- 10 Nisan 2020
- 1.528
- 1.541
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.361
Ben de karar veremiyorum. Doktora sorsam da kendisine guvenim pek yok. Bu gidisimden sonra doktorumu degistiriyorum zaten. Asi konusunda kime danissak hicbir fikrim yokBen yaptırmayı düşünmüyorum ya. Aşıya karşı şüpheciyim
Ben yaptirip yaptirmamak konusunda hala karar veremedim. Yaptirmak istemiyorumSaglık ocagı aradı oğlumda da vurulmuşum 20. Hafta dan sonra ararız sizi dediler ocak ayında vuruluruz herhalde
Herhalde saglik ocagi zorlamaz bizi degil mi illa yapilacak diye? Cunku zorunluluk degil de istege bagli sanirsam. Bizim saglikocaginin hemsiresi insani resmen boguyor cenesiyle. Kac hafta once arayip asiyi soylemisti. Simdi kimbilir neler der yaptirmayi dusunmuyorum deyince. Insani korkutur da.Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya. Aşıya karşı şüpheciyim
Insaallah gonlunden gecen olurbende bunda kilo verdm bakalm tiksinti var bendede birinciye gore farkli olursa cinsiyet degiskligi olablyor sanirsam bakalm sali gunu kendme gore anlayacagm
Hastalık denk gelmemiş demek ki, kreşe başlayınca Aşısız çocuklara yazık günah bu toplara hiç girmeyin derim toplum sağlığı da bozuluyorBebeğin aşılarında da kararsızım aşısız çocuklar tanıyorum turp gibiler
Canım idrar yolu enfeksiyonundan olabilir veya kabızlık gaz sıkışması vs. de olabilirBenim kasık ağrım var kızlar iki gündür. Neden olur acaba?
Bende aşı konusunda kararsizm kardeşimden biliyorm o sene aşı olanlarn büyük kismi havale geçirdi içeriği nedir ne kadar güvenilir yazık bebislerimize arkdsm tetonoz aşısı yaptırdı ama ben hala kararsızımHerhalde saglik ocagi zorlamaz bizi degil mi illa yapilacak diye? Cunku zorunluluk degil de istege bagli sanirsam. Bizim saglikocaginin hemsiresi insani resmen boguyor cenesiyle. Kac hafta once arayip asiyi soylemisti. Simdi kimbilir neler der yaptirmayi dusunmuyorum deyince. Insani korkutur da.
Canım bu yazdıgın la alakası yok ama sana doktorun gunluk akıntıların fazla dıye bı ılac vermıstı ısmını soyleyebılır mısın banada ıkı tane yazmıs bırı krem anlamadım bana bunu soylememıstı yanındayken
Evet canm bana uzaklar biraz. Bakalım bende gidip bi görüşeceğim.Live gidiyorum ben cnm. Bora hocaya, san biraz uzak kaçabilir lokman hekime yakınsan. Koruda doğum yapan 2-3 arkadaşım olmuştu. Biraz yoğun bi hastane. Ama Bahar hocayı, zahide hocayı beğeniyolar orada. Gerçi zahide küçük ayrılmış sanırım özel muayenehane açmış ama doğumu koruda yapıyomuş.
AA tamam canm. Ben sordum da bana hepsi dahil demişlerdir 2li 3lü 4lü ayrıntılı nst 10 muayene dogum yatıs refakatçi cilt bakımı bi kaç poliklinik muayenesi vs baya bişey wardı bi tek epidural dahil değil demişti koru o da önemli değil zaten ilki normal dogum ikinci sezaryen olsa uyumak isterim muhtemelen ben şoka felan girerim diğer türlü diye düşünüyorum normal olursa da ilkinde devlette yaptım dikişlerden o kadar çok çektim ki Allah kimseye vermesin yani o derece. O yüzden bunu özelde istedimFiyatları iyimiş bencede ikisi arasında isen koru dan al aynen 16 ya bişey kalmadımedical park da bunlara göre yüksek miş fiyatı bide taramaları da yaptır mayacam nifty yaptırdım dışarıda, dıye paketin içinde peşin aldılar hayırlısı.. Detaylı ultrasyon da yok içinde medical park da yapmayı düşünmüyorum Dr Ali ipek çukurambar da muayenesi var ona gidecem aklında olsun paketin içinde değilse genelde olmuyor
Siz hangi Şehirdesiniz? Burası Ankara ama semt semt de fark edebiliyor çukurambar tarafı da baya pahalı mesela. Burda da tek dogum birinde şuan için 3800 diğeri 4500 paket fiyatı ile aynı tek dogum. Muayenesi 225. Sırf paket uygun diye gideceğim. Diğerinin muayene 100 tl ama paket 5500.Ne kadar fark ediyor fiyatlar şehirden şehire ya. 4500e paket süpermiş. Burda paket diye bir uygulama yok, doğum ücreti ayrı muayene ücreti ayrı ödüyorsun. sadece doğum için aldığım en düşük fiyat 4800dü sanırım. Muayene ücretleri de 175 liraydı o hastanenin.
