- 23 Ağustos 2020
- 4.889
- 9.442
- 158
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.321
Yok ben de tüm dozları yapamadım, 2 doz yaptırmıştımİlkinde tüm dozları tamamlamış mıydın canım
Ben doğumdan sonraki dozu yaptıramadım, ameliyat olduğum zamana denk gelmişti.
Aşı kartımı götürdüm, 20. Haftada bir doz, Doğum sonrası bir doz şeklinde yapılacak.
atanamayanogretmen benim oğlum da hissediyor bence ya gelip gelip karnımı açıyor bir kere yaglarken gördü belki ondan ama göbeğimi açıp seviyor ağzını dayıyor opermis gibi yapıyor başını illa karnıma koymak istiyor ama göbeğim çıktığı için artık aciyor bende oğlumun yanında rahatça uzanmaya hasret kaldım bı kaza olacak diye de korkuyorum
Canım bana da ağrılarım için progestan verdi doktorum bugün mesaj attım artık kesebilirsin dedi benim belim çok ağrıyordu arada kasık ağrım da oluyordu
Canım bu yazdıgın la alakası yok ama sana doktorun gunluk akıntıların fazla dıye bı ılac vermıstı ısmını soyleyebılır mısın banada ıkı tane yazmıs bırı krem anlamadım bana bunu soylememıstı yanındaykenBiz 12. Haftaya kadar kullandik, sonra demir ilaci ve baska vitaminle devam etmistik
Uf evet ya biraz fazla bastırıyorlar muayene sırasında,gerçekten yan etkisi olan bir ilaç bence de doktoruna danışıp kullanman en iyisiBana hiçbir şey sormadan verdi
Sadece muayene sırasında sağ kasığıma bastırdıkça ağrıdı, idrar bakalım dedi.
Ben tahlilleri verip eve döndüm -başka ilçeye gidiyoruz- sonuçlar ve reçete için telefonda görüştüm sekreterle. O da muayene sırasındaki ağrı için verdiğini söyledi, idrar tahlilim de temiz çıkmış.
Bir de emzirirken kullanılmaz yazıyor, bu önemli benim için, özellikle bundan dolayı bekledim canım
Boşver içme, ben çok zorda kalmadığım sürece ilaç içmiyorum gebeyken. Emzirirken. İlla risk çünkü. Ha ama doğum sonrası sezaryen da ağrı kesicim nerdeee diye hemşireyi çok çağırdım hahha yani mecbur olunca da yapacak bir şey yok içiyorum. Kasılma çoksa rahatsızsan içBana hiçbir şey sormadan verdi
Sadece muayene sırasında sağ kasığıma bastırdıkça ağrıdı, idrar bakalım dedi.
Ben tahlilleri verip eve döndüm -başka ilçeye gidiyoruz- sonuçlar ve reçete için telefonda görüştüm sekreterle. O da muayene sırasındaki ağrı için verdiğini söyledi, idrar tahlilim de temiz çıkmış.
Bir de emzirirken kullanılmaz yazıyor, bu önemli benim için, özellikle bundan dolayı bekledim canım
L koltuk modern olsa da kullanışsız ben bir süre kullandım sevemedim ki minder vs çok genişti. Onun yerine 2 ayrı koltuk daha kullanışlı geliyor bana
Ben de tam orda hissediyorum pıtır pıtır bi şeyler yaa ama çok yukarda bebek değildir diye düşünmüştümYaa çok tatlısıntam göbek deliğinin altında bir yerlerde
Anladım ama alınca anlayacaksın 2 kişi rahatça yatamıyor L koltuğaİki ayrı koltuk da odayı daraltıyor ama
Bİz olabildiğince geniş alan kalsın istiyoruz.
Bir de evlendiğimizden beri eşimin hayali L koltuğa uzanıp tv izlemek
Benim 3. Ayda kesti multivitamine geçti 3 ay da kesiliyor zaten herkes öyle diyor.Kızlar merhaba
Folik asit hala kullanan var mı? Kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu? Ya benim folik asit geçenlerde bitti doktora mesaj attım doğuma kadar kullanalım demiş Ama o kadar kullanilmıyordu diye hatırlıyorum ?
Ben suan 4. aydayım 27 sinde yapılacak bana sonra bitane daha olacakmışım.Kızlar ya tetonoz aşısı hangi haftalarda oluyordu? İlkinde yaptırdım ama 2. De kovid korkusundan evden çıkmıyorumtakibi unuttum
Yok ben de tüm dozları yapamadım, 2 doz yaptırmıştım
Doktor öyle dedi artık bi daha kontrolü kapatmış sa ayaklarını Bi güzel uyudu uyanmadı hayırlısıBebek uyudumu
Evet bende hissediyorum hafif kasılmalar genelde o kasılma karnım sertlesince oluyor ikinci oluncami erkenden oluyor acaba rahmimiz ilk gebelikteki gibi sıkı degil sonuçtaKızlar bir de benim kasılmalarım oluyor gibiçok erken değil mi kasılma hissetmek için.
Ama bariz kasılma anlıyorum, ilk gebeliğim olsa belki anlamazdım ama eminim kasılma olduğuna.
Bunu da mutlaka doktora sorcam Çarşamba günü
Bende ikinci üniversite auzef çocuk gelişimi okuyorumKizlar bugun sinavlarim basliyor cocuk gelisimi okuyorum 3. Universite olarak cocuguma yararli olsun istedim:)) dualarinizi benden eksik etmeyin derslerim cok ağır ins basarili olurum hamile hamile kafam basmiyo sanki
Kizlar bugun sinavlarim basliyor cocuk gelisimi okuyorum 3. Universite olarak cocuguma yararli olsun istedim:)) dualarinizi benden eksik etmeyin derslerim cok ağır ins basarili olurum hamile hamile kafam basmiyo sanki
Kızlar bir de benim kasılmalarım oluyor gibiçok erken değil mi kasılma hissetmek için.
Ama bariz kasılma anlıyorum, ilk gebeliğim olsa belki anlamazdım ama eminim kasılma olduğuna.
Bunu da mutlaka doktora sorcam Çarşamba günü
Kasılmalar nasıl oluyor acaba ? Benim ilk gebelik anlayamıyorum. Bugün sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım oldu hala da devam ediyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorumBenim de kasilmalarim 22-23 lerde toco da cikmaya baslamisti deger olarak 80 hatta 100 leri goruyorduk bazen hissederdim bazen de hissetmezdim hic, serumla ilac uygularlar kasilma bitince eve salarlardi. Neden oldugunu bir turlu cozememistik. Hatta doktlrum derdi ki seni evde uzanmış tv izlerken tocoya bağlasak yine kasılma çıkar. Dogum sırasnda rahim yapim gorulunce acaba rahim yapisindan mi oyleydi diye dusunuldu.
ya hayrlisi gonlumzdeki olsun insallah canim haberleselm bakalm bu dedkleri dogrumu merak edyorumBenim de aynı belirtiler var herkes kız diyor aça bakalım umarım salı güzel haberler alırsın
kisiye gore cinsiyet farkli olursa degisiyo galiba bilemedm nasl bsey buBenimki de kız, bulantı hiç olmadı diyebilirim.
Bence bulantıyla cinsiyetin hiçbir alakası yok, olması da saçma geliyor bana zaten. Tamamen annenin o dönemki fizyolojik durumuyla alakalı diye düşünüyorum.kisiye gore cinsiyet farkli olursa degisiyo galiba bilemedm nasl bsey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?