2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok ben de tüm dozları yapamadım, 2 doz yaptırmıştım

Yaa yerim onları
Benim kızım da ultrason fotoğraflarını görünce hemen alıp kardiş kardiş diye seviyor
Dün kardeşim görüntülü aradı, nazlı hilal kardiş nerde dedi karnımı gösterdi
Şimdiki çocuklar çok bilmiş
Eşim diyor biz gerizekalıymışız küçükken

Canım bana da ağrılarım için progestan verdi doktorum bugün mesaj attım artık kesebilirsin dedi benim belim çok ağrıyordu arada kasık ağrım da oluyordu

Bana hiçbir şey sormadan verdi
Sadece muayene sırasında sağ kasığıma bastırdıkça ağrıdı, idrar bakalım dedi.
Ben tahlilleri verip eve döndüm -başka ilçeye gidiyoruz- sonuçlar ve reçete için telefonda görüştüm sekreterle. O da muayene sırasındaki ağrı için verdiğini söyledi, idrar tahlilim de temiz çıkmış.
Bir de emzirirken kullanılmaz yazıyor, bu önemli benim için, özellikle bundan dolayı bekledim canım

Biz 12. Haftaya kadar kullandik, sonra demir ilaci ve baska vitaminle devam etmistik
Canım bu yazdıgın la alakası yok ama sana doktorun gunluk akıntıların fazla dıye bı ılac vermıstı ısmını soyleyebılır mısın banada ıkı tane yazmıs bırı krem anlamadım bana bunu soylememıstı yanındayken

Uf evet ya biraz fazla bastırıyorlar muayene sırasında,gerçekten yan etkisi olan bir ilaç bence de doktoruna danışıp kullanman en iyisi

Boşver içme, ben çok zorda kalmadığım sürece ilaç içmiyorum gebeyken. Emzirirken. İlla risk çünkü. Ha ama doğum sonrası sezaryen da ağrı kesicim nerdeee diye hemşireyi çok çağırdım hahha yani mecbur olunca da yapacak bir şey yok içiyorum. Kasılma çoksa rahatsızsan iç

L koltuk modern olsa da kullanışsız ben bir süre kullandım sevemedim ki minder vs çok genişti. Onun yerine 2 ayrı koltuk daha kullanışlı geliyor bana

İki ayrı koltuk da odayı daraltıyor ama
Bİz olabildiğince geniş alan kalsın istiyoruz.
Bir de evlendiğimizden beri eşimin hayali L koltuğa uzanıp tv izlemek

İki ayrı koltuk da odayı daraltıyor ama
Bİz olabildiğince geniş alan kalsın istiyoruz.
Bir de evlendiğimizden beri eşimin hayali L koltuğa uzanıp tv izlemek
Anladım ama alınca anlayacaksın 2 kişi rahatça yatamıyor L koltuğa birine köşeler kalıyor sürekli sığmaya çalışıyor

Benim 3. Ayda kesti multivitamine geçti 3 ay da kesiliyor zaten herkes öyle diyor.

Evet bende hissediyorum hafif kasılmalar genelde o kasılma karnım sertlesince oluyor ikinci oluncami erkenden oluyor acaba rahmimiz ilk gebelikteki gibi sıkı degil sonuçta benimde ilk gebelikte 34. Haftamda biraz kasilmam olmuştu doktorum muayene edip acilmam olmayinca kendi cekmecesinden verdiği bir ilaçla geçirmişti kasilmayi

Benim kasık ağrım var kızlar iki gündür. Neden olur acaba?

Kizlar bugun sinavlarim basliyor cocuk gelisimi okuyorum 3. Universite olarak cocuguma yararli olsun istedim:)) dualarinizi benden eksik etmeyin derslerim cok ağır ins basarili olurum hamile hamile kafam basmiyo sanki
Bende ikinci üniversite auzef çocuk gelişimi okuyorum2. Sınıftayım ve 3. Sınıftan üç ders aldım tam 9 dersten sınava gireceğim Allah yardımcımız olsun inşallah
Kizlar bugun sinavlarim basliyor cocuk gelisimi okuyorum 3. Universite olarak cocuguma yararli olsun istedim:)) dualarinizi benden eksik etmeyin derslerim cok ağır ins basarili olurum hamile hamile kafam basmiyo sanki

Kasılmalar nasıl oluyor acaba ? Benim ilk gebelik anlayamıyorum. Bugün sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım oldu hala da devam ediyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum

kisiye gore cinsiyet farkli olursa degisiyo galiba bilemedm nasl bsey bu
Bence bulantıyla cinsiyetin hiçbir alakası yok, olması da saçma geliyor bana zaten. Tamamen annenin o dönemki fizyolojik durumuyla alakalı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…