Canm ismim farklı idi o zaman bu yeni hesabım diyebilirim. Bende seni ankarada oldugun için hatırladım biz diğer kızlarla görüşmüştük de seni de çağırmıştık ama senle görüşmek nasip olmamıs tı. Ay ne güzel 2.kez yine aynı ayda doğuracağız deseneeveet vardim canm ben sni hatrlamadm ozelde felan konusmadk sanirm kusura bakmanasilsin ilk cocugun kizmi erkekmi bunu isteyerek mi yaptin
Hayır insan vücuduna istemediği takdirde hiçbirşey enjekte edilemez. Zaten anayasadaki temel hakkımıHerhalde saglik ocagi zorlamaz bizi degil mi illa yapilacak diye? Cunku zorunluluk degil de istege bagli sanirsam. Bizim saglikocaginin hemsiresi insani resmen boguyor cenesiyle. Kac hafta once arayip asiyi soylemisti. Simdi kimbilir neler der yaptirmayi dusunmuyorum deyince. Insani korkutur da.
Bilmiyorum çocuk ortaokula giidyor herkes hastayken o değil. Ben sadece verem ve hepatiti vurdurmayı düşünüyorum bebeğime şuan için ama detaylı araştırmam gerekHastalık denk gelmemiş demek ki, kreşe başlayınca Aşısız çocuklara yazık günah bu toplara hiç girmeyin derim toplum sağlığı da bozuluyor
İzmirdeyim ben. Paket uygulaması yapmıyorlar burda. Ankaraya özgü bir şey sanırım o. Aynı hastanenin farklı şehirlerdeki şubeleri bile farklı fiyat veriyor.Siz hangi Şehirdesiniz? Burası Ankara ama semt semt de fark edebiliyor çukurambar tarafı da baya pahalı mesela. Burda da tek dogum birinde şuan için 3800 diğeri 4500 paket fiyatı ile aynı tek dogum. Muayenesi 225. Sırf paket uygun diye gideceğim. Diğerinin muayene 100 tl ama paket 5500.
İkisi de evime yakı baya seçme şansım var şükür
İçinde ne olduğu neden bilinmesin? Örnek alıp analiz etmek imkansız değil ki. Bizimkiler de aptal değil, alın size aşı denilen şeyi ne olduğunu bilmeden herkese vurmazlar. İlla kurcalanır içinde ne var. Tersine mühendislik en iyi becerdiğimiz şey zaten.Aşılar Türkiyede üretilse içeriğini bilsem zaten yaptırırım. Korona aşısı dahil içinde ne var bilinmiyor. Ben bir yanı iyileştirirlen bir yanı çökerttiğini düşünüyorum. Ondan bayağı araştırıp yapmam gereken birşey diye düşünüyorum. Benim sözde hepatit aşım var neden hepatite benzer birşey tekrardan geçirdim anlamadım? Benim kafam ondan sonra aşıya takıldı
Yok dayanılmayacak şekilde değil. Sadece yoktu, son 2 gündür ara ara oluyor neden acaba dedim. Progestanı ilk haftalar günde iki kez kullandım, tiksindim resmen o ilaçtan. Doktor kullanmana gerek yok artık bırakabilirsin dediğinde zil takıp oynayacaktım neredeyseProgestan kullanirsan büyük ihtimalle geçer canım agrin. Dayanilmayacak şekilde değilse normaldir rahim büyüyor kasların geriliyor
Evet maalesef,İzmirdeyim ben. Paket uygulaması yapmıyorlar burda. Ankaraya özgü bir şey sanırım o. Aynı hastanenin farklı şehirlerdeki şubeleri bile farklı fiyat veriyor.Sanki çok zenginiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?