göbeğim çıktığı için artık aciyor bende oğlumun yanında rahatça uzanmaya hasret kaldım bı kaza olacak diye de korkuyorum

Biz 12. Haftaya kadar kullandik, sonra demir ilaci ve baska vitaminle devam etmistik

Çarşamba mutlaka bu konuda konuşacağım.
Devlet hastanesindeki doktor muayene sırasında kasık ağrım olduğu için progestan vermişti, onu da özeldeki doktorla görüşmeden kullanmaya başlamadım.
Teşekkür ederim

Canım bana da ağrılarım için progestan verdi doktorum bugün mesaj attım artık kesebilirsin dedi benim belim çok ağrıyordu arada kasık ağrım da oluyordu

L koltuk modern olsa da kullanışsız ben bir süre kullandım sevemedim ki minder vs çok genişti. Onun yerine 2 ayrı koltuk daha kullanışlı geliyor bana

Progesteron zararlı bir şey değil hatta kasılmaları azaltıyor da. Ama tabi doktoruna danışman en güzeli

Kızlar ya tetonoz aşısı hangi haftalarda oluyordu? İlkinde yaptırdım ama 2. De kovid korkusundan evden çıkmıyorum takibi unuttum
İlkinde tüm dozları tamamlamış mıydın canım
Ben doğumdan sonraki dozu yaptıramadım, ameliyat olduğum zamana denk gelmişti.
Aşı kartımı götürdüm, 20. Haftada bir doz, Doğum sonrası bir doz şeklinde yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…