2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya. Aşıya karşı şüpheciyim
Ben de karar veremiyorum. Doktora sorsam da kendisine guvenim pek yok. Bu gidisimden sonra doktorumu degistiriyorum zaten. Asi konusunda kime danissak hicbir fikrim yok son 5 6 sene icinde dogum yapmis cevremden insanlara sorucam bakalim bi de.

Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya. Aşıya karşı şüpheciyim
Herhalde saglik ocagi zorlamaz bizi degil mi illa yapilacak diye? Cunku zorunluluk degil de istege bagli sanirsam. Bizim saglikocaginin hemsiresi insani resmen boguyor cenesiyle. Kac hafta once arayip asiyi soylemisti. Simdi kimbilir neler der yaptirmayi dusunmuyorum deyince. Insani korkutur da.

Bebeğin aşılarında da kararsızım aşısız çocuklar tanıyorum turp gibiler
Hastalık denk gelmemiş demek ki, kreşe başlayınca Aşısız çocuklara yazık günah bu toplara hiç girmeyin derim toplum sağlığı da bozuluyor

Bende aşı konusunda kararsizm kardeşimden biliyorm o sene aşı olanlarn büyük kismi havale geçirdi içeriği nedir ne kadar güvenilir yazık bebislerimize arkdsm tetonoz aşısı yaptırdı ama ben hala kararsızım

Benim durumumda saglik ocagindaki idrar testinde enfeksiyon cikmisti sonra hastanede bu testi tekrarlayalim akintin karismistir dedi. Kultur ornegi ve idrar testi yapti tekrar, test sonucunu beklemeden vajinal muayene ettiginde akintimin cok oldugunu gorup vermisti. Vagi-hex fitilin adi aksamlari bir kere kullaniyorum

Evet canm bana uzaklar biraz. Bakalım bende gidip bi görüşeceğim.

AA tamam canm. Ben sordum da bana hepsi dahil demişlerdir 2li 3lü 4lü ayrıntılı nst 10 muayene dogum yatıs refakatçi cilt bakımı bi kaç poliklinik muayenesi vs baya bişey wardı bi tek epidural dahil değil demişti koru o da önemli değil zaten ilki normal dogum ikinci sezaryen olsa uyumak isterim muhtemelen ben şoka felan girerim diğer türlü diye düşünüyorum normal olursa da ilkinde devlette yaptım dikişlerden o kadar çok çektim ki Allah kimseye vermesin yani o derece. O yüzden bunu özelde istedim hayırlsı olsun inşaAllah

Siz hangi Şehirdesiniz? Burası Ankara ama semt semt de fark edebiliyor çukurambar tarafı da baya pahalı mesela. Burda da tek dogum birinde şuan için 3800 diğeri 4500 paket fiyatı ile aynı tek dogum. Muayenesi 225. Sırf paket uygun diye gideceğim. Diğerinin muayene 100 tl ama paket 5500.
İkisi de evime yakı baya seçme şansım var şükür

eveet vardim canm ben sni hatrlamadm ozelde felan konusmadk sanirm kusura bakma nasilsin ilk cocugun kizmi erkekmi bunu isteyerek mi yaptin
Canm ismim farklı idi o zaman bu yeni hesabım diyebilirim. Bende seni ankarada oldugun için hatırladım biz diğer kızlarla görüşmüştük de seni de çağırmıştık ama senle görüşmek nasip olmamıs tı. Ay ne güzel 2.kez yine aynı ayda doğuracağız desene benim ilki erkek canm 15 haziran sen ne zaman doğum yapmıstın

Hayır insan vücuduna istemediği takdirde hiçbirşey enjekte edilemez. Zaten anayasadaki temel hakkımı

Hastalık denk gelmemiş demek ki, kreşe başlayınca Aşısız çocuklara yazık günah bu toplara hiç girmeyin derim toplum sağlığı da bozuluyor
Bilmiyorum çocuk ortaokula giidyor herkes hastayken o değil. Ben sadece verem ve hepatiti vurdurmayı düşünüyorum bebeğime şuan için ama detaylı araştırmam gerek

Aşılar Türkiyede üretilse içeriğini bilsem zaten yaptırırım. Korona aşısı dahil içinde ne var bilinmiyor. Ben bir yanı iyileştirirlen bir yanı çökerttiğini düşünüyorum. Ondan bayağı araştırıp yapmam gereken birşey diye düşünüyorum. Benim sözde hepatit aşım var neden hepatite benzer birşey tekrardan geçirdim anlamadım? Benim kafam ondan sonra aşıya takıldı

İzmirdeyim ben. Paket uygulaması yapmıyorlar burda. Ankaraya özgü bir şey sanırım o. Aynı hastanenin farklı şehirlerdeki şubeleri bile farklı fiyat veriyor. Sanki çok zenginiz biz.

İçinde ne olduğu neden bilinmesin? Örnek alıp analiz etmek imkansız değil ki. Bizimkiler de aptal değil, alın size aşı denilen şeyi ne olduğunu bilmeden herkese vurmazlar. İlla kurcalanır içinde ne var. Tersine mühendislik en iyi becerdiğimiz şey zaten. Hepatit mi geçirdin benzer bir şey mi geçirdin canım?

Progestan kullanirsan büyük ihtimalle geçer canım agrin. Dayanilmayacak şekilde değilse normaldir rahim büyüyor kasların geriliyor
Yok dayanılmayacak şekilde değil. Sadece yoktu, son 2 gündür ara ara oluyor neden acaba dedim. Progestanı ilk haftalar günde iki kez kullandım, tiksindim resmen o ilaçtan. Doktor kullanmana gerek yok artık bırakabilirsin dediğinde zil takıp oynayacaktım neredeyse

İzmirdeyim ben. Paket uygulaması yapmıyorlar burda. Ankaraya özgü bir şey sanırım o. Aynı hastanenin farklı şehirlerdeki şubeleri bile farklı fiyat veriyor. Sanki çok zenginiz biz.
Evet maalesef, devlete gidilecek zaman değil maalesef şuan şu virüs olmasa da ikinciye özelde dogum yapacağım demiştim nasipse ilkinde anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler çok fazla kesi vardı 9 cm açıklıgım olmasına rağmen keyfi kestiler bana göre biraz bide uyuşmadı adam akıllı 1saati geçkin diktiler üstler felan çok yandı özelde estetik dikiş yapıyorlarmış ah bilseydim bizim arkadaşlar hiç acı çekmemiş o zaman karar verdim ya dogurmam yada dedim özel. Rabbim yine de herseyin hayırlısını versin İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…