- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.301
Genelde bol su içmek gerek diyorlar, dikkat etmeye çalışıyorum ama pek de iyi içtiğim söylenemez.Benim de kasilmalarim 22-23 lerde toco da cikmaya baslamisti deger olarak 80 hatta 100 leri goruyorduk bazen hissederdim bazen de hissetmezdim hic, serumla ilac uygularlar kasilma bitince eve salarlardi. Neden oldugunu bir turlu cozememistik. Hatta doktlrum derdi ki seni evde uzanmış tv izlerken tocoya bağlasak yine kasılma çıkar. Dogum sırasnda rahim yapim gorulunce acaba rahim yapisindan mi oyleydi diye dusunuldu.
Nazlı bir kız geliyor deseneSabırsızlıkla bekliyorum ilk hareketlerini ama benim bebek pek uslu ultrasonda bile hareket etmiyor anca yüzünü kapatıyor
Ya anlamadım her doktor muayenesinde yüzünü kapatır mı bir bebekNazlı bir kız geliyor desene
Vivense de düşünebilirsin canımTeşekkür ederim canım bakayım ama nakliyesi falan nasıl olacak ki
Çarşamba günü il merkezine gidince orda bakcaz ilk kez, marka olarak pek seçenek de yok.
Sanırım istikbal Bellona bir de doğtaş var, diğer mağazalar yerel firmalar
Kuzum olur mu insan her seferinde bir şey öğreniyor. İnan ben burda okudukça ilk gebeliğimi tesadüfen yaşamışım gibi hissediyorum
Oğlum 3,5 yaşında bu aralar sürekli tepemde. Ama cidden kafamın üstünde oynuyor yada kucağıma oturup bişeyler yapıyorbence hissediyorlar yeni bebeği
Bebek uyudumuİyi ense kalınlığı iyi dedi burun Kemiği de gördüm uyudu sonra bebek cinsiyet kaldı.. Bakalım nifty verdim yaş dan dolayı hayırlı sonuçlar iyi sonuçlar olur inşallah
Bu aralar ben de otırma odam ve salon mobilyama ek koltuk bakıyoeum. Kendi evimde salonum geniş olacak bu evimde dar olduğu için ikili ve üçlü koltuk alabilmiştik sadece fuga dan. Geçen baktık fiyatları biraz tuzlu geldi enza ya baktk orda sehpa fiyatına üçlü koltuk vardı valla çok da güzeldi. Enza ya bak derim doğtaş da minimal şeyler var.
Vivense de düşünebilirsin canım
Benim su tüketimim zaten iyidir yaz aylarına da geldiği için günde 3,5 lt su içiyordum hani kasılma da olmasın diye. Ama gittiğim görüştüğüm hiç bir doktor ne bunu ne de 6 gün max doz synpitan almama ve kasılmalarım olmasına rağmen neden hiç hissetmediğimi açıklayamıyorlar. Eğer böyle devam ederse doktoruna gittiğinde tocografi konusunu bir çıtlat.Genelde bol su içmek gerek diyorlar, dikkat etmeye çalışıyorum ama pek de iyi içtiğim söylenemez.
Benim de 32.haftada kasılmalarım çok olmuştu, acildeki ebe bizi korkuttu, senin doğum sancıların başlamış hemen doktorunu ara demişti
Ama şimdi neden bu kadar erken, tek sebebi yorgunluk mu acaba
Bir de hep şunu merak ediyorum, benim doğumum çok çok zor oldu, ebeler doktorlar hep kendi aralarında konuştular, bazen paniklediler falan, acaba diyorum ben normal doğum yapmak için uygun değil miydim, şimdi sen rahim yapısı yazınca aklıma bu geldi
Bence olabilir2 yaş sendromumu diyecektim
Canım 12.haftada kesti dr balık yağı ve Demir ilacı alıyorum şu anKızlar merhaba
Folik asit hala kullanan var mı? Kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu? Ya benim folik asit geçenlerde bitti doktora mesaj attım doğuma kadar kullanalım demiş Ama o kadar kullanilmıyordu diye hatırlıyorum ?
Kızlar merhaba
Folik asit hala kullanan var mı? Kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu? Ya benim folik asit geçenlerde bitti doktora mesaj attım doğuma kadar kullanalım demiş Ama o kadar kullanilmıyordu diye hatırlıyorum ?
Benim su tüketimim zaten iyidir yaz aylarına da geldiği için günde 3,5 lt su içiyordum hani kasılma da olmasın diye. Ama gittiğim görüştüğüm hiç bir doktor ne bunu ne de 6 gün max doz synpitan almama ve kasılmalarım olmasına rağmen neden hiç hissetmediğimi açıklayamıyorlar. Eğer böyle devam ederse doktoruna gittiğinde tocografi konusunu bir çıtlat.
Canım bana da ağrılarım için progestan verdi doktorum bugün mesaj attım artık kesebilirsin dedi benim belim çok ağrıyordu arada kasık ağrım da oluyorduÇarşamba mutlaka bu konuda konuşacağım.
Devlet hastanesindeki doktor muayene sırasında kasık ağrım olduğu için progestan vermişti, onu da özeldeki doktorla görüşmeden kullanmaya başlamadım.
Teşekkür ederim
L koltuk modern olsa da kullanışsız ben bir süre kullandım sevemedim ki minder vs çok genişti. Onun yerine 2 ayrı koltuk daha kullanışlı geliyor banaBen yazdım mı böyle arka arkaya yazıyorumidare ediverin kızlar
Biz günlük kullanıma uygun salon takımı bakıcaz, önerdiğiniz marka var mı mobilya için. 5 yıllık evliyim ama doğru düzgün eşyam yok.
İki çocuk da olunca geniş geniş salonda oturalım dedik, oturma odasını çocuklar için tamamen oyun odası yapmayı planlıyoruz.
Yemek masam da yok, salon için düşüncemiz ; yemek masası, konsol -çeyiz diye alınan bilmem kaç parçalık yemek takımı tencere takımı kahvaltı setini falan koymak için- , L koltuk yanına bir tane tekli koltuk -berjer mi deniyor cahilliğimi mazur görün- , bir de tv için yüksek bir tv sehpası düşünüyoruz.
Oturma odasında tv duvara monte ama salonu da ekstra delmeyelim dedik kiracı olduğumuz için, bu nedenle tv sehpasını yüksek seçelim çocuklar çekiştirip düşürmesin.
Önerilerinizi bekliyorum
Cansu seni etiketlemeyi beceremedim de sen göbüş fotosu attığında salonun çok güzel ve sade görünüyordu tam bizim düşündüğümüz gibi
Siz nerden almıştınız
Progesteron zararlı bir şey değil hatta kasılmaları azaltıyor da. Ama tabi doktoruna danışman en güzeliÇarşamba mutlaka bu konuda konuşacağım.
Devlet hastanesindeki doktor muayene sırasında kasık ağrım olduğu için progestan vermişti, onu da özeldeki doktorla görüşmeden kullanmaya başlamadım.
Teşekkür ederim
İlkinde tüm dozları tamamlamış mıydın canımKızlar ya tetonoz aşısı hangi haftalarda oluyordu? İlkinde yaptırdım ama 2. De kovid korkusundan evden çıkmıyorumtakibi unuttum
Evet ya ben de sevemedim bir türlüL koltuk modern olsa da kullanışsız ben bir süre kullandım sevemedim ki minder vs çok genişti. Onun yerine 2 ayrı koltuk daha kullanışlı geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?